Skønhed og mode

9 forskellige modeller i Thin Gold Bangles Smykker

Pin
Send
Share
Send


I indisk kultur anses armbånd for at være den mest betydningsfulde del i kvinders liv. Det er en uadskillelig del, da de underskriver deres kærlighed deres hengivenhed til deres sjæl og godt som livs partner. Det gør indiske kvinder smukke, den skønhed, som er tidløs, som ikke kan forsvinder til enhver tid.

Tynd guld Bangle armbånd Designs:

Så lad os kigge på de øverste 9 tynde guldarmbånd, der anses for at være alle tidsmæssige og dyrebare for indiske kvinder.

1. Lys Vægt Kundan Tynde Guld Bangles:

Lette vægt kundan guld armbånd er de mest elskelige og krævende guld bangles blandt indiske kvinder. Disse armbånd er lette i vægt og er også smukt designet med indviklet og kompliceret kundan arbejde på det, hvilket giver det en smuk traditionel touch og design.

2. Attraktivt skåret mønster Tyndt guld Bangle:

Disse armbånd har et attraktivt og unikt udseende, da det har udskåret design, der ligner mere til indisk mønster. Den udskårne efterbehandling i disse armbånd gør armbånd mere smukke og unikke i det, så disse armbånd gør kvinderne mere udrolige

3. Afrundet tyndt guld Kada:

Disse guldkada med åbningen er det mest krævende design nu dage. Åbningen af ​​denne kada er også blevet forankret med designet, der giver det et perfekt udseende. Den har en perfekt guldglans, det smukke udseende af denne armlæn fordyber også de indiske kvinders skønhed.

4. Diamond Studded Thin Gold Bangle:

For eliten og sofistikeret indsamling anses disse armbånd for at være den rette. Diamantbesatte guldarmbånd består af rent guld med diamant knyttet til den og giver det et perfekt vidunderligt og kongeligt udseende. Der er også smaragder knyttet til det. Disse armbånd med sin enorme skønhed kan bæres på saree eller dragt.

Se mere: Rold Gold Bangle

5. Zigzag Struktur Tynd Guld Bangles Set:

Disse armbånd har zigzag simpelt mønster, hvilket giver det et forenklet og normalt, men sødt udseende. disse armbånd bæres af kvinder i daglige lejligheder og i dagligdagen rutine uden at have nay bevidsthed om at se grimme ikke så godt.

6. Thin Gold Bangle Armbånd med Leaf Design:

Hvis vi skal kigge efter det mest unikke design, der efterlader et rum for enkelhed, vil denne armbånd blive anset for at være den rigtige. "Bladet udskåret ud af det samme guld er det mest iøjnefaldende design, der har en grøn farvet sten gør det smukkere og krævende.

Se mere: Stone Bangle Design i guld

7. Påfugl Design på Tyndt Guld Bangle:

Sidst men ikke mindst, som har krævet de indiske kvinders store opmærksomhed, er dette påfugldesign armbånd. Påfugldesignet på denne armbånd er indlejret med ren grøn og rød kundan, der beundrer det indviklede og komplicerede påfugldesign. Påfugl design er virkelig et iøjnefaldende segment af denne armbånd.

8. Tynde guld Bangles med Kundan runde perler:

Ny og nyeste design af denne armbånd er ikke kun enkel, men også klassisk og traditionel. Det nye design af kundan perler knyttet til armbånd er at øge nåden af ​​disse armbånd. Man kan bære det normalt i daglig rutine og i kontortiden på grund af det simplistiske udseende.

Se mere: Plain Gold Bangle Designs

9. Gold Bold Bangles:

At have modigt og smukt design med traditionel bladskæring af armbånd er disse armbånd de mest elskværdige og krævende blandt indiske kvinder. Disse armbånd har karakteristisk og enorm blanding af design har en perfekt sammenkobling med enhver form for kjole under særlige lejligheder

Bangles, som er den traditionelle og uadskillelige del af de indiske kvinder, for at gøre deres krav værd at markedet har bred vifte af guld armbånd og de ovennævnte er de få af dem. Guld, som generelt betragtes som det hængende metal, har et antal nyeste og smukke design.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: How To Make Beautiful Silk Thread Necklace And Earrings. DIY. Jewelry Making (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send