Skønhed og mode

2. måned af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


Rolling ind i den anden måned, for en første gang gravid mor, lige nu er en sød aftale blandet med bitter og sure følelser. Den første måned var hektisk og grusom, hun indrømmer. Mens hun tog beslutningen om hvorvidt det nye liv var kommet eller ej, følte hun sig klar og forberedt på det modstridende begivenhed, ligesom enhver mor. Det er altid en spændende rejse for de erfarne mødre, da de ved dengang kender de fibre, der udgør graviditet. De har været igennem det hele, de har gjort det hele, og nu har de mønstret nok mod til at klare sig selv.

Nu, for de unge mødre bare træder ind i moderskab, kan det være stille en hård rejse, selvom det har sine søde øjeblikke. Det er næsten som en seng af roser lige nu med sine bløde kronblade og tornede stilke. Du får det bedste af begge. Hvis den første uge drejede sig om søvnløse nætter og kvalme, vil den anden uge være en monster appetit. At realisere disse ændringer vil medføre en vis forandring i hverdagen, hvilket gør moderen deprimeret til tider. Dette kan hurtigt løses ved at præsentere hende med hendes ønskede mad og i det samme øjeblik vil hun gå fra deprimeret til ekstatisk. Lige midt om natten kunne hun føle frygt for at gå videre i denne proces. Den psykologiske logik advarer nu hende om at være forsigtig. Hun bliver nu mere bekymret.

Kend alt, hvad du kan om den anden måned af graviditeten, når du nærmer dig det, så du kan komme fri af ubudne situationer i forvejen og nyde et glædeligt kommende moderskab.

2 måneders graviditet:

Til denne artikel vil uddanne dig om oplysninger om 2. måned af graviditet fostrets udvikling, hoved 2 måneder graviditets symptomer, forholdsregler og andre relative alle stadier.

Hvad tænker du om i 2 måneders graviditet:

Heldigvis er usikkerhederne gjort inden for den første måned, og i den anden måned har hun metamorfose i en anden kvinde, hun accepterer nu de ændringer, hun gik med. Hun kender nu sine fejl og ændrer sig i overensstemmelse hermed. Hun har nu en bred vifte af tanker af erfaring og høringer, som hun finder anvendelse på hendes hverdagsline og dermed den anden måned flyder hurtigt.

Fosterudvikling af barnet i 2 måneder Graviditet:

Den første måned havde barnet omdannet fra en fremmed form til en menneskelig struktur, selv om intet endnu var fremtrædende andet end et svagt hjertebank sidste gang du så ham på ultralydet. Blastocysten dannede et embryo og blev langsomt til et foster. Men indtil den første måned er barnet stadig i en akavet situation med ingen wits og eget arbejde. Det deler en lille del af hans mødre og vokser lykkeligt ind i en stærk. Nu i den anden måned afslører ultralydet nogle flere af de igangværende udviklinger.

Se mere: 1 måned graviditet

Nyt trin:

Dette er scenen, når din lille eskalerer fra et embryo til endelig et foster, som er en miniatureversion af et menneske. Selv troede, at strukturen stadig er under opførelse og udvikling. Han har nu udviklet sig fra hans ærter størrelse aspekter, men stadig er lille nok til at blive betragtet under en ounce. Hendes indre organer er lige nu under udvikling. Små dele og fragmenter af det har startet sin dannelsesproces, og det vokser nu stadigt for at give en bestemt korrekt form til den unge.

Øjenlåg:

På omkring denne tid begynder babyens ansigtsfunktion at vokse og udvikle sig. Hvad engang syntes som en hudblomst og intet har nu begyndt at tage ordentlig form. Den knuste i hovedet begynder nu at tage form. Denne gang vil du mærke dit barns hoved unormalt større end resten af ​​kropsdelen. Øjendannelsen foregår internt. De optiske nerver vokser og forbinder. Men eksterne egenskaber kan kun ses i form af øjenlåg stramt uden nogen åbning dannet endnu.

Komplekse spørgsmål:

Endnu en gang har babyen nu dannet sit hoved, som angiveligt er større end resten af ​​hans krop. Dette skyldes udelukkende, at hovedet indeholder hjernens handlinger, som nu er ved at danne og vokse i et stabilt rum. Hjernen bliver dannet og sat til arbejde, da de andre kropsdele nedenunder følger de sekventielle impulser og ser sig til deres rette steder. Med dannelsen af ​​en blød lille rygsøjle forbinder hjernen sig nu med ryghovedet.

