Skønhed og mode

Forskellige hårvækstbehandlinger

Pin
Send
Share
Send


Er du ramt af hårfaldsproblem? Ønsker du at gøre din hårvækst hurtigt? Du skal tage hårvækstbehandling. Et af de vigtigste råd til at huske for langt hår at dyrke og vedligeholde er ernæring. Det du spiser i sidste ende bliver dig, så spis sundt og dit hår vil vise det er sandt. Din kost skal have masser af B-kompleks og aminosyrer, siger eksperter. Derudover er der holistiske lægemidler, som du kan anvende lige fra dine køkkenredienser til næringsstoffer fra friske frugter og grøntsager, der vil gøre dit hår vokse langt, stærkt og tykt.

Se mere: Hjemmelavet serum til hår

Vidste du?

For at have langt hår, bør du forbruge masser af proteiner, som er en del af hårsammensætningen. Derfor skal din morgen morgenmad have nok fjerkræ, mejeri, frugt og nødder. For vegetarer, ville en dosis bønner, ostemasse, linser osv. Bringe proteiner i. Fisk og omega 3 fedtsyrer i det gør vidundere til håret, selv gær fundet i brød fremstillet af fuldkorn hvede ville være godt. Undgå at ignorere vitaminerne, de er meget vigtige at forbruge hver dag, hvis du ønsker at have Rapunzel-låse. B-kompleks og beta-karoten, B6 og Inositol folinsyrebiotin osv., Ville være vigtigt at have lige så godt.

Eksperter foreslår også inkorporering af vigtige mineraler, såsom silica, zink, svovl og magnesium; de hjælper med hårvækst og styrker hårets rødder. De kan findes i friske grøntsager og frugter, så vælg og vælg klogt. Olie dit hår med æteriske olier fundet i køkkenet, er internettet oversvømmet med hjemmelavede hår olie opskrifter, som er nemme at lave og bruge. I gennemsnit anbefales det at holde håret olieret natten over, men hvis du ikke har tid til at gøre det, vil selv tyve minutter to gange om ugen før et brusebad være godt.

Bedste hårvækstbehandling til håret kan aldrig være dyrt. Selvom der er så mange kommercielle hårbehandlinger, anses det altid bedst, at du vælger den mest organiske og naturlige måde at pleje på.

Se mere: Homeopatisk medicin til hårtab

Natural Hair Growth Behandlinger:

Nedenfor har vi givet en liste over hjemmelavede behandlinger til hårvækst, som kan hjælpe dig med at kontrollere håret, så øge din hårvækst.

1. Lavendel Oliebehandling:

En teskefuld lavendelolie blandet med kokosolie, når den blandes og påføres håret gør underværker. Hold hovedbunden og håret næret i tyve minutter, hvis tiden er mindre eller for en hel nat. Vask den af ​​senere, og brug en mild shampoo under lunkent vand for at skylle det rent. Gør dette to gange om ugen for bedre og sundt hår.

2. Løgjuice:

Bedstemor foreslår at bruge juice eller pasta af en løg. Påfør det på din hovedbund og lad hårsækkene sænke dens næring. Håret ville vokse godt, og du ville ikke have hovedbundsproblemer, hårproblemer eller hår falder længere. Dette kan gøres to gange om ugen og vaskes af med en mild urte shampoo.

3. Henna Behandling For Hårvækst

Henna bør anvendes to gange om måneden for at gøre håret stærkt. Balsammen kan laves hjemme, med en kop krukke, et æg, kaffe en teskefuld, en kvartsmælk eller ostemasse og honning en teskefuld. Bland det godt og påfør jævnt, hold det i en time og vask derefter af med koldt vand, olie dit hår nu med en æterisk olie og lad det være natten over. Vask det af næste morgen. Dit hår og hovedbund ville være rystende rent, der ville være spring og skinne, og du behøver ikke at bekymre sig om hårfald, hvis det gøres to gange om måneden i et år.

4. vitamintilskud:

Vitaminer er lige så vigtige som proteiner til dit hår, for den styrke det giver specielt. Vitaminer hjælper hår med hurtigere vækst og glans i det lange løb. B-kompleks er det bedste at have, og dine fødevarer skal omfatte retter, der har biotin, folinsyre, silica og zink også. Vi vil dog bede dig om at tjekke med din familie læge, før du tager i tillæg fra markederne. Overdrive ikke i forbruget, for det ville føre til mere skade end godt, hvilket gør dig skaldet i værre tilfælde eller andre komplikationer, når der bruges for meget.

5. Æg Behandling For Hårvækst ::

Dyb konditionering af håret hjælper med at forhindre hårbrud og hårfald. Derfor ville det være godt at bruge hjemmelavede midler. Et æg slået med en teskefuld olivenolie eller enhver æterisk olie og ansøgt om en time på hovedet ville gøre underværker. Hold dette som en rutine, der skal udføres tre gange om ugen, og se hvordan dit hår kommer tilbage til livet.

6. Banan:

Bananpasta med olivenolie og grøn te hjælper med at skinne håret naturligt. Det hjælper også med at vokse håret, føder folliklerne med proteiner og syrer, der er vigtige for håret at vokse og holder også hovedbunden fri for opbygning og infektioner også. Påfør blandingen to gange om ugen i en halv time for de bedste resultater, og vask det af med koldt vand eller lunken, som du ønsker.

7. Grøn tee Behandling for hårvækst:

Vi ser også på grøn te og rom for den bedste hårbehandling at have. En kop grønt tevand og en kvart rom, der bruges som en sidste skyllepost shampooing og gjort to gange om ugen, gør håret til at hoppe og skinne. Dit hår lugter også godt, og der ville ikke være skælproblemer at forstyrre.

