Skønhed og mode

9 bedste formelle frisurer til langt hår af kvinder i 2018

Pin
Send
Share
Send


Langt hår, der er slank og skinnende er undertiden det smukkeste aspekt af dit udseende. Men det kan også være noget besværligt. når det er hjemme eller engageret i en form for fysisk arbejdskraft, sættes den let ud af vejen ved at binde en høj pony eller rulle den op i en rodet bun.

Men hvad gør du ved en formel lejlighed? Mens nogle piger finder at prøve nye frisurer og updos sjov, føler andre sig ganske ubehagelige for at håndtere disse situationer. Når du sidder fast i sidstnævnte tilfælde, skal du ikke bekymre dig. Du behøver ikke skære det kort eller få en perm.

Simple og nyeste formelle frisurer til langt hår:

Her er en liste over nemme formelle frisurer til langt hår!

High Bun:

Boller er de nemmeste af alle frisurer, og mens de fleste føler, at de er uformelle, når de bliver ordentligt, kan de give dig et meget formelt udseende. Nu ser en høj bun eller stram chignon ud, når den er færdig, sofistikeret og tæt. Det giver dig ikke det rodet udseende, som du generelt udstiller, når du er hjemme. Metoden er enkel. Lav en høj pony, vrid håret i en knude og fold derefter kanterne ind og brug stifter til at holde nede ubøjelige tråde.

Lav Chignon:

En høj bolle ser prim og korrekt ud. Men du har brug for virkelig langt lige hår til at gøre det. hvis dit hår er på den kortere side, skal du gå til den lave chignon. Separér den øverste og nederste halvdel af dit hår og pin den øverste halvdel og træk den nederste halvdel i en rodet knude. Tag stiften af ​​den øverste halvdel og tag den i den nederste bolle. Tie løse tråde op med stifter.

Se mere: Åben hår frisurer Langt hår

Behov bare et minut:

Frisuren, der kun behøver et minut, er naturligvis ikke så sofistikeret som ovenstående to, men det vil tjene dit formål godt. Især hvis du kører rigtig sent, og dit ærede kræver ikke, at du ser ekstremt formell ud. Alt du skal gøre er at få fat i dit hår og vride det som du ville, mens du laver en pony. Derefter hældes det op, indtil spidserne når toppen af ​​dit hoved og klip det i midten.

Valset op Chignon:

Denne frisure tager tid, men det er ret nemt at gøre. Sæt et stort stretchet hovedbånd på dit kæmmede hår. Sæt derefter i trådene. Fra den ene ende af dit hoved til den anden ende og voila! Du har dette.

Se mere: Simple Office frisurer til langt hår

Flettet Bun:

En anden stil, som du kan prøve, er at flette håret før du laver en bolle. Bare fletning halvt hår og fold resten i en bolle på toppen.

Slank hestehale:

Hvis du ikke har noget imod at bruge en masse hårspray, kan en søvnhestehale også se meget formel ud. Bare kam dit hår, indtil det bliver skinnende og glat. Derefter binde det i en høj hestehale og arrangere fronten, der passer til dit ansigt.

Se mere: Nemme frisurer til piger med langt hår

Side Bun med Twist:

Dette er nemt at gøre også! bare vride håret fra den ene side og derefter tage håret fra den anden side, tilføje det til dette og vride dem i en bolle.

Fisk fletninger:

En sidefiskfletning kan også se formel! bare saml dit hår på den ene side som du ville for en side pony og derefter lave en fisk fletning.

Puffed hestehale:

Dette giver dig noget af et vintage look. Du adskiller forsiden og bagsiden af ​​dit hår. Derefter binde ryggen i en hestehale og klip forsiden i en puffed stil ind i hestehale.

Hvad er for sent for at få en anden frisyre til at deltage i formelle begivenheder efter at have set denne artikel. Gå med en unik stil og få alles opmærksomhed i tilfælde.

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send