Kønsspørgsmål:

Selv om det er svært at fortælle i øjeblikket er dine små genitalier i form. Inden for et par uger, forhåbentlig ved næste måned vil du vide, hvem du husede hele tiden. hvis det er en baby dreng, begynder hans testikler at danne sig i overlivet, og hvis det er en pige, bliver vagina nu langsomt i form. Det er dog ikke let at bestemme rigtigt i øjeblikket.

Lever Arbejde:

På omkring denne tid er babyens lever fuldt fungerende og begynder at producere RBC'erne eller de røde blodlegemer, der er nødvendige af kroppen. Det er normalt knoglemarv hos os voksne, der overtager ansvaret, når barnet krydser tredje trimester. Men indtil da tager leveren stedfortræder og fortsætter med at producere røde blodlegemer.

Kropsdele:

På dette stadium ser midten af ​​måneden en masse vækstspurt i din lille. Hans arme og ben tager deres form, og der dannes segmenter, så fingrene udvikler langsomt, og det vil også tæerne. Nu bliver hjertet langsomt også opdelt i de indre kamre. Mens alt dette sker, bliver næsen og ansigtet også mere fremtrædende. Fordøjelsessystemet er det hurtigste at udvikle, og underlivet, sammen med tarm og bugspytkirtlen, begynder at danne, langsomt og stabilt, et skridt på farten.

Se mere: 2 måneders graviditet

Symptomer på 2. måned af graviditet og hvordan man overvinder:

Med babyen kan moderen også føle sig selv gennem ændringer.

Bodily Changes:

Med barnet bump nu lidt mere fremtrædende end før dette er sandsynligvis den tid, du skal begynde at strømpe på disse moderskabstøj. Mødrene nu på dette stadium kan føle en underlig ømhed i deres bryster, da den vokser større og derefter sager. Det samme sker med det bageste, hvor du kan føle din bum vokse lidt sammen med væksten i bækkenområdet og taljen. Pas på ikke, da dette er et af symptomerne for graviditet, og når det er overstået, vil din krop være tilbage til original. Den bedste måde at overvinde berusede bryster og strækmærker på er altid at bære en løst passende bh og massage maven med en tung olie, når det er muligt. Især olivenolie og vitamin E kosttilskud er kendt for at forhindre huden i at strække sig længere og give lang tid afhjælpning.

Hyppige ting:

På dette tidspunkt er et af de mest almindelige symptomer at føle trykket af vandladning på sit bedste med hyppige intervaller. Det er omkring nu, at du vil køre for badeværelset mere end normalt. Det samme påvirker din appetit, som du ofte finder dig selv at søge gennem køleskabet på udkig efter en lille snack lige efter brunch og før frokost. Sådan går det, og det er helt normalt. Vær ikke urolig. En ide at håndtere en sådan situation er at begrænse dit indtag af væsker. Du kan have vand med nogle mellemrum, men det anbefales stærkt, at du har vand indeholdende frugter og supper, som vil holde dig hydreret. Sådan indtagelse af vandtilskud vil give dig mineraler eller andre næringsstoffer og vil også begrænse dine besøg i vaskerummet.

Åreknuder:

På dette stadium er der en stigning i blodvolumenet, og hormonniveauerne hæves også. Dette kan ofte føre til hævelse af venerne, hvilket gør deres blålig rød farve mere fremtrædende. Dette er en generisk definition af åreknuder. De er normalt ikke smertefulde og mest genetiske. Åreknuder varer lang tid, og det bliver værre efter hver graviditet. Spider vener og åreknuder må ikke forveksles, på trods af deres lignende symptomer. Der er ingen permanent løsning til at overvinde åreknuder, men at undgå en lang siddestilling i samme stilling eller stå op for lange timer, det skal hjælpe meget. Lys øvelse bør også være vejen at gå. Kompressionsstumper og koldtasker er nogle andre løsninger, der giver midlertidig lindring. Den bedste måde at undgå dannelsen af ​​disse vener er at sove sidelæns, når det er muligt, og lad blodstrømmen forblive normal. Du skal konsultere din læge, hvis ingen af ​​ovenstående løsninger virker effektive.

