Skønhed og mode

Top 15 Smukke Stitching Frocks til kvinder og Kid Girl

Pin
Send
Share
Send


Frocks er en vidunderlig kjole, der normalt bæres af små piger. Selv unge kvinder kan lide at bære fræk. Disse frynser kan være enkle, designer eller afslappede. Der er sorter af frynser, der kan laves, og der er forskellige måder, hvorpå du kan sy en frisure. Hvis du ønsker at give en gave til din lille, kan du gøre det mere specielt ved at tage anstrengelserne og sy det op for hende.

Seneste og bedste stikninger til damer og babyer i mode:

Her præsenterer de øverste 15 sømfronter, som sikkert vil fange opmærksomheden.

1. Simple Frock:

Når du tænker på at syge noget til dine kære, så er det bedste, du kan sy en kjole på. Der er forskellige frocks design til syninger, der kan laves.

2. Baby Frock:

En anden type søm er babyens frynsømning; der er forskellige måder, hvorpå du kan sy stikke til babyer. Det er en enkel og nem måde at sy stikke på til babyer, når du skal give en kjole.

3. Paraply Frock:

Et andet mønster af fryns er paraply typen. Du kan lave en kort eller lang type frost. Disse frynser er nemme at sy, da de er enkle at lave.

4. Baby Designer Frock:

Leder du efter en designer frock og ikke får hvad du leder efter? Nå kan du altid sy det! Fra enorme stoffer at vælge imellem kan du lave en vidunderlig kjole derhjemme. Alt du behøver at gøre er at vælge et rigt stof, der dækker de mønstre og mønstre, du mangler på beklædningen.

5. Long Frocks:

Når du vil sy en simpel kjole, kan du altid gå en lang simpel kjole. Nu kan denne pels også laves til små piger og unge piger. Afhængigt af design og mønster kan du sy stikke som den ønskede måde.

6. Saturn Frocks:

En anden let og simpel kjole, der kan laves, er saturnen frøken. Saturn frynser er elegante og smukke. Den bløde saturn er let at sy og der er forskellige typer, hvor den kan laves.

7. Pure Cotton Frocks:

Når du er på udkig efter komfortable frynser, er det bedste du kan få, bomuldsfrø. Disse er meget komfortable og fræseskæringen og sømmen bliver meget nemme.

8. Chiffon Frocks:

Hvis du ønsker at sy stikke og ønsker at undgå rod, så kan du sy en simpel chiffonfrakke. Du kan også du rige stoffer for at gøre frynslooken smuk og elegant. Disse frynser kan også laves til små piger og unge piger.

9. Frilled Frock:

En kjole er færdig, medmindre den har dikkedarer i den. For at tilføje dikkedarer er det ikke en vanskelig opgave. Alt du behøver at gøre er at stikke nogle dikkedarer op og fastgøre det til frynsene. Du får også de færdiglavede dikkedarer, som du kan vedhæfte til den bek, du skal sy. På denne måde bliver fræseskæringen og sømningen let og rodfri.

10. Trykte Frocks:

Når du vil have en smuk kjole på kortere tid, og det også uden at gøre en stor indsats, så kan du hente et trykt kjole materiale og få det bedste ud af det. På denne måde gør du en ubesværet kjole. Alt charmen er i materialet.

11. Summer Frocks:

Når du laver frost, skal du ikke glemme den sæson, hvor de er slidt. Somre og frocks er de to bedste venner, der har været i venskab i lang tid. Der er forskellige kølige sommermønstre, der kan laves og syes let. Dette vil være godt valg, hvis du planlægger nogen udflugt på strandresiden, er det nemt at bruge i sommersæsonen altid.

12. Prinsesse Frocks:

Der kommer altid en tid, hvor du eller dine små ville ønske sig en prinsesse frock. Craze er lige på begge sider vejr det kan være et barn eller voksen op. Disse frynser er ikke så svært at sy. Børns fræk syning kan være nemt, når du har en retningslinje. Sådan slags frocks er god på enhver bryllupsession eller det er bedst for festlig sæson også.

13. Floral Frocks:

Disse er nemme at lave og bære også. Alt du behøver er et blomstret kjole materiale og ethvert mønster vil gå med det. Disse kjoler er lavet til unge piger, og de elsker at bære det som tilfældige kjoler. Små piger også disse kan du sy en frokk som dette hjemme også.

14. Denim Frocks:

Denims bæres kun som jeans og overall, som sagde? Nå, du kan altid bære en jeansfrakke. Disse frynser er kloge og giver et elegant udseende. Selvom du ikke har en denim-kjole, kan du lave en med den overdimensionerede denim-skjorte ved at tilføje et bælte til det. College går piger kan prøve dette outfit til deres college funktioner eller fest også.

15. Party Wear Frock:

Sidst men ikke mindst, har du festen på dig. Disse er rige og elegante, og hver pige ønsker at have en. Du kan gøre dette frække meget let og uden rod. Du kan prøve sådan en slags frocks som i din party dress code; mænds kan få dette fryn som en gave til deres smukke kone eller kæreste.

Alle de mønstre du ønsker at lave er der, og det er meget nemt at lave. Der er masser af mønstre, hvorfra du kan lave smukke og sødme frynser. Materiale af frocks vi kan få let som efter vores valg, flere samlinger og brede sorter er tilgængelige på markedet. Vi skal vælge korrekt mønster som pr vores krav. Mange mærker kan give os et godt valg med det behagelige tøj i fryns kollektion som vores højde, vægt eller størrelse.

Se videoen: Bailey Gets into Poison Ivy. Behind the Braids (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send