Skønhed og mode

Bedste bryllupsdagsgaver til kone

Pin
Send
Share
Send


Uanset om det er dit første årsdag, andet eller halvtreds, er gaven altid vigtig for både mand og kone. Mens du tænker på jubilæumsgaven til kone, har du et bredt antal ideer til at gå med. Fra hendes dressinger til hendes hobbyer får du chancen for at vælge fra et stort marked med gaver til hende. Vi kan vælge den bedste jubilæumsgave til kone, som pr. Tema for din første møde, spænder fra røde roser til hjemmet dør og vægur til personlige gaver er de bedste ideer til at lave jubilæumsdagen speciel. Hustru er den eneste, der altid giver sit bedste for at gøre os lykkelige i livet, hun fortjener den bedste gave på hendes jubilæum.

Her er nogle spektakulære ideer til at give din kone jubilæum,

1. Inter-Heart vedhæng i sølv:

Dette er den bedste måde at vise dit kærlighedsforhold på. Vedhænget kommer med to hjerter, en i diamant og andre med ord udformet på dem. Det er en perfekt bryllupsdag gave til kone. Dette gør speciel bånd mellem dig og din kone, uanset hvad der er prisen, men du skal give hendes særlige behandling på bryllupsdagen.

2. Love Story Frame:

En anden ide betragtes som bedste årsdagen gaver til kone er vægrammen i træ. Det følger med rejsen af ​​dine specielle øjeblikke opført med datoer på den. Kærlighedshistorierammen fortæller din perfekte historie. Disse gaver, du kan personliggøre, som i din kreative idé, får nogle billeder fra din mobil og vedhæftede begge billeder pr. Dato i ramme. få denne ide træning med din fotograf.

3. Hot Cream Mug til Hende:

Hot cream ceramic krus med en personlig besked på dem gør dejlige gaver til din bedre halvdel. Kruset i hvid er givet skinnende ord, der nævner hende som verdens største kone. Tidligt om morgenen på jubilæumsdagen gave denne krus til din kone med den kaffe, som du vil gøre for hende.

4. Spa Kit Basket:

Giv din kone et øjeblik til at slappe af ved at give sit fantastiske spa-kit. Kit kurven indeholder alle de nødvendige cremer, geler, børster, scrubs, hvad der kræves, i branded kvalitet. Disse ting vil hun helt sikkert elske, fordi kvinder gerne vil bruge skønheds- eller spa-produkter mere tid, og du giver alle disse ting i en enkelt kurv, så vil hun sætte pris på denne gave.

5. Ædelsten smykker:

Smykker har været de mest adoptable ægteskab jubilæum gaver til kone. Safirstenen er støbt i et platinhalsdesign med kædeformet halskæde. Vedhænget indeholder også diamanter besat på den. Denne blåfarvede gemstone giver fremragende udseende, køb dette og præsentere hende på din næste årsdagen.

6. Aftenkjole til hende:

Påmind hende om dine gyldne dage ved at gave hende med en aftenkjole i blåt blå. Den lange kjole kommer med off-skulder design for at få hende til at se sensuelt og smukt ud. Hun vil bære og nyde denne kjole til sin aften fest tid på jubilæum dagen.

7. Strip Book:

Dette har vist sig at være en unik jubilæumsgave til kone. Gaven er lavet i form af en bog med åbne sider, der gør initialer til mand og kone med et hjerte i midten, når de åbnes. Du kan tilpasse denne gave til din kone på enhver afslappet dag gave tid.

8. Picture Collage:

Den nemmeste måde at forberede en gave til jubilæum for hustruer ved at lave et billede collage, der indeholder alle de mindeværdige billeder. Indrammet i træ varierer antallet af billeder med størrelsen af ​​collagen. Du kan også tilføje en personlig besked i den. Dette vil helt sikkert give din husmur et godt udseende.

9. Krystalgraveret Showpiece:

Dette har været en sensuel gave til kone jubilæum. Stykket er lavet af krystal i hjerteform og er givet indgraveret rose og orddesign også. Præsentationsstykket er også givet elektrisk forbindelse indenfor, som ændrer farve inde i krystal.

10. Beach Side Dinner Invitation:

Gør jubilæet mere mindeværdigt ved at gave din kærlighed en invitation til et lys lys middag på stranden. Til dette kan du designe en sti med stearinlys og blomster med perfekte drinks og servering på bordet.

