Skønhed og mode

15 Fantastiske 3D Tatoveringsdesign med Betydninger

Pin
Send
Share
Send


3D Tatoveringer er nogle af de mest unikke og populære stil af tatoveringer at eksistere i dag. De er normalt lavet ved at tilføje en skygge til tatoveringen for at få det til at se ud som om det er en del af din hud eller noget der står på huden.

Disse 3d tatoveringer er dem, der for det meste bæres af berømtheder og vises af dem. At vælge et design er ret nemt, da der er et stort antal veriteter tilgængelige. Så længe kunstneren er dygtig og ved, hvad han gør, vil den enkelte, der får tatoveringen, være tilfreds med resultatet.

3D Tatoveringer Med Betydninger Og Billeder:

Her er nogle af de bedste 3D Tattoo Designs med billeder, og betydninger for både mænd og kvinder er blevet opført i de følgende afsnit.

1. Alien 3D Tattoo Design:

Alien 3D Tatoveringer består normalt af udlændinge, der lider under huden, hvilket gør det til at se bemærkelsesværdigt og spektakulært ud. Det giver dig et slående udseende og får dig til at skille sig ud i forhold til resten. Det er en af ​​de bedste 3d tatoveringsdesign til evigt for både mænd og kvinder.

2. Tribal Spider 3D Tattoo Designs:

3D Spider Tattoo designs er et simpelt eksempel på grundlæggende 3D Tattoo kunst. Det viser en edderkop med sin synligt fremtrædende skygge bag sine ben. Tribal spider ser virkelig chokerende ud, da folk måske tror, ​​at en ægte edderkop går på huden.

3. Butterfly 3D Tatoveringer For Piger:

3D Butterfly Tattoo Designs er feminine, stilfulde og værdsat af alle. Hvis man ønsker, at skuldrene skal se ud som om en sommerfugl sidder på den, kan den simpelthen ske ved hjælp af en injektion eller skygge. De er populære og sandsynligvis nogle af de mest almindelige 3D Tattoo designs. Denne type 3d tatoveringsdesign er perfekt egnet til piger, der er vanvittige om små skabninger.

4. Chameleon 3D Tattoo Art:

Chameleon 3D Tatoveringer er yderst unikke og en af ​​de bedste tatoveringsdesigner. Det ser så rigtigt ud, som om en ægte kameleon klatrer på ryggen. Tatoveringsartisten vil forberede den på en sådan måde, at skyggerne, udtrykket og farverne ser levende og lyse ud.

5. Kamera 3D Tatoveringer:

Kamera 3D Tatoveringsdesign er nogle af de veldefinerede og stilfulde tatoveringer. De ser smart ud på huden. Kameraet er lavet af tatoveringsartisten på en sådan måde, at folk bliver bundet til at blive narret til at føle, at kameraet faktisk er rigtigt.

Se mere: Body Tatoveringer For Mænd

6. Konverter eller sko 3D Tattoo Designs:

Sko 3D Tatoveringer er faktisk meget forskellige, unikke og ude af æsken. De ser så naturlige og virkelige ud, selvom de er ægte. Disse tatoveringer viser virkelig den sande magi af 3D Tatoveringer. Du kan tatoverede nogle mærkevarer på fødderne sammen med sko.

7. Åbning Eye Cool 3D Tatoveringer:

Åbning af 3D Eye Tattoo designs er nogle af de mest chokerende tatoveringer, der ses sent. De ser skræmmende ud og er blevet bedømt som en af ​​de bedste 3D-tatoveringsdesigner, der ses sent. Tattoo kunstneren her viser os hver eneste detalje af en øjenkugle, herunder øjet vipper, farverne og eleverne og huden omkring øjnene er så sej.

8. Billed Faces 3D Tatoveringer:

Picture Faces 3D Tatoveringer ser virkelig stilfulde, trendy og smukke ud. De involverer forskellige farver og består normalt af en person eller en person. Hvert minut detaljer er godt præsenteret, herunder personens skygger og omgivelser. Det giver tatoveringen et meget realistisk udseende og er faktisk en af ​​de mest unikke tatoveringer, der ses sent.

