Skønhed og mode

15 bedste naturlige hjemmet retsmidler for frizzy hår

Pin
Send
Share
Send


Friset hår kan være et virkelig problem til tider, især om sommeren, når det er varmt og klæbrigt. Fizzy hår kan være forårsaget af flere grunde og kan også være af naturlig oprindelse, men ikke bekymre dig der er en måde at løse næsten ethvert problem, uanset hvor svært problemet. Frizzy hår kan forårsages som nævnt tidligere af flere grunde, som omfatter overretting, blødtørring, overdreven udsættelse for støv og forurening, vejrskift og så videre. Friset hår er den proces, hvormed dit hår taber sin ernæring, der får det til at blive groft eller groft ved berøring. Dette problem, hvis det bliver efterladt, kan medføre at være skadeligt for dit hår i det lange løb.

Tørt eller kruset hår betyder altid, at der er mangel på næring og fugt. At give det lidt kærlighed kan helt sikkert løse dette problem, men det er vigtigt at vide, hvilken slags produkter du skal bruge, og hvordan du bør tage vare på dit hår dagligt. De fleste kvinder besøger stuen hver uge for at klare det, men det er sikkert ikke overkommeligt for alle. På den anden side, hvis du stole for meget på fancy produkter, kan din hårkvalitet faktisk forværres. Så det er bedst at følge noget, der er let, enkelt og naturligt; ligesom forslagene fra denne artikel.

Naturlige hjemmet Remedies For Friszy Hair:

Sådan styrer du kruset hår ved at bruge hjemmehjælpemidler på effektiv måde? Nedenfor får du svaret på det. Nedenfor er et par naturlige og meget effektive hjemmehjælpemidler, hvorved du nemt kan behandle frizzy hår.

1. æblecider eddike:

Den surhed, der findes i æblecidereddike, er helt fantastisk til dit hår. De giver hårets tekstur nogle sunde glans og fjerner også alle former for frizziness. Når du er færdig med at shampe dit hår, hæld en lille skål fuld af æblecidereddike på dit hår. Lad det sidde i cirka 30 sekunder, og så kan du skylle det af igen. Brug køligt vand for at få det bedste resultat af det.

2. Avocado Hair Mask:

En anden måde at slippe af med kedeligt og kruset hår er ved at anvende en massiv avocado maske. Det er effektivt, billigt og en meget naturlig måde at løse dit daglige hårproblem på. Alt du skal gøre er at smadre en avocado og tilsæt noget ostemasse til det. Lav nu en fin pasta ud af den. Påfør på dit hår og lad det blive i en halv time. Vask grundigt og brug denne maske to gange om ugen for at undgå skade og tørhed.

Se mere: Hjem Remedies For Tørre Hovedbund

3. Vitamin E Olie Og Kokosolie:

Blanding af kokosolie og ren vitamin E-olie kan gøre underværker til dit krøllehår. Brug to spiseskefulde vitamin E olie og fire spiseskefulde kokosolie. Bland det godt og varm olien ordentligt. Nu skal du massere den varme olie på din hovedbund. Sørg for, at olien ikke er for varm. Du ønsker ikke at brænde dit hårbund. Vask dit hår efter 40 minutter. Denne massage vil nære dine rødder og give det et glat, slank og attraktivt udseende. Det er absolut en vinder.

4. Mayonnaise for Frizzy Hair:

Tag en fjerde kop majones, en lille smule ren mandel og et til to æg i en skål. Bland det godt. Nu belægge hver enkelt sektion af dit hår med denne pasta. Dæk det med en plastikpose. Opbevares i en halv time og skyl den af ​​med eddike. Nu kan du gøre din shampoo og konditionering. I slutningen skal du vaske dit hår med koldt vand grundigt igen, så der ikke er nogen lugt eller rester af pastaen bagved. Gør denne mayonnaise behandling to til tre gange om ugen for at få det bedste ud af det.

Se mere: Home Remedies For Split Ends

5. Bananer til at kontrollere Friszy Hair:

Banan maske er meget simpelt at følge hjemmehjælp for kruset hår. Bananer er bare den frugt, du har brug for at sige farvel til ruhed. Det gør et godt hår balsam og er blevet testet og testet af mange. Alt du skal gøre er at smadre en banan, fjern dens skræl og tilsæt noget mandelolie til det. Nu påfør det godt på dit hår og lad det blive i 30 minutter. Skyl det med koldt vand grundigt og følg derefter den samme proces af shampoo og konditionering. Dit hår vil blive tangle free efter dette.

6. Honning og yoghurt:

Leder du efter en enkel løsning på al den tørhed og frizziness du føler i dit hår hver dag? Nå skal du vide, at honning og yoghurt er så naturlige og strålende elementer, at daglig brug af dem vil give dit hår et helt nyt udseende. Når du har lavet din shampoo og konditionering, skal du tilføje noget honning til din spand, fylde det med vand og hæld det hele over dit hår. Du kan også prøve nogle ekstra såsom en blanding af honning og yoghurt for at gøre dit hår frisk, blød, glat og smuk.

