Skønhed og mode

Hvordan man reducerer ansigtsfedt hurtigt og naturligt?

Pin
Send
Share
Send


Folk med klumpede kinder er ofte ofre for meningsløse drilleri, nogle tager det personligt, og nogle går med strømmen. I slutningen kan en lille plumpness sætte dig ned. En af de fælles måder at tabe det fedt på er ved motion og en passende kost.

Den gode nyhed er, at motion plus kost vil hjælpe dig med at tabe hele kroppen over kroppen, foruden at styrke dit kardiovaskulære system og mindske risikoen for vægrelaterede lidelser for eksempel hjertesygdom plus diabetes. Derudover vil ansigtsøvelser tone din hud plus tilbyde dig et ekstra ungdommeligt udseende.

Årsager til ansigtsfedt:

 • Manglende væsentlige næringsstoffer i kroppen.
 • Genetisk arv.
 • At være overvægtig.
 • Sove mindre plus stress.
 • Vandretention (dårlig kost og dehydrering).
 • Fantastisk spisning af sukker, fedt, salt plus kulhydrater.

15 bedste måder at læse i dit ansigt:

Ved du, hvordan du hurtigt reducerer ansigtsfedt og naturligt på en effektiv måde uden bivirkninger? Denne artikel giver dig tipsene

Artiklen svarer perfekt til spørgsmålene om, hvordan man reducerer ansigtsfedt til mænd og hvordan man reducerer ansigtsfedt til kvinder.

1. Forbrug sund mad:

Forbruger en sund kost er yderst vigtigt. Den korrekte mad hjælper dig ikke kun med at tabe sig; men også holde dig energisk desuden sund. Du skal forbruge dine måltider på det rigtige tidspunkt, da det spiller en vigtig rolle i fordøjelsen af ​​fødevaren. Involver friske frugter, fiberrige grøntsager samt calcium i din kost. Undgå fødevarer, der kortere spændinger af tid til at fordøje.

Se mere: Fedbrændere Bivirkninger

2. drik masser af vand:

Hold dig selv hydreret. At drikke de rigtige mængder vand ofte vil hjælpe med at skylle ud toksinerne fra din krop. Derfor forblive hydreret vil holde dit ansigt ser mindre klumpet ud. Forsøg at drikke mindst 64 ounces vand hver dag. Drikkevand kan også hjælpe med at styre din appetit og afholder dig fra snacking.

3. Hot Håndklæde Action:

Kog vand og lad det simre ned til en temperatur, der ikke er varm, men bare varm nok til, at dit ansigt bærer det. Nu vask et håndklæde i dette varme vand plus tryk for at fjerne overskydende vand. Dæk ansigtet med håndklædet. Gentag denne proces 5 flere gange. Udfør dette 1 time før du går i seng. Ansigtsdamp åbner porerne og slår dermed ned på dine smarte kinder. Hvis du gør det regelmæssigt, hjælper du dig hurtigt med et par gram omkring dit ansigt.

4. Clay Mask:

Naturlig organisk lermaske hjælper med at trække din hud for at undgå at det falder. Når vi alder, har vores hud tendens til at tabe dens elastik, plus så går det. Køb en naturlig lermaske en gang om ugen for at fastne din hud, så dit ansigt ser tyndere ud.

5. Sleep:

Alt arbejde plus intet spil skaber Jack en kedelig dreng! Voksne kræver 8 timers søvn for at stoppe deres ansigtsmuskler fra at falde. Desuden kan mangel på søvn give kilde mørke cirkler, der kan skabe dit ansigt udseende opsvulmet. Du skal modtage mindst 7-8 timers søvn for hver nat. Noget mindre plus dit ansigt kan blive hævet af træthed. Dropper muskler har tendens til at gøre ansigtet til at virke større end normalt.

Se mere: Bedste Tummy Tucker

6. Tyggegummi:

Det er en ansigtsøvelse for at skære kalorier fra kinderne og fladklumpede kinder. Tyg sukkerfri tyggegummi i ca. 20 minutter to gange om dagen, smelt fedtceller ud af dit ansigt og gør dit ansigt tydeligere og tonet. Udfør dette 30 minutter efter at have din frokost plus 30 minutter forbi med din middag. Man bør huske på en ting, at du ikke bør tygges tyggegummi i næsten 20 timer eller deromkring. Nogle mennesker med en besættelse af at reducere ansigtsfedt fortsætter med at tygge det igennem 15 timer, og det kan føre til alvorlige tandproblemer. Prøv at holde det under en grænse.

