Skønhed og mode

Diæt diagram for at blive slank

Pin
Send
Share
Send


At få slank har meget med den måde, vi spiser. Forvaltning af en sund kost og opretholdelse af en regelmæssig måltidsplan er, hvad der kan få os til vores målvægt hurtigere.

Salater er formentlig de bedste måder at styre vægt på, samtidig med at der opretholdes rigtige niveauer af ernæring. Men så er de ikke altid kedelige og smagløse stykker, som vi fortsætter med at kaste væk som drøvtyggere. Det kan være interessant og sjovt afhængigt af hvad vi kan lide.

Det er vigtigt at vide, hvad der går ind i din salat for at kunne holde den rigtige mængde ernæringsmæssige fordele under kontrol. De vigtigste ingredienser er vores grønne og gule og røde. Jo mere farverige og naturlige maden jo bedre er chancerne for en mere påfyldning og et sundt måltid. Hold dressingen lav og så oliefri som muligt for at lade de bedste naturlige krydderier blomstre uden at være afdæmpet under fedtstoffer.

Se mere: Herbal Life Diet

Her er nogle enkle opskrifter, der vil gøre det bedste ud af de næringsstoffer, som naturen kan tilbyde os.

Gulerod og Raisinsalat:

Gulerødder bidrager med vitamin A, beta caroten, antioxidanter, spor af C-vitamin, og de er ekstremt fiberrige, og så kan en 100gram kun tilføje 41 kalorier til et måltid. Valnød har essentielle fedtstoffer, som kræves af vores krop og Vitamin E. Rosiner bærer antioxidantegenskaberne og fungerer som et naturligt sødemiddel. «Sammen med en dråbe af olivenolie kan de lave et overdådigt knusende måltid.

Rød sød og sur salat:

Vandmeloner er kendt for at forhindre dannelsen af ​​dårligt LDL-kolesterol og er derfor perfekte for dem, der lider af en historie med hjertesygdomme. Det handler også om 85% vand og så tilføjer det næppe nogen kalorier til måltidet. Tomater er rige på vitamin A, C og K sammen med calcium. Dette øger vores immunitet og hjælper med at skære ned flabben. En anden næringsrig og ekstremt sund tilsætning er hørfrø. Du skal bare stege en knivspids sammen med hvid sesam for at tilføje knus og vigtige omega fedtsyrer i salaten. Bland det op med chat masala og citron for at få et solidt og fyldende måltid.

Se mere: Ernæring og balanceret kost

Detox drik på farten:

Spyling væk toksiner er en integreret del af enhver diæt. Så mens vi siger nej til alle de luftede og koffeinholdige drikkevarer under slankekurven, skal vi komme op med en detox slag, som vi kan bære rundt og drikke, når vi ønsker efter den sædvanlige søde drik i vores kaffepauser på arbejdspladsen. De primære ingredienser i denne drik er vandmelon, agurk, citron, mynteblade og vand. Stejl alle ingredienserne efter smag i en krukke med 2 liter vand natten over. Næste morgen justere efter din smag.

Vandmelon hjælper med at indeholde den organiske forbindelse citrullin, som er en aminosyre, der hjælper med at fjerne spor af ammoniak biprodukter fra vores krop og dermed gøre lever og nyre sundere og øge stofskiftet. Citron- og citrusindholdet hjælper med at fjerne fordøjelsessporene og forhindre syre reflukser. Mint forbedrer galdeflow og slapper af i maves muskler. Dette resulterer i bedre fordøjelse og forbedrer metabolisme igen. En effektiv metabolisme vil sikre, at der er en bedre chance for at tabe fedt og skylle det ud med fiber og vand.

Se mere: Diæt Diagram For Gravide Kvinder

Berry Yoghurt Delight:

Desserter kan også være en del af regelmæssige kostvaner og specielt vægttabdietter. Bare tag den ydmyge hængte sure ostemasse og tilføj den en hjertelig blanding af søde jordbær, brombær, hindbær og nogle mandelflager. Den søde og sure ostemasse er en perfekt ende til ethvert kostmåltid. Det er naturligt sødt og tangy. Det har alternativer til mælk, og mejeriproduktet er tilladt for selv dem, der er laktoseintolerante.

Lad os håbe, at disse hjælpemidler reducerer fedtene effektivt, mens vi bliver fulde og glade.

Billeder Kilde: Shutter lager.

Pin
Send
Share
Send