Skønhed og mode

Top 15 bedste fodbold Tatoveringsdesign til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Tatoveringer kan styles i ethvert design og formularer, der appellerer dine øjne, hjerte og på samme tid gør det til et sizzling, mousserende kig på dit tøj.

Fodaftryk er en af ​​de tatoveringsdesigner, der giver et indtryk af din sjæl i det billede. Disse fodaftryk tatoveringer har stor dybere betydning og holder symbolsk betydning også. Fodtryk tatoveringer kan udformes som en erindring af enhver særlig lejlighed og en hyldest til dit forhold også.

Sød og stilfuld Tattoo Designs med billeder:

Lad os se på top 15 forskellige og unikke typer fodaftryk tatoveringer med billeder.

1. Tattoo Designs mousserende fodaftryk:

Dette er et mousserende og blinkende design på ryggen, og de små søde fodspor er udformet, og over enkeltlinjestjerner er spangled tilføjet ekstra charme til bæreren tilbage. Sørg for, at disse tatoveringer kun ville være synlige, når dine backless eller spaghetti tunikaer, så det giver mere gnist til dit udseende.

2. Ankel fodsporet Tatoveringsdesign:

Dette er et simpelt og elegant fodaftryk tatoveringsdesign afbildet på anklerne, og denne type design er generelt udformet af mødre alene. I anklet tatoveringsdesign er to små fodspor inked og under dette er barnets navn citeret i cursive mønster, der viser mor kærlighed til hendes barn.

3. Sensationelle Footprint Tattoo Designs:

Her er et smukt fodaftryk tatoveringsdesign, der dækker hele din ryg og giver dig et slående udseende. Her er fodaftrykdesignet afbildet lodret i nærheden af ​​rygsøjlen symboliserende, da bæreren går for en uendelig rejse.

4. Musical Footprint Tattoo Designs:

Dette er et fremragende design og en bemærkelsesværdig måde at skildre din hyldest til elskede på en musikalsk måde. Designet dækker hele ryggen og sammen med stort fodspor et par navn, en dato er indgraveret med musik noter. Dette er en cool måde at dedikere din kærlighed og hengivenhed til din elskede.

5. Heart Shape Fodaftryk Tatoveringsdesign:

Dette er en fantastisk måde at skildre verden om din kærlighed og følelser. På dette billede er et lille hjerte skitseret med forskellige nuancer af blåt og sødt poteudskrift, der viser, at bæreren er forelsket og bevæger sig mod en ny æra af hendes liv.

6. Personlig Baby Footprint Tatoveringsdesign:

Styling fødder print tatoveringer på ribbenene er ikke let; brugeren skal passere meget smerte, samtidig med at den bliver stylet. I denne tatovering er navnet på hans elskede afbildet, hvem der er gået sammen med fodspor og datoen. Dette er et hjerte-rørende tatoveringsdesign og en overbevisende måde at engagere sig på.

7. Sizzling Rat Footprint Tattoo Designs:

Denne tatoveringsdesign viser, at brugeren kan tilpasse sig til enhver situation, og han er også meget intelligent og har en charmerende, behagelig personlighed, der ligner en rotte. Rotterpoten på bærerens kalv giver et lokkende udseende.

8. Family Footprint Tattoo Designs:

Den pulserende farvekombination af fodspor og bølgerne under den giver et glimrende udseende til brugerens fantasi og personlighed også. Dette er en farverig og en fantastisk måde at skildre navnet på dit familiemedlem sammen med fodsporet.

9. Tattoo Designs for Poetisk Fodaftryk:

Dette er et strålende fodaftryk i sandtatoveringsdesignet, der dækker den forventende mors ankler, og foden på de små, bedårende, små fodspor er udskåret med et hjerteskærende budskab skrevet på det. Denne type tatovering er imponerende og viser endda den sande kærlighed til en mor til hendes kommende barn eller baby.

10. Friendship Footprint Tatoveringsdesign:

Dette tatoveringsdesign er en underholdende måde at skildre ægte venskab på. I designet, under fodsporet er navnet på vennerne skrevet, en fantastisk måde at skildre dine venner værdi på i dit liv.

11. Dog Footprint Tattoo Designs:

På håndleddet søde hundepote i skitseret, hvor i bæreren viser sin kærlighed og hengivenhed over for sit kæledyr, kan du her tilføje dit kæledyrs navn under poterne for at gøre det unikt på sin egen måde. Dette er et simpelt, men hengiven tatoveringsdesign på håndleddet for de mennesker, der elsker deres kæledyr, især hunde.

12. Deer Footprint Tatoveringsdesign:

Dette er et unikt billede af hjemmets bevægelige fodaftryk, der er designet på maven, hvilket giver et strålende blik på bæremagten. Da hjorte er kendt for sin kærlige og venlighed, vil denne tatoveres bærer vise at hun også har et kærligt hjerte som hjorte. Denne konge af tatovering ville kun være synlig, når du klæder dig med lave talje jeans og flaunt dine stilfulde tatoveringer.

13. Marvelous Footprint Tattoo Designs:

Denne tatovering er generelt designet af fædre eller mødre, hvor i små darlings fodspor er designet med hendes navn skrevet nedenfor. Denne type små søde fodaftryk tatoveringer er meget almindelig, da det skildrer ankomsten af ​​nye personer i deres familie.

14. Cunning Footprint Tattoo Designs:

Dette er fodaftrykbilledet af intelligent og klog ræv eller kat, der kan overleve i alle situationer og forhold. De skarpe negle tilføjer mere dræbende blik på billedet, og denne type tatovering kan designes af alle, der elsker foxy eller katfodtats tatoveringer. Dette er et simpelt dyrfodtatoverlag for tro på mennesker, der elsker enkelhed og også tror på det.

15. Butterfly Fodaftryk Tatoveringsdesign:

Dette er et fristende design, der giver et slående og særpræg udseende til bærerens skuldre. I dette er sommerfuglen tatoveret, er en kunstnerisk måde, der ligner fodsporet, og i midten kan du bare skrive initialerne af din elskede udlån til det charmerende udseende.

Fodtryk tatovering design kan afbildes i enhver del af kroppen af ​​både mænd og kvinder uanset eventuelle begrænsninger. Disse tatoveringer kan være af enhver størrelse, stor eller lille eller dækker hele kroppen, afhængigt af dit eget valg og ønske. Disse tatoveringer giver en meget beroligende og charmerende appel til brugeren, så vælg en til dig selv og tilføj mere fascinerende udseende til din persona.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send