7. Reducer dit fedtforbrug:

Lav en kost om fit muligheder; desuden forsøge at reducere dine udgifter af fedt i det omfang det er muligt. Kog dine egne måltider ekstra ofte, end du spiser ud for at styre, hvad du bruger. Beregnet til nogle personer, ikke tager fedt reducerer deres evne til at gøre de hormoner, der bryder hele fedt celler. Stadig forandringer så lidt som at skære sodavand, ellers roterer ned efterretninger kan skabe et vigtigt nedbrud på den mængde kalorier, som du forbruger. Fedtforbrug må ikke komme fra en enkelt kilde. Der kan være flere kilder til fedt, en er fastfood, som faktisk er den mest sandsynlige årsag til at blive fedt. En anden vigtig måde at reducere fedtforbrug på er at lave et diætdiagram, som vil begrænse kaloriernes indtagelse hver dag.

8. Løft nogle tunge genstande:

At lave nogle tunge elevatorer gør også ansigtet stramt, og du bliver nødt til at lave nogle underlige ansigter, når formularen er stram, og du lægger tilstrækkelig stress til at løfte jernens vægt.

Dette er en af ​​de fineste måder at reducere vægten på, og det er virkelig nyttigt for folk, der har rigtigt fedt ansigt.

En af de bedste måder at reducere ansigtsfedtet afhænger også af kosten.

9. Fast Food:

Ja! Det er rigtigt. Vil du vide, hvordan du reducerer ansigtsfedt? Undgå alt, der er kendt som fastfood. Fastfood indeholder alle ingredienser i verden for at gøre dig overvægtig. Den eneste sunde fastfood, der er kendt for os, er en salat. Resten skal tage et bagsæde i dine liv.

10. Stop forbruge alkohol:

Mange gange er det blevet set, at folk er alkoholister eller drikker alkoholholdige drikkevarer, ofte får man et lag fedt fastgjort til deres kinder og hage. Dette er en af ​​hovedårsagerne til at få ansigtsfedt. Den eneste måde at reducere den slags fedt på er at reducere forbruget af alkohol og lave nogle effektive ansigtsøvelser. Man kan reducere gode mængder af ansigt fedt ved at følge en sund kost og reducere mængden af ​​sukkerfyldte drikkevarer og lave nogle øvelser for at reducere det hagefedt som f.eks. Fiskøvelsen til ansigtet.

11. Grøn te:

Grøn te er rig på antioxidanter og reducerer også vandretention i kroppen. Det hjælper også med at bremse overskydende fedt fra kroppen og hjælpe dig med at reducere vægten. Det anbefales at forbruge 3-4 kopper grøn te hver dag. Betjeningsforslaget er at undgå at bruge kunstige sødemidler eller sukker. Et par dråber citron og honning kan spike op smagen og også eliminere toksiner fra kroppen

12. E-vitamin:

Ved at indtage Vitamin E rige fødevarer som bælgfrugter, grøntsager, nødder, korn og mejeri, kan elasticiteten af ​​din hud forbedres. E-vitamin er mest vigtigt for at opretholde en sund hud. Også massering af E-vitamin på ansigt og nakke kan tone musklerne og resultere i et kontureret udseende.

13. Springer:

Hoppe kan hjælpe med at reducere et flabby ansigt og gøre det til et meget fastere og tonet udseende. Ved at hoppe 100 gange kan man hurtigt nå det ønskede resultat. Det hjælper ikke kun med vægttab, men forbedrer også koncentrationen og kropsbalancen.

Se mere: Fed til at passe til fest

14. Blæsende balloner:

Balloner er ikke bare gode til din fødselsdagsfest, men hjælper dig også med at slanke dit ansigt. Blæser balloner hjælper med at strække dine ansigts muskler og er en bevist teknik til at reducere ansigtet fedt. Så næste gang du er vært for en fest, grøft, der pumpes og bruger din mund i stedet for at blæse ballonerne.

15. Makeup:

Makeup kan være din bedste ven, når det kommer til at give illusionen af ​​et slankere ansigt. Mens du forsøger disse teknikker for at reducere din flabhed, kan du vælge et konturerende makeup kit og skabe de perfekte velskulpte kindben. At vælge den rigtige frisyre kan også gøre en stor forskel i at øge din glam og få dig til at se tynd ud.

