Skønhed og mode

Åndelige Meditationsteknikker

Pin
Send
Share
Send


Når du begynder at blive vant til meditation, går du langt væk fra de verdslige materialer og følelser og trækker dig tættere på dig selv. Du begynder at opdage din indre sjæl, og du vil oprette forbindelse til Gud og opleve indenfor dig. Du vil indse, at din glæde, velvære, fred osv. Alle ligger i dig, og de får en mulighed for at blive til stede, når du giver dem denne betydning gennem meditation.

Bedste teknikker til åndelig meditation:

Vejrtrækning:

Når vi lægger mærke til vejrtrækning, begynder vi at fjerne opmærksomheden fra de verdslige ting. Sindet begynder at føle sig roligt, og vi har ikke noget ego tilbage. Vi begynder at tænke dybt, og så opstår det åndelige sind i os. Det er her, når vi forbinder til Gud.

Se mere: Sådan gør du meditation korrekt

1. Sid dig komfortabelt og vælg et sted for ensomhed. Hvis du er en nybegynder, så prøv at skære ned alle former for distraktion, som du skal koncentrere dig om.

2. Luk dine øjne og føl dig selv at være behageligt nok til at starte.

3. Træk vejret og følg vejret. Du kan finde ud af at fluktuere, som det kan være hurtigt, nogle gange langsomt og nogle gange dør. Bare rolig, det er ret naturligt.

4. Hvis tankerne begynder at strømme ind, skal du blot trække din opmærksomhed på vejrtrækning. Forsøg ikke at trække eller skubbe luften ind og ud. Lad din krop trække vejret i sin egen hastighed.

5. Luft og ånde er en afspejling af Ånden. Når vi trækker vejret ind og ud føler vi os meget godt og afslappet. Vi har en følelse af taknemmelighed for det og taknemmelighed åbner vejen til helbredelse, lys og kærlighed.

6. Flere og flere øvelser vil få dig til at komme dybere ind i den åndelige side af meditation. Du vil føle stilhed i dit sind, og du vil mere ro og komponere.

Koncentration:

I åndelig meditation er det meget vigtigt at indse, at der ikke er nogen fortid, at du holder tilbage eller fremover, som du bekymrer dig om. Dit fokus er i øjeblikket, og du er nødt til at give slip på tid og stress på kun stilleheden i øjeblikket. Det er her, når din ånd begynder at føle sig ren. Du er tiltrukket af lys, kærlighed, fred og lykke.

Se mere: Meditationsteknikker til begyndere

1. Sid dig komfortabelt og luk øjnene. Begynd åndedræt og koncentrere.
2. Læg alle dine frygt og bekymringer til side. Glem alt hvad du skal tænke og beskatte din hjerne med.
3. Billede et bord foran dig og læg alle dine problemer og byrder på ovenstående.
4. Glem hvem du er, glem hvad folk tænker på dig.
5. Du vil nu føle, at du er blevet nyfødt, du er nødt til at fortælle erindringer, og der er ikke nogen fremtid at tænke på.
6. Hvis der er nogen bekymringer, der opstår, fokuser bare på bordet og lad dem ikke komme i tankerne.
7. Lad det være en stille tid, hvor du bare vil føle dig tryg med Gud. Der kan være en følelse af belastning, men du skal lade det gå.

Chanting Phrases:

Denne åndelige meditation er kraftfuld til at opnå Guds fredfrihed på ethvert tidspunkt af dagen og i enhver situation. Du skal bare sidde stille og chant et par mantraer. Vi alle kommer på tværs af oplevelser, når vi er ude af balance, ked af det, fortryllet, frustreret osv. På grund af forskellige grunde. Du kan nemt tale disse ud og roe dit sind:

Se mere: Kundalini Yoga Meditation

  • "Mit sind er en del af Guds. Jeg er hellig.
  • "Der er intet, min hellighed kan ikke gøre."
  • 'Gud går med mig, hvor jeg går.'
  • 'Gud er sindet, som jeg tror.'
  • 'Jeg er opretholdt af kærlighedens Gud.'
  • "Jeg hviler i Gud."

Billeder Kilde: 1, 2, 3.

Pin
Send
Share
Send