9. Halloween 3D Tatoveringer For Kvinder:

Halloween er en meget almindelig lejlighed til folk til at lave tatoveringer. Da temaet for Halloween er at skræmme andre, sørger nogle mennesker for, at deres tatoveringer gør jobbet for dem. Disse awesome Halloween tatoveringer tendens til at være skræmmende og meget forskellig fra resten af ​​3D Tatoveringer. Men de er meget unikke og kan lide af mange mennesker i dag.

10. Babys hånd:

Du får mange muligheder, hvis du er glad i 3d design og ønsker at få en sådan inked på din krop. Dette er et meget smukt og sødt 3d tatoveringsdesign, hvor en babys hånd er blækket på en måde, at det ser ud til at nogle baby rent faktisk rører ved din hånd. Dette er normalt lavet af kærlige forældre i størrelsen af ​​deres toddlers hånd. På den måde kan de forsegle det øjeblik, hvor barnet havde rørt dem med den lille hånd, og de har også fat på deres babyer, hvor de bevæger sig.

Se mere: Cool Tatoveringer For Guys

11. 3d ur design:

Der er et ordsprog, at "tid og tid venter på ingen", og vi er her for at bevise, at dette siger forkert metaforisk. Dette er en af ​​de smarteste 3d tatoveringer design i listen og viser et ur trukket op med en kæde og uddybet med store stjerner.

Dette er et rent design og viser hænderne på uret fast i en bestemt position, hvilket betyder, at vi kan stoppe tiden efter vores ønske. Der kan være en anden betydning for dette, hvor vi kan sige, at vi skaber vores egen tid og gør det godt og ikke bebrejder dårlige tider for alle de dårlige ting, der sker i vores liv.

12. 3d kryds tatovering:

Et kors er et symbol på den almægtige, og vi ønsker altid at få sine velsignelser over os, uanset hvor vi går. Dette er en måde, hvorpå vi altid kan søge hans velsignelser og også vise vores taknemmelighed over for ham for alt, hvad han allerede har velsignet os med.

Dette er normalt en af ​​de bedste 3d tatoveringsdesign til mænd, og det er gjort på en sådan fin måde, at det ser ud som om korset allerede er en del af hånden, og den ydre hud har revet fra hinanden for at lade krydset finde et godt sted. Det viser også, at du ikke kan holde et kryds eller symbolet for Herren gemt bag et gardin.

13. Den Spinal Cord 3d Tattoo:

Når du elsker spænding på alle områder af livet, bør den tatovering du vælger også være en af ​​den slags. En 3d tatovering design som denne er meget mærkelig og også meget interessant på samme tid.

Disse er nu også meget trendy, fordi niveauet af kreativitet og innovation er meget højt i disse. Også disse er tatoveringer, der er meget vanskelige at lave, og kunstnerens færdigheder skal applauderes for noget som dette. Her ser det ud til, at rygmarven ses efter, at nogen har revet fra huden med hænderne.

Se mere: Fuld Body Tattoo Kvinder

14. 3D Paper Tattoo Designs:

En af de fedeste 3d tatoveringer for piger såvel som fyre, dette er yderst smart og imponerende. Disse designs viser betydningen af ​​tatoveringskunst og de høje færdigheder, der er nødvendige for at arbejde på disse.

Her er hele hånden udført på en måde, der viser, at du har skjult nogle nyheder og beskeder inde i kroppen, og dele af det kan vises efter at huden er revet som en klud. Dette skaber stor spænding, fordi hver enkelt føler at se på, hvad der er skrevet inde i tatoveringen, og dette tjener formålet godt, fordi temaet selvfølgelig er 'hemmelig besked'.

15. Jigsaw Puzzle Body Tattoo:

Denne smukke 3D-body tatovering design er skræmmende og lige så interessant med et stykke puslespil på huden med blodet drypper fra det. Det er vist her, at hele vores krop er som et puslespil, og vi kan faktisk trække stykker af dette puslespil som den der er lavet herover, hvorefter den røde indre hud er synlig meget tydeligt.

Her har de gjort en, men du kan helt sikkert lave et par mere for at danne et større og mere udførligt design, der ville se meget cool ud. Du kan tilføje nogle bogstaver til designet, der giver mere skønhed til tatovering.

I dag er der raseri omkring 3d kunst og design, og det er det også når det kommer til tatoveringer. Dette er en yderst teknisk og smart form for kunst og 3d kropstatoveringer ser meget innovative og imponerende ud på alle.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send