Skønhed og mode

Hvordan Stitch Frocks trin for trin derhjemme?

Pin
Send
Share
Send


Uanset hvad trend der styrer markedet, har frocks altid været i efterspørgsel med forskellige farver og forskellige mønstre. Uanset om det er sommer, vinter eller uanset hvad der er tilfældet, har frocks været den bedste måde at give din dukke med det bedste udseende. De er uden tvivl meget stilfulde, de er stadig enkle at lave. På grund af stigningen i prisen på frocks ser kvinder nu også på, hvordan man sy syr på internettet for at give deres døtre den bedste kjole der laves hjemme.

Tænker du også på, hvordan man syder babybeklædning? Her er nogle enkle måder at gøre det på,

Frock Stitching Trin for trin:

Lad os se, hvordan en søm skrøbes med trin for trin.

1. At lave en simpel frock:

Fremgangsmåden med frynsømning trin for trin vil først kræve udvælgelse af materiale. De simple frynser er generelt lavet af bomuldsmateriale, der kan bruges i enhver sæson. Sammen med dette bør materialet indeholde nogle bånd af satin, som ville være nyttige til at dekorere frøen.

Efter valget af materiale er gjort, er det næste skridt for, hvordan man syr en kappe hjemme, at tage målingerne af barnet. Med korrekte målinger skal du nu gøre mønsteret på kluden. Du kan folde materialet i halvdelen og begynde at markere de målinger, du havde taget. Udkast til mærker til ærmegabslinjen, brystlinjen, fræklængden, taljen, halsen, skulderfaldet, ryggen og det sidste træk. Når dit mønster er tegnet helt, er det tid til at skære nu. Sørg for, at du skåner alle paneler med omhu. Når alle kartonstykker er afskåret, er det nu tid til stofskæring.

Det næste skridt for, hvordan man sy syr med hånden, skærer fronten mod. Skær det forreste halsmønster og giv det en åben fold. Næste er armhullet bindende, og spanden. Når alle disse er klar, skal du begynde at sy på frøen ved at kombinere alle de afskårne dele af frynsen ved hjælp af symaskinen. Sørg for, at når du syer, skal du holde mindst en tomme plads indeni for at foretage ændringer i beklædningen, hvis den er stramt.

2. Syning af en lang frock:

Long frocks har været det mest slidte design til fester og bryllupper. Og du kan nu også sy det samme hjemme, simpelthen ved at følge denne lange fryntsømningsmetode. For dette også skal du først arbejde på det materiale, du vil have din kjole på. I lange kapper går folk generelt med et net, satin og forskellige farverige snørebånd.

På samme måde som den simple fræk skal du først tage målinger og forberede dig på at skære mønsteret. Tag målingerne på et pap og fold det og læg det på nettet, der skal være i fire folder. Når du er færdig, skal du først klippe den øverste del og dele ryggen og de forreste ender. Derefter skal du blot tage nok del af materialet til at skære bagdelen og også andre lige dele. Sørg for at fjerne ærmet fra bagsiden.

Når alle dele er klare, er det næste skridt, hvordan man syser langsomt. Start søm med den øverste del, retning mod bunden og derefter halsdelen. Sørg for at tilføje noget ekstra materiale, der kan hjælpe med at få de ønskede fejl, og også sy klædet forsigtigt, så nettet ikke glider af mens du syr. Når endelig klar, kan du tilføje noget charme til den lange kjole. Du kan også prøve forskellige hals designs til den lange kjole.

3. Syning en paraply Frock:

Hvordan sting paraply frock er det mest søgte spørgsmål på internettet. Denne frisure kan laves af enhver form for materiale i henhold til den lejlighed, du tænker på at bære den på. Mens du leder efter paraplyer, er det en ting du skal huske på, at frøet ville kræve mere materiale end normalt, da den lavere del ville blive givet en cirkulær snit, der ville være fejlfri. Få det bedste materiale, du ønsker, og tag de nødvendige mål.

Det primære skridt i retning af, hvordan man sys paraplyklip, er at tegne mønstrene på et papir. Sørg for at bruge stingmønsteret til præcise målinger. Derefter foldes materialet både i længderetningen og i bredden for at placere kropsdelen syning og markere kantdelen og skære dem.

Det næste skridt til, hvordan man syder babybeklædning derhjemme, er at tilslutte halsdelen ved hjælp af krydsstykker. Derefter skal du sy sideforbindelserne og sidene også. Lav nogle snit på bagsiden for at fastgøre krogen efter sømmen.

Endelig skal du lægge papiret på kluden og få det skåret ved at folde det breddevis og derefter i længderetningen. Sørg for at du slutter med enderne ved at skære kanterne som 'a' og 'e' og 'a' og 'f' som ville danne en paraplyformskurve. Marker nu kantdelen og skær dem meget forsigtigt ud, så du slutter med bunden i paraplyform, når du åbner folderne. Nu deltage i alle ender ved at sy dem og din pels er klar. Du kan på samme måde gå til forskellige nakke mønstre i denne fryns som andre frocks. Alt du behøver er at holde nogle ekstra materiale, som vil give dig en perfekt cirkulær paraplyform.

Svaret på, hvordan man syr en kjole trin for trin, afhænger af mønsteret eller typen af ​​beklædningen, du har valgt. Nogle kan kræve udskæring af top, ryg, nede, sider, ærmer osv. Forskelligt, mens der er nogle lige skårne frynser, der skærer af i et enkelt stykke. Uanset hvad mønsteret er, kan du også tilføje nogle charme eller mønstre til beklædningen, som måske også har brug for noget ekstra materiale. Blandt alt regnes det lange fryns design for at være den nemmeste.

Se videoen: ENG SUB Full HD House of ARMY - BTS 3rd Muster DVD (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send