Skønhed og mode

50 forskellige typer ure med billeder for 2018

Pin
Send
Share
Send


Er du på markedet for at købe et ur? Men forvirret med, hvilken der skal købes? Forvirring kan let ske, når der er så mange gode muligheder på urmarkedet - fra at være simple klokker til at være digitale, mens nogle er fotoramme vægure til at vise dine familiebilleder. Hvert ur leverer behovene til en anden brug, så man skal vide og bestemme, i hvilket formål personen vil bruge uret. Derfor er denne liste her for at hjælpe dig med alle de forskellige typer ure, der er tilgængelige på markedet.

Top 50 forskellige typer ure med billeder:

Uden yderligere taler, lad os hoppe på den lange liste med forskellige ure med det samme.

1. vintage ur:

12 tommer dial størrelse af vintage ur vil være dejlig samling til dit værelse. Farven er helt antik guld, så det giver opmærksomhed på din væg. Materiale har brugt messing og træ. Du kan også tilbyde denne type vægur til din elskede eller dine venner.

2. Analog ur:

Hvis du søger håndmalede vægure og unikke i design, så prøv dette vægur i påfugldesign. Dette fuglklokdesign hjælper med at gøre interiøropgave i din stue. Dette er håndlavet, så du nemt kan vedligeholde det også. træmateriale giver klassisk kig på dette ur, så du kan også gave til din kære ven.

3. Pendul ur:

Dette er lavet ved hjælp af såvel plastik som glasmateriale. Du får mere valgmulighed i farve, men sorte og sølvkombinationer får det rette udseende for denne type design. Hvis du vil fjerne snavs på uret, skal du bruge bomuldsklud til at rengøre denne. Dette er nyttigt nær stue dør i huset

4. Swagger ur:

Dette er den bedste mulighed for udendørs hjem interiør; du kan bruge dette i dit hjem som i dit interiør. Dette udendørs ur er det bedste vægur og det ser sjov ud. I dette ur urskive materiale er glas type og timers markør har lavet ved hjælp af romersk stil. Materiale er metal så nemt at bruge til din boligindretningssamling.

5. Digital LCD-vækkeur:

Dette sorte ur lavet med fuld plastik og let at læse, fordi skærmen er LCD med ur. Du får stand på ryggen, så du kan også sætte denne ur på bordet. Hvis du planlægger at udflugt med dine venner, vil dette et ur være den bedste ide til rejsen og aftenen. Dette er også nyttigt som en timer, så du kan gave til din studerende eller børn.

6. Håndmalet ur:

Dette er brunt farvet vægur og det er uden glas type ur. Dette dekorative ur er helt håndlavet, så det giver et godt blødt tryk til kreativiteten. Skærmen er analog og nem at rengøre. Dette er flot naturligt lavet, så det giver unikke til dette vægur.

7. 6 ure i bunke:

Få ure er nyttige på en enkel måde at dekorere dit hjem, men i kontoret, når vi tjekker serierne af samme ur, men forskellige tid hvert ur som verdensuret så overrasker vi, og vi tror, ​​er disse virkelig vigtige mere end et ur? Forskellige ure i samme type rundformet og med forskellige farver som rød, hvid, grøn og blå vil være godt valg, hvis du har et eget firma og verdensomspændende kunder. Du kan også tilpasse dig som i dit klientland.

8. Kids Room Clock:

Når vi planlægger at dekorere vores hjem dengang, beslutter vi sikkert, hvordan du kan dekorere et specielt børnelokale. Vi kan godt lide at lære dem en lektion i alle aspekter. Ure med denne type solsymbol og med smil på ansigt så vil dette helt sikkert fange opmærksomheden på væggen.

9. Cool Apple Clock:

Sjovt men attraktivt ur vil være egnet mulighed for dit køkken eller babyens værelse. Hvis du vil anvende moderne touch til dit værelse, så æbleformet ur vil være godt valg for dit indretning af værelse eller køkken. Dette ser lidt sjovt ud, men du kan personliggøre med nogen tanker.

10. Fyrtårn:

Nogle ure kommer med forskellige former og priser også. Dette fyrtårn design af uret var ankommet i 1800'erne, og dette ur har designet ved hjælp af et meget lavt budget, men på den dag solgte folk dem i høj pris. Dette vækkeur blev gjort første gang i USA. Materiale til dette ur er messing samt mahogni.