Mad cravings:

Dette er måske den mest almindelige af ændringer, og den ene har hele tiden været opmærksom på dig. Dette symptom manifesterer sig for det meste, fordi dine ændringer i hormonerne sammen med næringsstoffet du mangler i udløser din hjerne for at virke skør. Fra sød til bitter kan dine krav være latterlige og mærkelige på samme tid. Den bedste måde at overvinde denne situation på er at tænke på sunde alternativer, når det er muligt.

Humørsvingninger:

To måneder i graviditeten er det meget normalt for moderen at opleve alle slags humørsvingninger. Og du er helt sikkert ikke alene i situationen. Du kan opleve en fuld zest til en lille tantrum. Nogle gange vil du være glad for hele aftalen, mens andre vil blive overvældet af dine ekstra følsomme reaktioner. Du kan også blive stresset mere end ofte i denne fase. Hormonerne handler helt og holdent om det, for at regulere dit humør selvfølgelig med lidt hjælp fra din hjerne. En ideel måde at overvinde dine humørsvingninger på er at sove det og engagere sig i en ordentlig kost. Kontakt straks din læge, hvis dine symptomer vedvarer og fører dig til selvskadelige tanker.

Aktiviteter i 2. måned af graviditet:

I den anden måned skal dit ønske være at slå sig ned med alt rundt, så de næste syv måneder går godt. Men det sker sjældent. Du vil finde dig selv jonglering med flere aktiviteter, især hvis du er en arbejdende kvinde. Det meste består af humørsvingninger, ændringer i dine hormoner, træthed, angst osv. Du skal også udføre andre opgaver som regelmæssig træning og checkup, planlægge dine motherhood nødvendige ting osv. Intet andet ville være nødvendigt undtagen hvile og tilstrækkeligt sover.

2. måned af graviditet kost:

 1. Frugter kan være en god morgenmadskilde og en god måde at starte din dag og din kost på i den første måned. Fra vandmelon til appelsiner og æbler omfatter mindst tre frugter i dine daglige kostvaner. Du kan også omfatte granatæble, bananer og druer og lave en frugtsalat for at bremse dine søde tandbehov i stedet for at bringe på en chokolade.
 2. Du balanceret kost bør også omfatte de vigtige grøntsager. Du kan ikke bare få din daglige dosis frugt og springe over greenerne. Det vil kun gøre tingene værre.
 3. Folinsyre er et vigtigt næringsstof i denne fase. Det er nødvendigt for barnet at undgå fødselsproblemer og er vigtigt at blive taget i løbet af de første måneder af din nye graviditet. Broccoli og grøn spinat er to gode kilder til syren og bør være et must i din købmandsliste.
 4. Mælkeprodukter bør også være til stede i scenen. Du kan ikke tage kalciumtilskud som en erstatning for naturlige diætprodukter. Men hvis du er laktoseintolerant, skal der søges andre kilder, der kan styrke og hjælpe med at udvikle dine babyers knogler og tænder emalje.
 5. Zink er et vigtigt stof i den anden måned af graviditeten, som det er jern, da der er brug for flere næringsstoffer og blod til udvikling af celler i din baby. Grøntsager og jerntilskud skal være tilstrækkelige. Bortset fra det, vil frugterne du have, vise sig at være den sidste sæl på handlen.

Se mere: 3. måned graviditet baby udvikling

Motion for 2. måned af graviditet:

1. Stretching Your Pelvis:

Bekkenøvelsen har et vigtigt sted i dine leveringsøvelser. Det hjælper med normal levering og derfor anbefales også af lægerne ved hjælp af en pude, stol eller en øvelse bold.

2. Trykøvelser:

Tag en bold til støtte, mens du bøjer knæene og sæt dig ned. Dette vil skabe tryk på lårene og bækkenområderne og hjælpe dem med at slappe af.

3. Yoga:

Yoga er den mest sikre øvelse for din elasticitet til din krop. Det holder din krop opdateret og sindet hviler i fred, så din levering ikke bliver vanskeligere.

4. Fleksibel Pelvic øvelse:

En øvelse, der hjælper din bækken til at være fleksibel og stressfri, er skomagerposerøvelsen. Men sørg for at du bærer en pude under dit ryg og lårområde, da det bevarer tyngdekraften.