11. Blomster med teddybjørn:

Blomster og bamse har været favorit bryllupsdag gaver til kone. Pakken er lavet med en lille lyserød teddybjørn, en flok roser og chokolader, der kan tilføjes til sin charme.

12. The Promise Frame:

Løfterammerne har tjent til at være en dejlig gave til jubilæer. Fremstillet på træ grunde, rammer rammen citater craved på det, der afslører dine løfter til hende. Det er også givet et personlig touch med navn og datoer.

13. Musical Smykker Box:

Musical kasser har tjent til at være en fortryllende jubilæum gave til kone. Kassen i pink kommer med forskellige kasser til at gemme dine faste smykker, som også giver musik og dansedukke, når den åbnes.

14. Beaded Ring Anklet:

Ankler har været de foretrukne smykker til kvinderne. Et nyt fremkaldende design i ankletordet kommer med en ring fastgjort i fronten. Lavet af krystalperler og perler, det giver et charmerende kig over capris.

15. Lysindsmykninger:

Lysdekorationer har været den primære attraktion for kvinderne, der elsker at dekorere deres hjem med glitrende dekorationer. Lysboksen er givet hjerteformer, der giver lignende form nuancer i mørke.

Kvinder er mere følelsesmæssige, og de kan lide at tænke på sin mand nødt til at tage sig af hende hver gang. Bortset fra dette mænd er resultatbaseret adfærd, og mænd kan også lide at tage sig af deres kone. Jubilæumsgaver skaber en bånd mellem dem. Fra små ting til hjemmedekoration til store mærkevarer, er der en bred samling gave til jubilæum for kone. De kan føje en ny følelse af kærlighed, sensualitet og kærlighed til at gøre dit forhold mere langvarigt.

Din kone er begyndt at droppe hints igen om den helt specielle dag. Efterårsmænd betyder meget for dem, og deres forventninger øges hvert år kun højere og højere. Du vil gøre denne dag meget speciel for hende og dig også. Nedenfor er nogle af de få gaver, der kunne gøre dagen speciel til de to af jer.

Til at begynde med erindring er en ekstraordinær tid for hvert hitched par. Det er den største chance for dem at rose deres helligdag af deres union. Alle har brug for at udnytte denne chance for at demonstrere deres hengivenhed på hinanden. Den en af ​​de mest ideelle metoder til at udtrykke det beløb, du værdsætter dit forhold, giver din medskyldige den bedste gave. Med hensyn til at se på første årsdagen gave ideer, vil du løbe over mange klasser af gaver, som ville være unikke, nostalgiske, fantasifulde, konventionelle jubilæum gaver ideer.

Faktisk, selv i dag, har de sædvanlige velsignede tanker et iøjnefaldende sted i løbet af første helligdags velsignende tanker. De sædvanlige begavelser inkorporerer chokolade, blomstrer, squishy legetøj, fotos og perle forhandler er de bemærkelsesværdige velsignelser at demonstrere din kærlighed. I tilfælde af at din elskede hopper på chancen for at få udmærkelser i lyset af følelser, minder eller fælles erfaring, så koncentrere sig om de nostalgiske velsignende tanker.

Smukke bryllupsdagsgaver til kone:

Dette indlæg inspirerer dig til at vælge nogle af de forskellige samlinger af bedste bryllupsdagsgaver til kone, der simpelthen vil forlade hendes spellbound.

16. Smykker:

Vi ved, at hver kvinde elsker at bære smykker. Smykker er en ting, der gør en kvinde sikker på, når hun er ude på en fin aften. Indstillingerne når det kommer til kvinde er rigeligt. Øreringe, halskæder, kæder, vedhæng, du ville være forvirret med hvad du skal bestemme. Sørg for at tage hendes hjælp uden hendes varsel, mens du vælger en.

17. En tur:

Arbejde kunne have været hektisk for jer to og en pause kan virke ideel. Tag jubilæet som en grund til at gå på plads, at jer begge har lyst til at gå til. Få det bedste ud af turen.

18. Armbåndsur:

Et ur betragtes altid som en af ​​de bedste bryllupsdaggaver til kone til enhver lejlighed. Ure, ligesom smykker kommer i mange sorter og muligheder. Ure, besat med sten og krystaller og til simple metalbælte; du ville have uendelig mange muligheder at vælge imellem. Vælg en der passer til hendes stil, men vil også få hende til at skille sig ud.

