Skønhed og mode

Hvordan man ansøger det perfekte ser Eyeliner? Tips og tricks

Pin
Send
Share
Send


Er du ny til øjenmakeup? Vil du vide nogle grundlæggende tricks, der kan hjælpe dig med at få et dramatisk par øjne uden at mestre kunsten? Du skal bare fokusere på, hvordan du ser dine øjne smukt ud, og du vil være klar til at fascinere andre med dit udseende. Øjne er en af ​​de mest attraktive dele af vores ansigt, og vi skal forbedre dem ved at have øjenforing mens du laver makeup. Nu, for mange af nybegynderne, er det største spørgsmål, hvordan man skal på en eyeliner korrekt. Nå, forklarer dine øjne for meget, kan du ødelægge hele dit udseende. Så lad os vide trin-for-trin-proceduren for iført øjenliner fra dette indlæg.

Før vi begynder, lader vi forstå, hvad en eyeliner er.

Hvad er en eyeliner?

En eyeliner er en kosmetisk makeup, der bruges til at fremhæve øjnets øvre låg. De hjælper med at gøre øjnene se større og lysere ud. Normalt kommer sort eyeliners også i en række farver som blå, grøn, brun og endda glitrende metal shaed.

Produkter og tilbehør Du skal bruge:

1. Eye liner blyant (vælg din favorit fra en række nuancer)
2. Foundation (en skygge lysere end din faktiske hudfarve)
3. Gennemsigtig pulver (skal være fint og glat at røre ved)
4. Pensel eller svampapplikator
5. Bomuldskugle og alkoholfri øjenmakeup remover

Se mere: Sådan bruges flydende eyeliner

Sådan appliceres eyeliner trin for trin:

Tjek disse trin for at vide, hvordan du bruger eyeliner selv.

Første skridt:

Det allerførste skridt i skitserede øjne er at vælge den rigtige øjenliner blyant. To vigtigste faktorer, der bør overvejes under udvælgelsen af ​​en øjenliner blyant er hudfarve samt hårfarve. Hvis du vil have et naturligt udseende, skal du gå til en blød blyant, der genererer en linje af næsten ens farve til dine øjenvipper. For dem, der har sorte eller mørkebrune øjenbryn eller øjenvipper, er en sort liner blyant altid det bedste valg. De, der ikke er velsignet med tykke og fremtrædende vipper, bør holde sig til mørkere nuancer, mens trækul eller dybbrun kan være farverne til hvide kvinder.

Andet trin:

Der er mange kvinder, der tror, ​​at rensning af ansigtet ikke er til nytte, når det kommer til at bære et øjenliner. Det kan vise sig at være din største fejl, da du ville se helt unaturlig ud på denne måde. Start altid med at rense dit ansigt, herunder dit ømme øjenområde. Hæld 2-3 dråber eye makeup remover på bomuldskuglen og tør forsigtigt af ansigtet. Det vil fjerne snavs, olie, makeupspor eller noget andet, der findes på eller omkring dine øjenlåg og giver dig en klar base for at forene dine øjne.

Se mere: Farve Eyeliner Shades

Tredje trin:

Det er på tide at gøre resten af ​​dit ansigt forberedt til din øjenfarvesmake. Anvendelse af et meget tyndt lag af fundament er afgørende for dette formål. Sørg for, at du blander såvel som fjeder kanterne af fundamentlaget korrekt i området for dine øjne. Anvend også gennemskinneligt pulver over dine øjenlåg for at sætte din øjenliner og holde den frisk såvel som uspoleret hele dagen igennem.

Fjerde trin:

Tag nu din blyantforing og sæt små prikker på dine øvre låg i stedet for at skabe lange, kontinuerlige linjer. Det er meget nyttigt for dem, der ikke har tilstrækkelig erfaring med at gøre øjenliner sminke. Hold bare linerpennen fast, placer den meget tæt på basen af ​​dine vipper, og tryk dens spids mod øjenlågene. Lav så mange prikker som muligt fra det ene hjørne til det andet hjørne af øjnene på tværs af de øvre låg.

Femte trin:

Derefter blandes prikkerne godt ved hjælp af svampapplikatoren eller blot øjenforingsborsten. Alt du skal gøre er at feje børstens eller applikatorens spids en eller to gange over prikkerne. Du må dog ikke fjerne værktøjet fra dine øjne låg under aktiviteten. Ellers vil du ikke få en glat linje. Endelig gentag processen for dine nedre øjenlåg og fuldfør din øjenmakeup med passende nuancer af skygge og mascara.

Tips om hvordan man anvender øjenliner til begyndere:

Spekulerer på, hvordan man sætter perfekt eyeliner? Hvis du er nybegynder i makeup verden og kæmper med dine eyeliners, kan disse tips og tricks hjælpe dig.

  • Pencil eyeliners er de bedste for begyndere, da de giver bedre greb og brugervenlighed.
  • Lav prikker, før du trækker en eyeliner. Sammenføjning prikker kan gøre dit job simpelt og glat.
  • Hvis du bemærker nogen smudder, skal du dække det med noget fundament eller concealer.
  • For et smokey look skal du trække en tyk linje og smøre den med en bomuldsbud.

Vi håber du har nu mestret kunsten at anvende en perfekt eyeliner. Husk at ingen kunst kommer i første forsøg. Regelmæssig praksis og eksperimentering med forskellige stilarter kan hjælpe dig med at skabe en varig eyeliner, der sikkert tager nogle øjenbuer. Lad dine øjne tale for din stil!

Pin
Send
Share
Send