8. Den varme olie teknik:

Dette er en fremragende teknik formuleret af håreksperterne, der gjorde sin runde på internettet, hvor mange mennesker har hævdet at have erfaring med denne behandlingsteknik til faktisk at hjælpe dig med at vokse hår med en stabil hastighed. For hårvækstbehandling hjemme, her begynder vi ved at opvarme en skål æterisk olie, det være sig oliven eller ginseng rodolie eller endda hibiskus. Nu drej håret på hovedet ved at vende det på forsiden, og brug fingertupperne. Anvend olien direkte på dit hår. Gentag dette to gange om ugen for at få de bedste resultater.

9. Æg Hvid Og Citron Mask:

Ægget hvid styrker håret og forbedrer også elasticiteten af ​​dine tresses, så den kan modstå tryk- og stresssituationer og stadig ser fejlfri og velholdt. Æg hvide tilføjer kroppens bygningsproteiner til dine hårfibre, hvilket gør dem stærke, mens citronen er et fantastisk detoxmiddel renser og nærer håret ud af resterende produktopbygning. Du kan også tilføje honning til dette, som er en naturlig helbreder og kan reparere og genoplive kedeligt dødt hår. Lav en maske og lad den stå på, indtil den tørrer skarpt, før du shampooer den.

10. Kaffebønnehårspakke:

Hjemmelavet behandling for hårvækst denne gang kræver en kaffe og honning serum. Honning som nævnt tidligere er en stabil kilde til helbredelse, da dets naturlige gyldne egenskaber befugter, plejer og afkøler håret, så håret kan slappe af og hvile. Kaffen er en god kilde til hårfarvning til de mørke hårede skønheder, da den både kan skjule grå hår og fjerne toksin og produktopbygning i hår. Lad dette serum natten over og få fejlfri silkehår om morgenen efterfølgende.

11. Hold dig til din Comfort Zone:

Dette er mere et trick eller et tip end en behandlingsprocedure, hvor eksperter på det kraftigste anbefaler, at nødt hår ikke bør gennemføres for mange eksperimenter. Din komfortzone bestemmes af de produkter, du gentagne gange holder ved med at bruge, hvilket gør dit hår vænnet til at produktet indeholder. Konstant forandring ville helt sikkert skabe mere stress i dit hår.

12. græskar frøolie og æblecider eddike shampoo:

Naturlig behandling for hårvækst kan gøres ved hjælp af æblecidereddike, der dyrker i sig selv godheden af ​​både sure og alkaliske egenskaber. Dette giver håret mulighed for at opbygge krop og volumen, hvilket giver dit hår et livligt udseende. æblecider eddike giver også håret mulighed for at blødgøre op. Græskarolie er høj i DHT, der mindsker hårets fald og dermed forhindrer skaldethed.

13. Ovenstående Castor Oil Care:

Castorolie i nætterne giver dit hår mulighed for at hvile i resten af ​​tidsrummet uden at skubbe dit hår i hårde omgivelser. Så meget som din hud og krop, har dit hår også resten. Eksperter siger ofte, hvis du fletter håret tæt efter påføring af ricinusolie og efterlader det om natten, er chancerne for, at dit hår vil vokse med en meget hurtigere hastighed.

14. Trimming ved intervaller:

Selvom folk normalt går imod trimning, er det videnskabeligt bevist, at forstyrret hårvækst kun kan lindres ved at trimme behandling ved intervalltider. Trimming her sikrer de splittede ender og tørt beskadigede tip elimineres og fjernes, så det sunde hår får en chance for at strække og vokse.

15. Detangle behandling for hårvækst:

Detangle behandling er ganske let, da du prøver at kæbe dit hår lige efter brusen. I denne teknik skal du altid holde en flaske vand og æterisk olie, som du kan sprøjte for at fjerne tanglerne, mens du børster gennem dem. Også børstning fra spidsen til rødderne tillader lettere afvænning og mindre hårfald.

16. Kæmper behandling for hårvækst:

Brug en bred tandkamme eller børste til at forkæle dit hår med kammende ritualer, to gange om dagen. Dette forhindrer håret i at falde, og brug ikke en fin tandkam, eller dit hår vil blive trukket nådesløst. Når håret er vådt, skal du ikke kæme det, det går i stykker, og det er det svageste, når det er vådt.

Se mere: Hårbehandling for kvinder

Enkle tips til hårvækst:

 • Hvis du har splittede ender, skal du afmontere dem to gange om måneden.
 • Hårvask skal udføres mindst to gange om ugen.
 • Olie dit hår mindst tre gange om ugen.
 • Daglig hovedbundsmassage med fingerspidserne, tør eller våd er et must.
 • Sulfat- og siliconebaserede produkter er et NO-NO.
 • Dyb tilstand håret to gange om ugen.
 • Vær ikke ujævn, når du tørrer dit hår.
 • Brug ikke elektrisk udstyr til at tørre dit hår.
 • Stram ikke ponyhalerne eller bunken for hårdt.
 • Brug en bred tandkamme eller børste.
 • Brug et afvænningsmiddel, der er naturlægemidler.
 • 10 glas vand om dagen at drikke er godt.
 • Tilbehør til hår bør være lette at bruge.
 • Vær positiv og har tålmodighed, det tog Rapunzel tyve år at have meget langt hår.

Derfor har vi i denne artikel et særligt behandlingssegment, der fortæller dig om de mest økonomiske og nemme behandlinger, som du kan vælge hårvækst og sundhed.

Pin
Send
Share
Send