Skønhed og mode

Sådan fortæller du, om din kvinde er gravid?

Pin
Send
Share
Send


Forholdet mellem en mand og en kone er mest unikt og på sine egne måder brug for en vis indsats for at blive opretholdt godt. Der er mange ting, der skal gøres fra begge ender for at sikre, at der er gode resultater, når det kommer til ægteskab.

Men en af ​​de bedste ting, der forbinder dem begge er et barn. Når der er en tredje person, der kommer i forholdet, er det kun for at gøre obligationen stærkere. Som mand er det vigtigt for dig at vide, hvornår din kone er gravid. Der er nogle telltale tegn, der kan hjælpe dig med at vide om hendes succesfulde graviditet.

Denne vejledning er en perfekt til at se de forskellige tips og forslag, der kan bruges til at vide, hvornår din kone giver den gode nyhed. Tjek dem og sammenlign for at se resultaterne:

Hun savnede sin cyklus:

En af de perfekte måder at vide, at din kone er gravid, er, da hun savnede sin cyklus. Manglende perioder er bekræftet nyheder om at være gravid. spørg hende om det, og du vil vide det. En 28 dages cyklus er, hvad en kvinde normalt har. Hvis hun mangler det i 1-2 måneder nu, så er det din tid at vide om hendes graviditet.

Se mere: Hvordan en god mand skulle være

Hun har morgen syge

Et af de konformerede symptomer, der normalt er forbundet med de første par måneder af graviditeten, er den morgenmangel. Hver morgen, hvis du ser din kone har problemer med kvalme, opkastning og følelse af sygdom, så har du noget at tænke over. Hvis morgendommen fortsætter i mere end 2 uger, kan du helt sikkert fortælle, at din kone er gravid og konfronterer hende med det.

Hun har cravings:

Du skal helt sikkert have hørt, at kvinder har trang selv i underlige timer om midnat, når de er gravide. Hvis din kone står over for det samme især for sure produkter og pickles, så er der noget fisket at tænke på. Cravings er absolut en af ​​de bedste måder at vide, at din kone er gravid. Hvis hendes midnat krav til visse fødevarer er stigende så kan du være sikker på sin graviditet.

Se mere: Hvordan skal du være din kone

Hendes humørsvingninger:

Humørsvingninger i en kvinde er normalt tegn på PMS eller ellers tegn på tidlige stadier af graviditet. Det er en måde en mand kan fortælle, at hans kone er gravid. en kvinde kan endda opleve hysteri i mange tilfælde og føler sig irriteret uden grund. Se efter disse signaler.

Træthedsproblemer:

Ifølge fagfolk, en kvinde, der er ved at komme ind i den første måned af gravid oplevelse træthed indtil den tredje måned. Hvis din kone går gennem de samme følelser, er der en stor chance for, at hun er gravid.

Følsomme bryster:

Er du nogen der bemærker hans kone, der har meget følsomhed i brysterne? Klager hun ofte om dette problem i brysterne? Så er det helt muligt, at hun er ved at annoncere hendes graviditet. Nogle af dem oplever følelsen nær brystvorterne, mens nogle har følsomheden rundt om brystet.

Sultpangs:

Er din kone sulten hele tiden? Spiser hun hele tiden og stadig føler sig sulten? Hævede sultpangs er et af symptomerne i din kone, der fortæller dig, hun er gravid. Sammen med dette vil hun også forsøge at vende tilbage fra visse fødevarer, som hun må have været glad for tidligere. Dette er et af tegnene, der fortæller om graviditeten.

Disse er nogle af de almindelige og fremherskende måder, hvorpå du kan fortælle, at din kone er gravid.

Se mere: Hvordan gør gravid til min kone

Pin
Send
Share
Send