5. Gå til reduktion af fedtstoffer:

At gå, mens du er gravid, hjælper dig med at brænde de ekstra fedtstoffer, så dit barn har tilstrækkelig plads til at udvikle sig og vokse i livmoderen. At gå i græsplæner, parker, hus, terrasse osv. Hjælper dig med at bevare dit helbred også.

Køn under 2. måned af graviditet:

Selvfølgelig er sex altid velkommen til at forbedre intimiteten mellem par, især når det er gravid. Men med humørsvingninger, træthed og kvalme, vil køn sandsynligvis ikke ske straks til dig. For nogle kvinder er kærlighed på dette stadium sjovt, da der ikke er flere p-piller eller kondomer involveret. Din baby er behagelig i sækken og chancerne for abort og usandsynligt. Du kan sikkert deltage i sex uden at bekymre dig.

Tips til at overvinde stress under 2. måned af graviditet:

 1. Sørg for, at du får den mængde hvile, der er markeret sikker af din læge. Nu er det tid, du har brug for at få mest muligt ud af det for at være sikker på, at intet i vejen går galt. Denne måned er afgørende for din babys udvikling, og du skal gøre alt for at holde det på den måde.
 2. Forskning om forsikringer og andre detaljer fra fremad, så der ikke er nogen sidste øjebliks bekymring.
 3. Sørg for, at der altid er sundt mad stablet i dit køkken. Du vil ikke have humørsvingninger og madbehov til at gå utilfreds. Dette øger ikke kun chancerne for at du skal løbe ærinder midt om natten, men får dig også til at arbejde uden grund.
 4. Gå til regelmæssige kontrolbesøg for at undgå stress om hvordan babyens helbred. Dette er ikke kun unødvendigt, men ødelægger også dit helbred, når du bekymrer dig om hele situationen.
 5. Lad ikke nogen stresse dig om deres tilstand. Hvis du ikke kan ryste den af, så spørg din læge om det med det samme.

Medicinsk behandling og checkup i 2. måned Graviditet:

Medicinsk behandling er nødvendig i DC-fasen, hvor der ikke bør tages medicin uden at konsultere din læge. Også test er vigtige som pap smears, urin, blodprøver, HIV test, blodgruppe bestemmelse og hypertension spørgsmål. Bortset fra disse kontroller er der visse lægemidler, der vil blive ordineret til dig for de mest almindelige helbredsmæssige symptomer. Nogle af de over-counter-lægemidler, der ikke interagerer, når de er gravid, og som kan tages sikkert, er:

 1. For ømhed kan du have acetaminophen, da det er mildt. Undgå at bruge ibuprofen, Naproxen osv.
 2. Til allergi, brug antihistaminer eller ioratadin. Undgå at bruge Pseudoephedrin, Phenylylein, etc.
 3. Have hoste, prøv Dextromethorphan
 4. Metamucil skal tages for forstoppelse, og brugen af ​​mineralolie bør ignoreres.
 5. I tilfælde af halsbrand, tag Antacida.

Tips og forholdsregler for 2. måned af graviditet:

 • Baby bevis huset mens du er på det. I denne måned vil tankerne være alt om de ændringer, du snart vil se, og hvordan man skal håndtere det hele, den bedste måde.
 • Vær forsigtig med dit skiftende tyngdepunkt. Prøv at justere til din nye position ved at gå med ryggen bøjet lidt. Dette kan måske virke svært og smertefuldt først men snart vil du vænne dig til det.
 • Sørg for, at du udelukker helt på al alkohol. Første måned var en nem tag, siden din baby stadig udviklede sig, men i denne måned må tingene ændres.
 • Undgå at spise noget rå, der kan vise sig at være skadeligt for dig og din baby. Dette omfatter fisk, kød, æg og uvaskede grøntsager fra underjordiske som gulerødder.
 • Drikk kun pasteuriseret mælk og konsulter din læge om mængden på forhånd for at undgå komplikationer.

Dette burde være en god tid for dig. Selv om det var en uplanlagt graviditet, søg hjælp fra familien, så de ved om din økonomiske situation, så du kan være stressfri. Hver graviditet er unik, og chancerne er, hvad de står over for, vil ikke være dit scenario overhovedet.

Pin
Send
Share
Send