Skønhed og mode

Top 9 sundhedsmæssige fordele ved prickly pear frugt

Pin
Send
Share
Send


Frugterne af den plante, vi kender som prickly pear cactus er, hvad der er berømt fordelt som stikkende pære. Du kan måske undre sig over, hvordan kan en kaktusplante være spiselig eller til nogen nytte? Ja! Prickly pære er en af ​​de lækre og ovale formede frugter fra kaktusen, der også er fyldt med store fordele for helbredet. Frugtens farve kan variere fra grønlig gul til dyb rød og endog lilla. Sammen med at være en del af kosten er prickly pære også ret kendt for sine medicinske egenskaber. Det kan spises både rå og tørret. Den sydvestlige region i USA og Mexico ser en masse vækst, hvor stikkende pære er bekymret.

Fantastiske sundhedsmæssige fordele ved prickly pærefrugt:

Men før du faktisk kan bruge frugten, er det vigtigt at vide, hvad der er i butikken for dit velvære. Dette vil hjælpe dig med at træffe enklere og bedre beslutninger. Tjek nedenstående liste for at vide mere:

1. Behandling af diabetes:

De hypoglykæmiske virkninger ifølge fagfolk er en af ​​de vigtigste egenskaber ved stikkende pære, som du kan gøre brug af. Det er en af ​​de naturlige produkter, der bruges til diabetes og i mere end 1000 år nu. Dette gælder især for folk, der bor i Mellemamerika.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved Rambutan

2. Hjælpemidler Digestion, behandler forstoppelse:

Kostfiber er til stede i mange frugter, grøntsager og lige korn og er uopløselig i naturen. Denne fiber hjælper med reguleringen af ​​fordøjelsessystemet såvel som i hærdning af problemer med forstoppelse. Det samme er også til stede i prickly pear. Dette hjælper med at hjælpe fordøjelsen og forebyggelsen af ​​mave- og tarmrelaterede problemer.

3. Sænker dårlig kolesterol:

Nå igen fungerer de høje niveauer af kostfiber her i din favør og udskylder niveauerne af dårligt kolesterol også kendt som LDL fra kroppen og dermed holder hjertet problemer væk. Det hjælper med at reducere risikoen for slagtilfælde og angreb og dermed beskytter hjertet godt.

4. Giver væsentlige mineraler:

Mineraler som kalium og magnesium hjælper i udskillelsen af ​​enzymer i kroppen, der hjælper med at regulere alle kroppens funktioner. Faktisk hjælper de også med at forbedre metabolismen og producere gode niveauer af energi. Det hjælper også med regelmæssige hjerteslag og ordentlig funktion af musklerne og nerverne.

5. Benstyrke:

Sammen med udviklingen af ​​knoglerne hjælper prickly pære med at give ordentlig styrke og godt helbred til knoglerne. Denne frugt er en af ​​de bedste, når det kommer til høje niveauer af calcium. Ca. 1 servering af frugt er nok til at bidrage godt til de daglige krav til calcium.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved pebermynte blade

6. Hjælper med at styre vægt:

De umættede fedtstoffer og begrænsede kalorier er vigtige for den rette vægtstyring. Prickly pear er uden tvivl en af ​​de største muligheder for at styre vægt såvel som at miste det. Alt du skal gøre er at medtage en del af denne frugt i kosten til de bedste formål.

7. giver aminosyrer

Der er ca. 8 aminosyrer i prickly pære, at kroppen ikke er i stand til at forberede og har brug for fra fødekilder. Aminosyrer er meget vigtige for de rigtige funktioner og behov i kroppen. Der er ikke et enkelt spørgsmål, at prickly pære har mest aminosyrer sammenlignet med andre.

8. Behandler Hangovers:

For at reducere virkningerne af en dårlig tømmermænd er prickly pære sikkert en god mulighed at overveje. Alle ubehagelige følelser forbundet med alkoholopslag som kvalme, opkastning og tør mund kan behandles med denne frugt.

Se mere: Red Spinat Anvendelser

9. Styrker immuniteten:

Der er polysaccharider i stikkende pære, der hjælper med at stimulere immunsystemet og er en anden fordel, der hjælper med at bekæmpe sygdomme og infektioner.

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send