Skønhed og mode

Top 9 Pretty Frocks til 8 år gammel pige

Pin
Send
Share
Send


Piger elsker at klæde sig i smukke kjoler og kostumer, der får dem til at se smukke ud som prinsesser. Bortset fra disse smukke kjoler får du også normale frynser, der kan bruges dagligt, hvilket er perfekt til spilletid. Disse er normalt bomuld, og materialet er derfor åndbart. Dette gør det behageligt for børn at bære.

Smukke og Moderne Frocks til 8 År gammel Pige:

Her har vi en liste over forskellige stilarter af frocks, som du kan vælge til dit barn.

1. Red Lace Party Frock:

Denne 8-årige pigefrokost er hvad du har brug for til en semi-formel lejlighed. Den røde blonder er lækker og med et rødt langt båndbukke foran gør det elegant. Den skulpterede kant af beklædningen er en perfekt afslutning på den dejlige kjole. En beklædning af kontrastfarve vil også tilføje karakter til kjole.

2. Prom kjole:

Her er en meget sofistikeret promkjole, som din prinsesse kan bære til en speciel dag. Den lange pels kjole stil kjole er lavet i tynd blonder. Ermeløs og V-hals er stilen i denne kjole. Et simpelt bredt bælte i midten er accentueret med metalbroach.

3. Roses Frock:

Vælg denne dejlige vestlige stil fest frock til 8 år gammel pige. Denne frisure har bodice fuld af blomster, der er syet sammen. Kjolen er lavet af stjerne som skinnende materiale til det flotte udseende. En stor bue i satinbånd er også køligt. Få dette til en fødselsdag eller en særlig lejlighed. Dette gør også en dejlig redegørelse for en bryllupsreception.

4. Satin A-line kjole:

Gør din datters fødselsdag en speciel med denne satin A-line kjole frakke. Denne kasseformede pels er højhalset og enkel. De to blomster i taljen gør også en sød tilføjelse. Du kan få kjole i solide farver som magenta og lilla.

5. Låg talje kjole:

Her er en 2 i 1 kjole, der er lavet med Lycra og net. Toppen af ​​denne kjole er fuldmåne og lavet med Lycra. Et godt print på forsiden gør en god erklæring. Den lave talje er lavet med net og en denimfarveforing. Frækkerne i nederdelen ser elegante og smukke ud.

6. Halter Neck Frock:

Vælg denne cool halter hals 8 år baby frock til dit barn. Beklædningen er lavet af bomuldsmateriale, så det er behageligt. Den nederste halvdel af kjole er fyldt med flæser og det giver det et flot udseende. Halterhalsen kan fastgøres på bagsiden af ​​nakken.

7. 3 lag frock:

Prøv denne kølige 3-lags pels til dit barn, der er lavet med brede lag. Kjolen er meget enkel, men det ser elegant ud. En rund hals er fyldt med paljetter for at give den stil. På grund af denne sequined stil behøver du ikke at tilføje flere tilbehør til kjole. Det ser ud, som det er.

8. Asymmetrisk Frock:

Vælg denne asymmetriske kjole som et sæt påklædning til dit barn. Denne lange pels i 8 år pige er meget forskellig fra de normale kjoler. Kjolen er kort fra forsiden og lang bagpå. Den er præget af blomster på kanterne.

9. Checkered Frock:

En af de klassiske stilarter, du kan få til dit barn, er den rutete fryns. Dette har en almindelig top og et rutet nederdel. Knapperne på toppen er attraktive og store. Den samme materiale ternet krave tilføjer tiltrækning til toppen.

Frocks til 8 årig pige er elegante og stilfulde. Disse kjoler er normalt festklæder, der kan bruges til lejligheder. Frocks til 8 år piger kan være fest eller komfort slid.

Pin
Send
Share
Send