7. Øl:

Flad øl er et af de mest populære effektive hjemmetoder til kruset hår. Øl er en populær drik, der hovedsagelig findes i barer og klubber. Men hvem vidste, at en sådan berygtet væske også kan bruges til dit hår? Ja, du har hørt rigtigt! Øl er en ideel måde at tage sig af dine hårproblemer. Drikk ikke bare det, men vask dit hår med det efter dit bad. Du vil føle dig opdateret og levende. Regelmæssig brug vil helt sikkert fjerne tørhed.

8. Carbonated Water:

Den enkleste måde at sige farvel til kruset hår er ved at vaske det med karboniseret vand. Når du har konditioneret dit hår, skal du skylle med dette. Det fjerner al tørhed på grund af det lave pH-niveau, det indeholder. De er meget effektive, og hvis du følger dette tip omhyggeligt, vil du blive overrasket over at se, hvor glat og smukt dit hår bliver inden for få måneder.

9. Almond Oil And Eggs:

For at bruge mandelolie og æg til dit hår, skal du blande et æg med nogle mandelolie. Fortsæt med at blande, indtil det er blevet en fin pasta. Påfør denne blanding på dit hår og hovedbunden og lad det blive i 40 minutter. Skyl dit hår med noget koldt og rent vand. Fortsæt med at vaske indtil lugten går. Herefter skal du bruge en god shampoo og balsam som en finish. Dit hår bliver glamourøst og smukt kun inden for få uger.

Se mere: Hjem Remedy For Oily Hovedbund

10. Råæg og Olivenolie:

Tag et rå æg og en spiseskefuld olivenolie. Æggeblommer er kendt for deres fugtighedsgivende og gavnlige egenskaber. De indeholder enzymer, der dræber skadelige bakterier og fjerner overskydende olie og snavs. På den anden side giver olivenolie mere fugt og glans til dit hår. Du skal anvende blandingen af ​​disse to og anvende på dit hår en time før du shampoo og tilstand. Skyl blandingen omhyggeligt og fortsæt vask, indtil duften forsvinder.

11. Avocado og olivenolieekstrakter:

Både avocado og olivenolie har den nødvendige ernæring, du skal holde dit hår frisk og sund. Ved at anvende disse to olier på en semi-regelmæssig basis og gå rundt om dagen, vil du være i stand til at kaste kappen af ​​svampet hår på ingen tid, så i det lange løb får du at opretholde en blød silkeagtig hårlag, som du kun ville drømme off i løbet af din frizzy hår periode gør det til en af ​​de bedste hjem retsmidler for kruset hår.

12. Professionelle Hårplejeprodukter:

Forud for populær overbevisning kan professionelle hårplejeprodukter være til stor hjælp til dit hår, især under sprø magi, så længe produkterne ikke indeholder alkohol. Disse hårplejeprodukter arbejder hurtigere end nogen anden løsning og kan føje et spark til dit hjemmeværktøj til kruset hår, der giver mulighed for en meget hurtigere løsning på dit bløde hårproblem. Disse produkter er tilgængelige på næsten alle certificerede butikker og er nemme at få fat i.

13. Lufttørring er bedre end slagtørring:

Efter et bad forsøger du at holde dig væk fra tørretumbleren. Selvom en tørretørrer tørrer dit hår hurtigt, fordampes det også alle de næringsstoffer du har fået under dit bad og gør dit hår uslebne. Ved tørring af dit hår giver du din hovedbund mulighed for at opsuge i alle næringsstoffer, der muliggør stærkere rødder og velkonditioneret og hydreret hår. Dette er et godt hjemmiddel for friszet hår, og det er ikke kun nemt, men giver også hurtige og mærkbare resultater.

14. Undgå hårprodukter med indhold:

Selvom professionelle produkter er gode til håret, er det bedst, hvis du holder dig væk fra produkter, der er rige på alkoholindhold, da de brænder enderne af dit hår i det lange løb, hvilket forårsager hårdt og kruset hår, der kræver dobbelt opmærksomhed for at rette op. Alkoholfrie produkter er blevet skabt for at være lige så gode hjemmehjælpemidler til frizzy hårbehandling.

15. Beskyttelse er nødvendig:

Sæsonen om sommeren og vinteren er de vigtigste tider, hvor håret bliver kruset, så det er altid bedre at holde dit hår beskyttet med tilbehør og produkter i disse tider for at forhindre opbygning af kruset hår. Beskyttelse er en af ​​de vigtigste naturmidler til kruset hår.

Pin
Send
Share
Send