19. Beklædning:

Kvinder elsker at klæde sig op. Tøj til dem er mere afgørende, når de træder ud. Igen når det kommer til tøj, har du så mange valg. Det kunne være en kjole, en cocktail kjole eller en aften eller dag iført tøj. Saree og særlige kjoler er bedste årsdagen gaver til kone meste i Indien.

20. Et portræt:

Du har altid haft dette ene billede af hendes, som du tror kunne meget godt gå til et portræt. Tag det til en kunstner, der kunne tegne et smukt portræt af hendes fra samme billede. Ramme det samme. Portrættet vil bare tale mængder af hvor meget du elsker hende.

Se mere: Bryllupsdagsgaver til forældre

21. Romantisk middag:

Dette er noget, der normalt er almindeligt. Men gør det specielt. Du kan reservere reservationer på et sted, der overser en vandkrop. I dag er der mange tematiske restauranter. Du kunne bestille et bord til to der. Hvad der kan gøre det endnu bedre, er at have en god middag lavet af dig, et stearinlys middag hjemme for at være præcis. Gør hende et godt måltid, der sikkert ville være en gave, som hun ville værdsætte.

22. Elektroniske Gadgets:

Der er en fælles misforståelse om, at kvinder ikke er i gadgets. Bryd normen. Dette er en af ​​de bedste jubilæumsgaver til kone. Lær hende hvordan man bruger den. Hun kan overraske dig inden for få dage. Hun kan faktisk være i stand til at mestre det. Det kunne være et kamera, en iPad eller en tablet eller bare noget.

Se mere: Jubilæumsgave til mænd

23. dufte

Parfume siges at være magisk effektiv som en gave. Men mens du vælger dufte, skal du se på hendes valg, når det kommer til dem. Nogle kvinder kan lide stærke duftende dufte og nogle som milde. Sørg for at du giver sin rigtige slags. Denne anden fantastisk gave til kone på jubilæum.

24. Gavekuponer:

Kvinder elsker at shoppe. Gavekuponer gør det endnu mere spændende for dem at købe produkter til mindre priser. Shopping er noget kvinder elsker at gøre. En gavekupon fra deres favorit shopping destination er sikker på at bringe et smil til deres ansigter.

Se mere: Jubilæumsgaver til mand

25. Gavekurv:

Få en unik gavekurve fyldt med et unikt tema for hendes mest yndlingsartikler. Du kan give din kæreste en beholder af hendes mest elskede chokolade eller en gruppe vidunderlige blomster. Bunke af rød rose er desuden en fantastisk beslutning for den ultimative jubilæumsgave. Derefter pakke gavekurven igen med en DVD af de mest romantiske numre for at oprette det rigtige humør, make-up sæt, brusesæt, filmbilletter, vouchers for shopping i hendes mest elskede butik. Dette er en af ​​de mest sødeste ægteskab jubilæum gaver til kone.

26. Personlige fotorammer:

Personlige fotorammer er en af ​​de klassiske gaver til kone på ægteskabsdagen. I denne gaverklassificering kan du lave din tilpassede velsignelse ved at inkludere dine utrolige minder. Indstil et fotografi omrids med fotos af jer begge. Præsentér et fotobøger med hele hjertet, der berører minder med din kæreste. Dette er den fænomenale tilgang til at give din bedre halvdel den ultimative gave af minder om rejsen af ​​din ubetingede romantik.

27. Bløde Legetøj:

Har du ikke brug for at minde din sjælsagere betydelige andre, hvordan charmerende og elskelig hun ser ud? Alt taget i betragtning, så bør du overveje at give hende de dejlige par bløde dukker. Anstændigt og fornærmende, dette arrangement af mindre end sædvanlige dukker med udseende af et par dannet på det, er de bedste ideer til bryllupsdag gave til kone for at kommunikere din kærlighed til din kæreste.