11. 12-fotoramme og ur:

Dette er en ur billedramme model med en enorm 12 fotoramme indstilling. Rammeindstillingen leveres også med et ur i midten også. Dette kan være en speciel gave til nogen eller kan også bruges til boligindretning. Denne specielle designramme samt uret ser smukt ud.

12. Billedramme Tidsur:

Denne firkantede billedramme model leveres med en børstet aluminiumsramme, der ser bare spændende ud. Rammen er hængslet i midten, og den kan holde op til 3,5 bredde med 5 højde tommer billeder. Det kræver kun et AA-batteri at fungere. Det ser godt ud for dig og din ægtefælle.

13. Familiebilledrammer Vægur:

Denne ur billedramme baserede model er helt lavet af træ og har et rundt vægklok ansigt. Dette er et unikt ur, da det kan rumme 4 runde billeder, og ser definitivt vintage med det træ. Håndklædet af håndværkere holder dette ur virkelig præcis tid og er perfekt til julegaver, eller husholdningsgaver eller endda feriegaver.

14. Moderne Dekorative Vægur:

Denne 14 tommer dekorative moderne ur har en plast ramme sammen med den rødvin look dial og guld analog og skala, som perfekt kontraster gør det nemt at se og læse. Den har stille Quartz-bevægelse, hvilket giver dig præcis tid såvel som intet støjmiljø til at arbejde eller sove. Perfekt til hjemmet eller på kontoret, eller kan gives som gave på fødselsdag, housewarming mv eller til dine kære.

15. Dekorativt vægur:

Dette enkle moderne ur kan være et stort indretningsparti i dit hus. Dette et meget poleret design på grund af at være lavet af kunstlæder og også er letvægts er et stort dekorativt kunstværk til ethvert værelse i dit hus. Uret er stille er perfekt til soveværelser, klasseværelser eller endda kontor. Dette vil være en god gave til bryllupper eller sociale sammenkomster.

16. Moderne 12 "Vægur:

Denne store rosa guldfarvede moderne ur med hvid baggrund ser bare fantastisk ud. Det er 12 inches i diameter, og har store tal, der er lette at læse og se. Der er et forreste glas, der giver det en perfekt udsigt. Drives af et enkelt AA-batteri, dette ur er perfekt til ethvert værelse i dit hjem eller kontor.

17. Pendul ur:

Dette smukke ur design har en hund. Lavet af højkvalitets harpiks, her er knoglen pendulet. Designet af kunstner Michelle Allen, dette er en god mulighed for børn. Det kræver kun et AA-batteri at fungere.

18. Gears of Time Sculptural Vægur:

Dette unikke ur design har mange gear. Håndlavet med ægte knust sten og derefter bundet med højkvalitets harpiks. Fuldt lavet af håndværkere, og det har også Quartz Clock-bevægelse, der giver dig præcis og præcis tid. Brug bare et AA-batteri til at fungere.

19. Antik Faux Guldur:

Denne fantastiske antikke ur design har en faux guld type finish på uret. Håndlavet af ægte knust sten sammen med højkvalitets harpiks, er hvert enkelt stykke håndmalet i antik faux guldfinish. Perfekt til hjem eller have, dette gamle ur er meget godt til boligindretning for at sige mildt.

20. Beautiful Sands of Time Vægur:

Dette smukke ur tilføjer et strejf af kystnære stil til ethvert rum i dit hus. Den har ægte havskaller, der er suspenderet i midten af ​​luften, i klar harpiks, sammen med nemme at læse arabiske tal. Foranstaltninger på kun 7,5 tommer i diameter, dette ur har brug for et AA-batteri til drift.

21. Rustik vintage metal og træ ur:

Dette urolige, retro type, rustikke smukke ur ser virkelig ud og er fantastisk. Bestået af mørkt metal og naturligt træ. Den store opkaldsstørrelse har romerske tal og indeholder heller ikke tikkende, lydløs drift, mens du stadig holder præcis tid. Bedst til boligindretning eller endda kan gives s s gaver til dine kære.

