Skønhed og mode

9 Indiske Seneste Rold Guldsmykker Bangles Designs

Pin
Send
Share
Send


De rullede / rold guld smykker er et andet smykke fra guld smykker, som rold smykker er på som er lavet med fyld guld eller komponere et solid lag af guld ved at binde med varme og pres på en base, der normalt er lavet af andre metaller. Messing bruges mest til rold smykker. Bangles lavet form guld-teknik er forholdsvis billigere end det rene guld eller 22 karat guld smykker armbånd. Rold guld smykker er lavet med at rulle ud arkene, hvorfra smykker er støbt og gives form af armbånd eller andre smykker i former.

Bedste modeller af Bangles i Rold Gold:

1. Et sæt af tynde guldruller Bangles:

Et smukt sæt rold guld armbånd kan være af den tynde snit armbånd med fine håndværk wok på det ser fantastisk ud. Bangles af rold guld smykker kan bæres i almindelige arbejdsdage også, da forholdet mellem afskrivninger bliver lave i forhold til guld smykker.

2. Uregelmæssig formet runde Rold Guld Bangles:

Rold guld armbånd med en øjenfaldende form er armbånd med uregelmæssig runde eller sige bølgete form af armbånd. Smukt snitarbejde på overfladen af ​​armbåndene ser ud som diamantarbejde på det.

3. Skær Work Design på de rullede guld Bangles:

Rold guld armbånd med guld og sølv nuancer i dem med smukke håndværk arbejde ser storslået ud. Klippene på armbåndene ser fantastiske ud. Et sæt af 8 armbånd til begge hænder vil være perfekt hånd ornament.

4. Rold Gold Bangles med Black Meenakari:

Valsede guldarmbånds modeller kan hjælpe dig med at vælge smukke armbånd. Et meenakari arbejde med sort farve på gyldne designer armbånd vil helt sikkert vinde masser af hjerter. Det sorte og gyldne design skaber en iøjnefaldende effekt.

Se mere: Rose Gold Bangle

5. Valset forgyldt hvidt og Maroon Rhine Stone Stud Bangles:

Smukt håndværk arbejde med fantastiske snit og vendinger og dreje med studding diamanter og rubiner i armbåndet er en utrolig bangle sæt. Rold guld bangle sæt med et sådant design er et must for hver krops samling.

6. Spejl Arbejds og Guldbelagte Valsede Bangles:

Hvad et tankeblad ide om spejle arbejder på armbånd. Sådanne designs er let tilgængelige i rold guld bangle modeller. Et sæt af fire med sådan smuk armbånds sæt ser fantastisk ud. Den gyldne berøring med spejlearbejdet vil se godt ud i alle indiske tøj.

Se mere: Guld Bangles With Stones

7. Rold Gold Bangles Sæt i Antik Design:

Antikke design i rold guld armbånd er utroligt håndværk arbejde med en blanding af metaller. De gyldne metalbolde og blomsterarbejde med fin kunst ser utroligt ud og passer godt i damernes hænder.

8. Diamond Stud Valset Guld Bangles:

Diamond stud rold guld armbånd vil smukke meenakari arbejde. Et tempel med blonder design og blomstermotiver imellem ser strålende ud. Skinnet af diamanter og smukke meenakari farver utroligt glamrer din skønhed.

Se mere: Tynde Bangle Designs

9. Rold Gold Bangle Design Model:

Fantastisk kreativitet med genie mønter i rold guld bangles model. Den strålende form og diamantstiften, der dækker guldgrænser, ser fremragende ud på hænder og passer fantastisk med ethvert outfit.

Metaller som messing eller kobber anvendes stort set i rold guld smykker. Bangles er stort set lavet med rullet guld teknik, da fastheden modtaget med metallerne er nyttigt i lang tid. Et tyndt lag guld, der er viklet rundt om metallet, giver den glitrende ting til smykkerne. En fordel ved rold guld smykker er, at det ikke er så dyrt som den ægte guld smykker. Smukke samlinger i antikke designs og unikke designer armbånd har stor indflydelse i smykker verden. Nogle meget unikke design som sætningen design kan nemt fås i de rullede smykker. Diamond studding og filigree arbejde er også meget let med andre metaller.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send