Skønhed og mode

8 Bedste Hairdo Frisurer

Pin
Send
Share
Send


Frisurer i disse dage har ændret sig til nyere niveauer nu. Det samme gamle kedelige hår vil ikke genere dig mere, da de nye trendkataloger nu dyrker mere end en smuk frisyre, som er nemme at vælge og tilføjer en variation til dit udseende.

De travle morgener kan aldrig være nok til at forkæle dig selv med et godt udseende, men med dette hurtige tricks op i din ærme kan du nu vælge sort sammen med tidshåndtering. Her er en liste over alle de forskellige frisurer, som du kan vælge at krydre dit udseende.

1. The Looped Pony:

For at få dette udseende alt hvad du behøver er en ordentlig retende børste eller en tænder kam og nogle hårbind. I tilfælde af lag, har nogle bobby pins også praktisk. Start med at snitte dit hår i tre dele, der er bundet i en hestehale. Sørg for at sikre ponyerne korrekt med et slips. Brug nu den første pony til at lave en løkke og fortsæt det helt til slutningen.

2. The Two Flettet Band:

Start med at kæbe dit hår ned for at glatte det. Ubehæftet hår på dette tidspunkt ville ikke gennemføre resultaterne korrekt. Tag nu en hårlås fra midterdelen af ​​din afskedning og start fletningen normalt. Gå hele vejen ned og start en anden fletning på forsiden. Når alle fletninger er færdige, pakkes det rundt og fastgøres med stifter.

Se mere: chignon hår bolle

3. Top Do:

Dette er et perfekt hår til somrene, når den frizzy mane virkelig kan være et hårdt spil at opretholde i den brændende sommervarme. Brug derfor denne top-bun-metode, men i stedet for at samle og rulle dit hår op i din daglige rodet bun, skal du bruge separate stifter til at adskille klumper af hår og rulle dem op for at danne bunken.

4. den keltiske knude

Det tager kun nogle få tutorials og et par ideer til at danne dette vidunderlige keltiske knude mønster bag på hovedet. Kæm grundigt gennem dit hår og hold den nederste del fri og let. Med den øvre halvdel sporer nu mønstrene og knytter en keltisk knude.

Se mere: frisurer til brudepige

5. Den Flettet Bun:

Den flettede bolle starter med en hestehale bagpå, men sørg for, at frontbenet holdes løs, i det mindste på den ene side. Begynd nu at flette håret med hjælp fra hestehale. En du begynder at hente hår fra pony snart vil du indse, at fletningen ender i en bolle. Nu ruller bollebrønden og pin den ned.

6. Det omvendte udseende:

Hver gang nogen dage laver en fransk fletning starter vi fra kronen af ​​vores hoved eller fra forsiden og går helt ned. Men denne gang har tabellerne vendt, bogstaveligt. Drej hovedet på hovedet og begynd at flette fransk stil fra nakke til nakke til midten. Halvvejs forlader du fletningen og fortsætter så alene.

Se mere: haircuts til fint hår

7. The Criss Cross Look:

Her er håret dygtigt stilet simpelthen ved hjælp af stifter. Hele tiltrækningen af ​​håret begynder med klumper af låse adskilt og fastgjort. Glat dit hår ned og tag en lås fra venstre og pin den til højre. Gør det samme med den anden side og fortsæt til din ønskede effekt.

8. Den franske twist:

Det franske twist er en ny måde at hilse på sommeren, den stilfulde stil. Start med at samle dit hår i bunden, hvis du vil have en lav bolle. Spray dit hår godt for at tilføje volumen og rul det manuelt med din hånd. Pin enderne for at afslutte udseendet.

Billeder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: Best Hair Transformations Compilation #8 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send