22. lille træ væg ur:

Denne smukke lille ur er lavet af massivt træ og er kompatibelt med forskellige slags indretningsstile i dit hjem. Uret er helt stille i dets drift, og giver også præcis tid. Dette ur har en ubehagelig finish, og det ville være godt stykke til dit hjem. Ur har også metalruder, og det vil medbringe en masse kunst og nostalgi til dit hjem.

23. Classic Retro Clock:

Denne klassiske ur har retro type europæisk stil. Dette er et vintageur, der tager dig tilbage til 1940'ernes æra. Med en ultralyd, kvartsbevægelse, som ikke kun er korrekt, men også meget lydløst og ikke forstyrrer dig under arbejde eller søvn. Kan gran på de fleste hylder i dit hus, og har brug for et AA-batteri til at fungere.

24. Classic Oak Day Clock:

Dette klassiske ur er perfekt til nogen, der ønsker at måle tid i dage og ikke timer. Det er meget smukt men meget funktionelt. Perfekt til at give gaver, og er perfekt til at dekorere dit hjem med et unikt stykke ur. Kan matche ethvert rum i dit hjem for at sige mildt.

25. Marlow Clock:

Denne smukke klassiske industrielle ur har været i alderen verdigris finish. Dette ser ikke kun godt ud, men også attraktivt og giver det også et vintageudseende. Uret er virkelig under glas og derved beskytter skiven og hænderne. Uret er ret stort ved 24 inches i diameter. Perfekt til at tage din boligindretning til reden.

26. Spiral vægur:

Dette er en af ​​de mest moderne stilfulde unikke ure, du kan komme på markedet lige nu. Det er omkring 9,5 inches i diameter og har en slidstærk sort plastikpose sammen med klar linse, hvilket giver det et rent udseende og kan let ses. Den moderne kvartsbevægelse vil helt sikkert holde dig opdateret med præcis tid. Det unikke ansigt design er virkelig fantastisk og vil give din væg en stor dekorativ makeover. Perfekt til at give som gave til fødselsdag eller housewarming mv.

27. Da Vinci ur:

Vi får mere form eller mønstre i ure som pr vores krav, men få ure er virkelig svært at finde, da vinci ur er en af ​​dem. Dette mekaniske ur ser luksus og det giver mere dekorativt tryk til din stue, du får pendul i det. Du kan opleve, at der ikke er nogen brug af maling, lim eller noget batteri til dette.

28. Weird Eye Wall Clock:

Dette er en af ​​de bedste unikke ure, du kan købe. Det er moderne hængende stil er virkelig smuk, og uret er 9,5 inches i diameter. Den har en slidstærk plastikpose med klar linse med let at læse og se tidspunkter når som helst. Denne novelty ur ur har også en kvarts bevægelse, som giver dig præcis bevægelse og præcis tid. Perfekt til at give gaver, og kræver kun et AA-batteri til at fungere.

29. Super Large Display Vækkeur:

Dette er en af ​​de bedste typer bedside ur, som er helt digital. Den har 1,8 tommer LED display, sammen med enkle knapper til nem brug. Der er også mulighed for at øge eller formindske lysstyrken også. Uret leveres med standard alarm og snooze funktioner, og også funktioner batteri backup.

30. Atomisk vægur:

Dette er en af ​​de andre typer ure du kan finde på markedet, og det er atomuret. Uret sætter tid automatisk ved hjælp af radiosignaler for at opretholde nøjagtigheden. Det kan også automatisk justeres til dagslysbesparelser. Uret har 14 tommer i diameter, er analog og har en plastramme. Det kan arbejde med et AA-batteri. Fantastisk til atomur elskere.

31. 20 "Vintage europæisk stil rektangulært ur:

Dette er også en af ​​de bedste udseende typer af ure på grund af sin vintage stil. Det er fuldt ud lavet af massivt træ, overflade, der også er vandtæt og fugtigt. Uret er helt uformet og har ikke noget glas på forsiden. Dette retro flotte ur vil holde dig i mode, på dit køkken eller på dit kontor. Det er også ret nemt at installere, og har smukt udformede, store romerske tal for nem visning. Perfekt til enhver bolig dekoration.