Ansigtsøvelser til at reducere ansigtsfedt:

Følgende øvelser hjælper med at reducere et opblødt ansigt og slanke det til et skulpturelt udseende.

1. Fræk puff øvelse:

 • Tag et dybt åndedrag plus pust luften opsat på dine kinder.
 • Tag fat i luften der i 5 sekunder.
 • Tryk luften i din højre kind i 5 sekunder, efterfølgende i din venstre side. Gratis og gentag.

2. Gargle øvelsen:

Varm gargle er et simpelt plus kraftigt trick for at reducere ansigtsflabhed.

 • Tag en mundfuld varmt vand plus hvirv det ca. et øjeblik i munden.
 • Gentag denne proces i ca. 3-4 gange om dagen
 • Du kan udføre det når som helst og hvor som helst. Udfør denne øvelse for at reducere ansigtet fedt, inden du går i seng.

3. Ansigtsstrækkende øvelse:

En ansigts yoga træning hjælper dig med at udvide og støtte ansigtsmuskler, skimmelbenben, frie spændinger, mindske den nederste del af dine kinder og resultere i et slankt plus smukt look til dit ansigt.

At gøre dette:

 • Plukk dine læber og tæl for 10 før du løser det. Gentag i ca. 10 gange.
 • Strik munden i 5 sekunder og gentag den 10 gange
 • Stram din hals så langt som muligt væk fra ansigtet. Hold den i 5 sekunder og gentag den 10 gange.
 • Hold din tunge ud og tæl 10. Gentag den 10 gange.
 • Lav en 'O' med munden og se overrasket over at strække dine pande. Gentag 10 gange.
 • Tryk på din hage til brystet. Hold det i 5 sekunder og gentag det 10 gange.
 • Træk ind og ud for 5 gange. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at slappe af, men også tone dine ansigtsmuskler.

4. Rotating Tongue øvelse:

Denne øvelse er en nem men alligevel kraftig øvelse for at reducere ansigtsfedt. At gøre dette

Når din mund er lukket, drej din tunge i cirkulære handlinger.
Slag den yderste overflade af dine øvre plus mindre tænder.
Udfør dette i 15 gange hver med uret plus mod uret.

5. Smilende fiskøvelse:

Dette er en stor ansigtsbehandling ud til tæt og toner dine kinder, det reducerer fedtet fedt af dine kinder og styrker dine kinder. Dette træner ud, er især rettet mod fedtet på dine nedre kinder også om hagen. Sådan gør du det her:

 • Sug i dine kinder for at skabe et fiskemæssigt ansigt og så prøv at smile
 • Vent i denne position i op til 10 sekunder
 • Gentag for 5 gange.

6. The Routine for Face Workout:

Her er en vellykket ansigtsøvelsesrutine, der giver dig mulighed for at miste den dobbelte hake. Rutinen går som sådan.

 • Blinker:

1. Bliv 4 sæt blinkende for 15 til 20 reps og giv 30 sekunder hvile mellem hvert sæt.
2. Følg derefter op med en læbe- og næsestrækning.
3. Tag en pause mellem sætene, for eksempel en hvileperiode på ca. 30 sekunder.

 • nikker:

1. Den sidde op og ned nikker er også en af ​​de mest berømte ansigtsstrækningsrutiner for at slippe af med den dobbelte hage.
2. Har 4 sæt op og ned nikket for mindst 20 gentagelser med en hvilestil ikke mere end et strikt minut mellem sætene.
3. Denne særlige rutine kan siges at være en af ​​de bedste måder at slippe af med den hagefedt og reducere de dobbelte hudkarakterer.

 • Øjenbryn hæve

1. Skal hældning øjenbryn hæve for at slippe af med fedtet i den øverste del af ansigtet.
2. Dette er en af ​​de bedste teknikker til at reducere ansigtsfedt.
3. Resultatet vil afhænge af træningens strækning og hvor længe du gør det.
4. Øjer øjenbryn for 3 sæt og 8-10-12 gentagelser. Det betyder, at du vil lave 8 reps for den første, 10 for den anden og 12 for det sidste sæt med en resten af ​​60-90 sekunder mellem sætene.

Nu vågner op og bliver sat til den underlige ansigtstid! Lav sjove ansigter foran spejlet, så du kan have en god latter, mens du kan gøre det foran folk, som foregiver at være seriøse, så de briste ud i latter. Glad for at tabe!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Pin
Send
Share
Send