28. Personlig Forklæde:

Utvivlsomt din kone er supermagten og rygraden i dit køkken. Heller ikke dit hjerte eller din appetit kan overleve uden hende. En tilpasset kokes beklædningsgenstand, der udtrykker hende som køkkenets hjerte og hendes navn påtrykt det, er en fantastisk tilgang til at udtrykke din taknemmelighed og taknemmelighed for hendes flittige arbejde. Dette er en perfekt gave til kone til jubilæum

29. Origami blomster:

I tilfælde af at din livspartner er energisk på specialiteter og udtryk, kan du gå til origami-blomsterne. Det er ikke så nemt at få upåklagelig første gang. Du skal investere lidt energi for at få øve. I tilfælde af at du vælger i betragtning af dit evneniveau, bliver det nemt for dig. På lærerniveau er det alt andet end svært at lave origami blomster. I tilfælde af at du hopper på chancen for at være fantasifulde, forsøg at lave lilje. Din bedre halvdel vil inspirere af den anstrengelse og tid, du har brugt til denne velsignelse.

30. Kærlighed brev:

Der er bogstaveligt talt intet mere hjerte rørende end en skræddersyet ægteskab jubilæum gave til kone. Lad os antage det med dine ord og komponere et forældet tilbedelsesbrev. Vælg en smule pæne papirvarer, skriv alle de grunde til, at du værdsætter din dyrebare, læg den i en konvolut og send den til hende via postrammen. Uanset det faktum, at du bor henholdsvis, vil den ekstra progression gøre genoprettelsen af ​​tilbedelsesbrevet ret meget mere interessant ved at tilføje dette overraskelseselement.

31. Ny telefon:

Innovation går hurtigt. På den sjældne chance, at din bedre halvdel ikke er kommet og kommer, skal du bede hende ud i den afdeling. Den nyeste version af iPhone eller iPad kan hjælpe hende med at holde kontakten med dig i løbet af dagen. For at gøre det til en nostalgisk jubilæumsgave, overfør de melodier du spillede på dit bryllup, herunder din første bevægelsestilstand. På den tilfældige chance, at Apple-genstande ikke virker med din økonomiske plan, overveje en Android-mobiltelefon. Disse fantastiske ting tilbyder en sammenlignende innovation på et lavere værdipunkt. I nutidens smarte verden er det en af ​​de fineste bryllupsdagsgaver til kone med ny teknologi.

32. Vægur:

Tid brugt adskilt kan være så foruroligende; kigger på uret, sidder stramt for den tid, du kan være som en gang igen. Fortæl din ægtefælle, hvor meget den tid du brugte sammen til dig, ved at give hende dette tilpassede ur. Denne fænomenale bryllupsdag gave til kone vil utvivlsomt charme hende, da hun ser billedet af dig to sammen om uret.

33. forkæle hende

Hver ung dame skal behandles som prinsesse, uanset muligheden for at det kun er en dag. De ideelle gaver til ægteskabsdagen for en travl mor eller vokaldame er en gave til et spa. En rygsme og ansigtsbundt vil gøre hver eneste af sine påvirkninger flyde væk. For ekstra fokus, pisk hende væk til en nat på en udvej, hvor du kan få et par til at knæde sammen. Det ligner din anden bryllupsrejse.

39. Idols:

Ikoner af guddommelige væsener og gudinder er en ekstraordinær metode til at påbegynde helligdag, da det ikke bare vil bringe lykke og succes i din familie, men hjælpe dig med at holde fast i det mest yderst dårlige af omstændighederne.

Relationelle fagforeninger er lavet i paradis og findes på jorden. For ethvert forhold for at nå til ægteskabsfasen kræver det et ton flittigt arbejde, pligt, kærlighed og hengivenhed til at gøre videnskabens arbejde. Erindringer er ikke kun dage til at stemple foreningen mellem to individer, det er mellem to familier, der har anerkendt hinanden og overvåget metoder til at opholde sig i en forbløffende bånd. For at fejre sådan en vital dag, bør man tænke på en masse kreative tanker for at forbløffe din medskyldige. For at hjælpe dem med at huske det beløb, du respekterer deres nærhed i dit liv og værdsætter deres bestræbelser på at gøre dette liv vidunderligt

Disse er blot et par forslag og bedste bryllupsdag gaver til kone. Du kan udforske en række muligheder når det kommer til at give din kone gift. Der er ingen grænser for alternativer, når det kommer til at lave et jubilæum specielt. Glem ikke at få hende, hendes yndlingsblomster og en æske chokolade. Blomster og chokolade er kendt som symboler for kærlighedens udtryk.

Meta-Der er også forskellige hjemmelavede genstande, der kan gives som gave til jubilæum for kone, der også er tilgængelig i håndværksbutikker.

Se videoen: Gone Girl (December 2020).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send