32. Dekorativt Meta Aluminium Analog Vægur:

Dette er et af de mest unikke analoge ur ideer til at opbygge et perfekt stykke af fantastiske nye indretning element. Med det stilfulde, enkle og elegante design, inspireret af den største designer George Nelson, har den overdimensionerede ur 12 krystalskin akrylkugler på urskiven. Skiller sig helt klart i forhold til de andre ure. Kvaliteten er meget god, og aluminiumshuset er også værdigt. Denne store ur er meget dekorativ men alligevel et meget godt funktionelt stykke kunst. Det tager kun et AA-batteri at fungere.

33. Køkken Vægur:

Dette er et af de største køkkenur ideer, ved at opbygge et ur ud af forskellige køkkenredskaber. Dette funky ur vil være en unik gave til dine kære. Vægkunst på uret er håndlavet, og det kommer også moderne og vintage stil. Kan bruges i køkken eller andre rum for blot at fremvise det skønhed.

34. Vinyl Record Wall Clock:

Dette er et af de mest unikke uridéer, der nogensinde er oprettet, ved at skabe et ur ud af vintage vinylrekord. Uret fungerer meget stille, og diameteren er 12 tommer. Dette ur vil tjene dig i lang tid, og det vil også være en god gave til dine kære også på grund af den vintage stil.

35. Cute Emoji Desk Clock:

Få sjove ure er tilgængelige med forskellige emoji mønstre. Få denne søde ur til dine børn. Du vil finde søde smil på dit barns ansigt, når de får syv udtryk i syv dage i det, der er animeret perfekt. Prøv denne gave på dine børns fødselsdag som gave til ham eller hende.

36. Træbord Vækkeur:

Dette ur ur har et totalt kat ansigt på den forreste. Det ligner også katteørerne. Uret er lavet af tekstureret træ af høj kvalitet, der slet ikke er skadeligt. Katten udseende vil gøre dit barn smil med nydelse. Også uret kommer med alarm samt snooze funktioner så godt. Meget fantastisk ur til børn og ens.

37. Cloud Digital Vækkeur:

Dette søde ur ligner en sky. Den søde form gør den ideel til børn og teenagere. Uret leveres med standard alarm og snooze funktioner. Ikke alene det, det kommer også med en realtid temperatur tracking mekanisme. Uret har også en intelligent lydstyringsfunktion, der ændrer sig til sovende til brugbar tilstand ved blot en håndklap. Fantastisk ur til en person, der elsker teknologi.

38. Atomisk Vægur med Fuld kalender:

Dette ur er fantastisk, hvis du vil købe en ny ur til dig selv eller din familie. Uret kan oprette tid på sig selv, op til otte tidszoner ved hjælp af radiosignaler. Der er også standard alarm og snooze funktion. Uret også en god 2 tommer display.Great for at købe nye ure.

39. New Classic Vintage Cat Clock:

Dette er en god mulighed, der ønsker at købe et nyt ur til enten deres hjem eller kontor. Uret er vintage, retro stil kat ur. Fuldt batteridrevet og kan meget bruges til at øge indretningen af ​​dit hjem. Kan også give børn fornøjelse.

40. Projektor Dual Vækkeur:

Dette er et unikt ur, hvis du er på markedet for at købe et nyt ur. Uret projekterer tiden på loftet på dit værelse eller væg. Der er separate alarmfunktioner - en til dig og en til din partner. Leveres også med en snooze-funktion. Har også indbygget FM-radio og en ekstra USB-port til opladning af alle dine mobile enheder. Kan køre på strøm fra elnettet såvel som på lithium batterybackup.

41. Solopgang Vækkeur:

Dette er det bedste ur til at købe, hvis du vil have noget, der ser farverigt og cool ud. Uret kommer med FM-radio, samt 7 farver, som du kan indstille, sammen med 10 niveauer af lysstyrke. Uret har også støtte til 6 havlyde, som alarmtone, som du kan bruge. Perfekt til børn og voksne.

42. Bedste vægur:

Dette er det bedste ur til at få lige nu, hvis du er på markedet for vægure. Dens slanke, attraktive og alligevel enkle design gør hovedet til at dreje. Uret indeholder også et splittet glas, har let at læse hvid urskive med sorte arabiske tal. Indeholder også præcis kvarts bevægelse, så det altid giver den præcise tid. Kan bruges i ethvert rum i dit hus eller office.Needs kun et AA-batteri til drift.

