Skønhed og mode

9 Store sundhedsmæssige fordele ved Sapodilla (Chikoo / Sapota) Frugt

Pin
Send
Share
Send


De fleste af os vil gerne vide, hvad Sapota er, i simpel lingo er Sapota kendt som chikoo. Det er en frugt fra det tropiske stedsegrønne træ, Sapota. Frugten er brunlig og har en sødmasse inde, med masser af sundhedsmæssige fordele for os at nyde. De andre navne til Sapota er

  • Næse bær.
  • Sapodilla blomme.
  • Chikoo sapote.

Anvendelser af Sapota Frugt (Chikoo):

1. Ud over at være en lækker frugt, er den ydmyge Sapota kendt for den store mængde sundhedsmæssige fordele, den kan give menneskekroppen. Det skyldes, at frugten har masser af næringsstoffer i det, der gør fordøjelsen let, det hjælper også med at opfriske kroppen og give kroppen meget energi i det, takket være de store mængder glucose, der findes i frugten. Da den også er rig på tanniner og mineraler, spiser de mest som en shake. For bedre øjensyn også, er Sapota i enhver form god, da den har masser af vitamin A i den.

2. Dem, der lider af smerter, smerter og betændelse bør have Sapota. Dette skyldes, at frugten har masser af tanniner i det, der gør det til et antiinflammationsmiddel, siger eksperter. Sapota på andre måder hjælper også med at arbejde med fordøjelsessystemet, og det holder også kroppen sikker fra problemer som irritabel tarm, enteritis, øsofagitis og gas også.

Se mere: Fordele ved salat

3. De rige antioxidanter, der findes i Sapota, kan hjælpe kroppen med at holde sig trygge og klare af kræftformer af forskellig art. Dette er på grund af vitaminerne A og B i dem, der hjælper med at opretholde slimhindefoderets sundhed, siger eksperter. Selv hudens tekstur ville blive taget hånd om, når pastaen blev anvendt som en krops- eller ansigtsmaske og holdt i tyve minutter. Næringsstoffer og kostfiber hjælper fordøjelsessystemet også, og beskytter kroppen mod kræft, kræftfremkaldende stoffer i frugten hjælper tykktarmen forbliver sikker og ren også. Lunger, hulrum og mundtlige kræft kan også forhindres, når frugten er forbrugt.

4. For at have sunde knogler, har kroppen brug for nok af jern, fosfor og calcium, som Sapota har i overflod. Da frugten er rig på mineraler og vitaminer, hjælper det kroppen med høj knogletæthed og giver også knoglerne en stor styrke.

5. Frugten er rig på kostfibre som nævnt, hvilket ville hjælpe fordøjelseskanalen styre fri for forstoppelse problemer. I mange lande over hele verden forbruger folk Sapota som afføringsmiddel. Fiberen i frugten er kendt for at nedbryde proteinerne og hjælper maden også let op. Når mad er opløst godt, lider kroppen ikke af problemer som forstoppelse. Selv membranen i tyktarmen ville blive passet, og det bliver stærkere for at hjælpe med at bekæmpe infektioner også.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved sød kalk

6. Gravide kvinder ville finde en masse hjælp med at have Sapota, på grund af de høje mængder næringsstoffer og kulhydrater i den. Lakterende mødre er især udsat for svaghed, hvorfor Sapota er givet til dem. Andre graviditetssymptomer kan tages hånd om, når Sapota spises, siger eksperter

7. Blodtab kan være et problem, og man skal stoppe det. Takket være frugten Sapota kan dette gøres, især når der opstår indre skader og bunker i kroppen, der begge får kroppen til at miste meget blod. Hvis der er sting og bid, der forårsager blodtab, kan frøene af frugten knuses og påføres på de berørte områder, siger eksperter

8. Antibakterielle og antivirale egenskaber findes i Sapota, på grund af de polyfenoler, der findes i frugten. Disse forbindelser stopper bakterierne fra at komme ind i kroppen, og C-vitamin i frugten hjælper med at ødelægge frie radikaler, som hvis de bliver ukontrollerede, kan skabe kaos.

9. For dem, der lider af diarré og løs bevægelser, ville have Sapota være med stor hjælp til at sige eksperter, da frugten har purgativ egenskaber i den. Bortset fra det kan Sapota også hjælpe med mental sundhed, og da det er beroligende, har det potentiale til også at berolige nerverne. Stress og angst pangs kan slås af, og derfor er de fleste forbruge frugten til at slå depression, søvnløshed og angst også.

Se mere: Nigella Frø Sundhedsydelser

Sundhedsmæssige fordele ved Sapota frøfrø og juice:

Her forklarer vi kort, hvordan chikoo (sapota frugt) hjælper med at behandle hud-, hår- og sundhedsproblemer.

  • Det er velkendt, at hoste og forkølelser kan behandles, når Sapota indtages. Phlegm er fjernet og også slimet, næsekanalen ryddes og åndedræt er hjulpet.
  • Sapota kan også hjælpe med fjernelse af nyresten, når frøene knuses som brugt. Dette skyldes, at frøene er vanddrivende og kan hjælpe med blæreudstødning og fjernelse af sten også
  • Forbruge Sapota og se hvordan du taber. Frugten er bedst for dem, der har opustethed og fedme problemer, fordi det regulerede gastriske enzymer og stofskifte i kroppen også
  • Detox din krop og gøre det ved at indtage Sapota. Frugten er vanddrivende og kan hjælpe med at eliminere affald fra det menneskelige system gennem hyppig vandladning, siger kilder. Vandretention ville blive forhindret, og ingen udtørring ville ske

Der er mange blogs og hjemmesider, der fortæller dig, hvordan man køber og forbruger Sapota. Du kan bruge disse ideer og opskrifter eller måske dele med os også nogle af dine egne opskrifter.

Disse var de bedste ni grunde til, at vi elsker Sapota. Hvis du gerne vil dele nogle af dine tip og ideer med os, er du velkommen til at skrive ind eller kommentere nedenfor. Vi elsker at høre fra dig, som vi elsker at dele med dig.

Pin
Send
Share
Send