Skønhed og mode

Er græskar god til graviditet?

Pin
Send
Share
Send


Graviditet er en vidunderlig fase for en kvinde og hendes familie. Al stor omhu er taget for at sikre god sundhed for moderen og barnet. At se hvad du spiser er meget vigtigt i denne fase. Hver graviditet er unik, og hver krop reagerer forskelligt på de former for mad, vi bruger. Er du glad i græskar og græskar frø, men travlt undrende 'Kan gravide kvinder spise græskar'?

Lad os vurdere fordelene og mulige bivirkninger af at have græskar og frøene. Lad os finde ud af 'Er græskar godt til graviditet?'

Fordele ved græskar god til graviditet:

1. Beroligende Abdominal Kramper:

Graviditet forårsager ubehag i maven, herunder alvorlige kramper. At have græskar og græskar frø under graviditet kan forhindre og tage sig af disse kramper. Det kan enten forbruges kogt, dampet eller omrøres stegt.

2. Nødvendige næringsstoffer:

Pumpkins indeholder mange vigtige næringsstoffer. De har rigelig mængde protein, fedt, kulhydrater, vitaminer, jern, calcium, niacin og fosfor. Disse hjælper med overordnede helbred hos mor og baby.

3. Forebyggelse af diarré:

Mavesygdomme er almindelige under graviditeten. Spise græskar under graviditeten kan reducere dine chancer for diarré og eksem, som er den almindelige lidelse, når du er gravid. Græskar hjælper også med at fjerne ormer fra tarmene og rense din milt. Dette reducerer yderligere chancerne for en maveinfektion i løbet af graviditeten.

4. Kontroller blodsockerniveauerne:

Pumpkins er yderst effektive til at reducere blodsukkerniveauet hos den forventende mor. For det skal du sikre dig, at det forbruges uden tilsat sødemiddel eller sukker for at udnytte denne fordel.

5. Forebyggelse af forstoppelse:

Forstoppelse er en anden maveforstyrrelse, der er almindelig under graviditeten. Græskar er højt på protein og fiber, hvilket sikrer en god fordøjelsesfunktion.

Se mere: eating kale under graviditeten

6. For et sundt hjerte:

Græskar frø under graviditet vil give dig næsten halvdelen af ​​det daglige krav om dit magnesiumindtag. Således hjælper hjertet hjertet til at pumpe ordentligt og sikrer dets velvære. Det er også meget godt for dannelsen af ​​dit barns knogler og tænder.

7. Styrkelse af immunsystemet:

Græskar frø har et højt indhold af zink. Dette gør forbrug af det hjælper med at styrke immunsystemet. Det hjælper med at sove bedre og også i at kontrollere humørsvingninger.

8. Forebyggelse af diabetes:

Græskarfrø hjælper med at forbedre insulinregulering, især hvis moderen er diabetiker eller i risiko for det. Det er især nyttigt at forhindre nogen diabetiske komplikationer, da det reducerer oxidationsspændingen signifikant.

Se mere: can du spise edamame når du er gravid

9. Fremme af søvn:

Græskar frø indeholder tryptophan, en aminosyre. Denne aminosyre kan omdannes af din krop til søvnhormonet melatonin. Sværhedsgrad ved at falde i søvn og opholde sig i søvn er et almindeligt problem, mens du er gravid. Spise græskar frø under graviditet et par timer før søvn hjælper med at falde i søvn bedre.

10. Forsinkelse af menopausale virkninger:

Spise græskar frø giver kroppen med naturlige phytoøstrogener. Det hjælper med at øge det gode kolesterol i din krop. Derved hjælper det med at lette mange menopausale symptomer som blodtryksniveauer, hot flashes, hovedpine og endda ledsmerter.

Bivirkninger:

Pumpkins kan forårsage forskellige allergiske reaktioner i din krop. Kroppen kan især blive allergisk over for græskar og græskarfrø under graviditet på grund af at nye hormoner frigives i større mængde. Overforbrug af det samme kan forårsage intolerance i kroppen med symptomer som hovedpine, mavesmerter, maveproblemer og diarré. Så kan gravide kvinder spise græskar? Afhænger af hvordan din krop reagerer på det og hvor meget du spiser.

Se mere:Den er sikker i løbet af graviditeten

Er græskar god til graviditet?

Spise græskar under graviditeten har mange sunde fordele for både mor-til-være og det ufødte barn. Men du kan aldrig vide, hvordan din krop kan reagere på det. For bedst, besøg en læge eller en ekspert, konsulter dem, hvis du kan få det, og hvor meget skal du forbruge.

Pin
Send
Share
Send