43. Digital ur med Bluetooth-højttaler:

Dette er det bedste ur til at gøre multifunktionelle opgaver i dit hjem. Uret leveres med en Bluetooth-højttaler samt 4000 mAh batteri for at holde det saftigt i meget lang tid. Der er også et touch-kontrolleret natlys med 48 valgfrie farver at vælge imellem. Uret kan også bruges som en MP3-afspiller med understøttelse af SD-kort, og har også standard alarm og snooze-funktioner. Virkelig Jack of All Trades type ur. Perfekt gave til at give det til dine venner eller kære.

44. Enkel Moderne Hvid Runde Trævæg Ur:

Dette enkle hvide ur er lavet af naturligt og konstrueret træ, helt ude af skandinavisk stil. Ur hansd er af naturligt træ, mens urskive er af konstrueret træ. Den tavse, ikke-tikker operation vil hjælpe i et ikke distraheringsarbejde og søvnmiljø. Dette moderne ur kører på kun et AA-batteri.

45. Moderne Enkelt Vægur:

Dette er det bedste udseende simple ur, rent med hensyn til udseende og elegance. Uret findes i forskellige farver, som blågrøn eller rosenfarve, og uret huser store arabiske tal for at lade dig kende tiden. Uret kommer også med kvartsbevægelse til præcis og præcis tid, mens dens tavse drift skaber et lydløst miljø. Har brug for et AA-batteri til at fungere.

46. ​​Simple Elegant Glossy Aluminium Vægur:

Dette er et meget simpelt ur for at sige mildt. Denne elektriske urs enkelhed og elegance hjælper det med at blande med enhver indretning i dit hjem. Urhånden er ikke beskyttet på nogen måde, og er bare og kun tilsluttet hovedmotoren. Perfekt til at holde din væg meget enkel, men meget slank og stilfuld.

47. Retro Flip Down Clock:

Denne flip ur er virkelig en af ​​de seje ure, du kan finde på markedet. Tallene er store og er nemme at læse. Uret har præcis Quartz-bevægelse, hvilket er præcis og også meget stille i dets drift. Opbygningen af ​​dette ur er meget lavet med kvalitetskomponenter, og uret viser både AM og PM tid.

48. LED-urventilator:

Dette er helt sikkert en af ​​de kølige ure at have i din samling. Uret består af PVC-bløde blæserblader, som også er fleksible og roterer, mens de giver tid. Det kan nemt tilsluttes til en USB-port på din pc eller laptop. Ventilhalsen kan indstilles til den kølige brise, der løber på dit ansigt. Uret leverer visning i realtid uden behov for drivere. Bedst til brug på kontoret eller kan bruges hvor som helst du ønsker.

49. Vækkeur Memo Board Creative med Highlighter:

Dette er et af de smukkeste flotte, fancy ur, du nogensinde kunne finde. Dette ur har en baggrundsbelyst LCD-skærm, sammen med alarm og snooze funktion også. Alarmen kan vælges fra en valgmulighed på 15 sange. USB Hub er fantastisk til tilslutning af 4 USB-enheder. Uret har også støtte til kalender og temperaturfunktion. Den fedeste ting ved dette ur er meddelelseskortet - du kan vise, hvad du vil have for dine kære, og de vil vide. Bare det fedeste ur, du nogensinde vil opleve.

50. Wooden Blocks Toy Clock:

Dette er en af ​​de mest forskellige typer af ur billeder type kids ur til dine dejlige børn. Velegnet til børn i alderen 3 eller derover, dette er en fantastisk puslespil type ur. Uret er fuldt fremstillet af træ, hvilket er af høj kvalitet - så vær sikker på, at det ikke vil være skadeligt. Denne børns ur dele er helt aftagelige, herunder alle de 12. Derfor kan også være et strålende legesæt til dine børn. Stærkt anbefales, hvis du har små børn derhjemme.

Denne liste er et af de største eksempler på, hvor varierede og flotte ure kan være. De tjener begge til at være en stilerklæring for din familie, og det er også den funktionelle ting at holde dig opdateret med den seneste tid. Og nogle gange kan det være en smuk legende ting for dit barn.

Se videoen: Eminem - Lucky You ft. Joyner Lucas (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send