Skønhed og mode

Hvordan man anvender og bruger olivenolie til ansigt

Pin
Send
Share
Send


Nogensinde har du prøvet olivenolie til ansigt? Hvordan kan du anvende olivenolie på dit ansigt? De fleste mennesker er meget bekendt med olivenolie, da den er meget udbredt i madlavning. Mange mennesker har også anvendt dette til deres hår og hud, men hvad med ansigt? Du skal vide, at olivenolie i vid udstrækning bruges til kosmetisk brug. Olivenolie spiller en vigtig rolle at helbrede forskellige problemer såsom acne, fordi det indeholder anti-inflammatoriske egenskaber samt masser af antioxidanter.

Hvordan man anvender og bruger olivenolie til ansigt:

Således diskuteres i dag i denne artikel om, hvordan man bruger og bruger olivenolie til ansigt.

Ernæringsmæssige fordele ved olivenolie til ansigt:

Olivenolie er faktisk ironisk i mineraler vitaminer plus naturlige fedtsyrer. Dette er også bedst for en følsom hud.

Dette er et stærkt element i anti-aging hud reparation produkter; underholdende i antioxidanter og undgår hudens aldring, ankomsten af ​​rynker samt fine linjer.

Det vedligeholder desuden, genopliver og forsvarer huden.

Olivenolien er ironisk i vitamin A og E, og det har det til gavn for at uddrage ungdommen, bevarer sin elasticitet, hydrater huden og mildhed.

Metode til at anvende olivenolie til ansigt:

Tag få dråber af kvalificeret økologisk koldpresset olivenolie og smør den i kugleformet bevægelse på dit ansigt. Det hjælper med at øge bevægelsen af ​​hudcellerne ud over åbningen af ​​porerne.

Placer på en vaskeklud med varmt vand på dit ansigt for at åbne op for porerne for at fjerne forureninger. Lad det stå i 10 minutter.

En anden metode er, at du også kan opvarme bestemt vand i et fartøj og derefter sætte dit ansigt over det i et par minutter, også leje dampen, sikre sit arbejde.

Ved vask til at rense den unødige olivenolie fra dit ansigt.

Brug af olivenolie til at vinde dit ansigt:

Nedenfor har vi nævnt nogle metoder til at bruge olivenolie, der er gavnlige for dit ansigt og skønhed. De er som følger;

1. Cleanser:

Olivenolie gør blødere og betingelser, din hud sikkert gør det til en operativ lotion til dehydreret hud. Usikkerhed, du skal skrubbe og eliminere døde hudceller for at forbedre din ansigts tone, klem porer plus boost rynker, forbedre en mildt grov bestanddel, for eksempel salt eller sukker. For at lave en rensende skrubbe blandes 1/2 kop olivenolie med 1 spsk havsalt. Ansøg på dit ansigt. På det tidspunkt skal du sætte et varmt håndklæde til gavn for det at stejlere ind ved at tage håndklædet over dit ansigt på vegne af 10 minutter. Tag håndklædet væk, og skyll derefter dit ansigt af iskoldt vand.

2. Fugtighedscreme:

Olivenolie spredes dybt i huden, så lad den føle sig flad og silkeagtig. Denne olie er en uhyrlig hud fugtig, fordi den dækker linolsyre, et kompleks, der ikke er fremstillet gennem kroppen, der forhindrer vand i at forsvinde. Olivenolie kan godkende egnet hud på grund af Vitaminer A og E. Masser olivenolie let på din hud, mens den er stille fugtig. Dette er en vedvarende beskyttelse af fugt for at holde huden ensartet og fleksibel.

Se mere:"Sådan får du smukt ansigt naturligt

3. Exfoliate:

Denne olie er en fantastisk exfoliator plus kan genbruges for effektivt at eliminere døde hudceller plus grime enheder. Det er ikke i stand til at tilstoppe porerne. Det gør hudoverfladen glat og modererer din hud på grund af dens iboende antioxidantegenskaber. Bland ekstra jomfru oliven med fint havsalt til at danne en pasta, og spred derefter over til dit ansigt. Skrub let i en cirkulær bevægelse. Herefter vaskes der med varmt vand.

4. Stimulere Elasticitet:

Mens olivenolie masseres intensivt i huden på din nakke og ansigt, er det til gavn for at understøtte elasticitet, som tidligere reducerer folder og støtter for at undgå, at friske starter. Gnid olivenolie i din hud på en jævn basis for at fange denne fordel.

5. Sundt Udseende:

Bland 1/2 kop olivenolie, 1/4 kop vand og 1/4 kop eddike, og brug dette som en natkrem, der skaber din hudgnist. Eddiken reducerer mærker og olivenolie slapper af og betingelser og ødelægger bakterier og slapper af døde hudceller. Splash noget vand på dit ansigt tidligere smearing.

Se mere: Pomegranate For Face

6. øjencreme:

Olivenolie er ansvarlig for intens næse det kendte område rundt om øjnene og samtidig reducere fine linjer plus rynker. Som nattcreme det nærer den blide hud rundt om øjnene og blødgør fine linjer. Sæt forsigtigt visse olivenolie under dine øjne tidligere sengetid eller i blandingen 1/2 kop olivenolie med 1/4 kop eddike ud over 1/4 kop vand. Plop vand på dit ansigt, på den tid flyder blandingen over din hud. Gnid på tidligere at gå i seng, og lad det være på hele natten.

7. behandle acne

Massage dit ansigt med olivenolie, koncentrere sig om de vanskelige områder. På den tid placeres en fugtig, varm vaskeklud over dit ansigt, der bruges i et omfattende øjeblik, så hotmen kan udgrave hullerne og nedsænke olivenolie. Genindvind ved håndklædet; nu gnid det over dit ansigt i en rolig bevægelse. Tør din hud helt tørt, smør ekstra olivenolie, og i det øjeblik øje det lidt med et frisk papirhåndklæde.

Se mere: Hvordan du bruger Aloe Vera Gel på ansigt

8. Ansigtsmaske:

Der er mange typer ansigtsmaske fremstillet af olivenolie, og nogle af dem følger

  • Olivenolie og Banan ansigtsmaske: Dette er bedst for følsom hud, da det fugtiger dit ansigt. Bland 1 tsk agurkesaft, 1 tsk olivenolie og? bananer. Bland godt og smør på dit ansigt og skyll efter 10 minutter med vand.
  • Havrefragmenter ansigtsmaske: Dette er meget velegnet til fedtet hud. Blend 1 æggehvide,? spiseskje ferskpresset citronsaft, havregryn og 1 spsk olivenolie. Slå alle ingredienserne og smør på ansigtet omkring 15 min. Det skifter olieproduktion, reducerer ankomsten af ​​porestørrelse.

9. Efter-barberingskrem:

Olivenolie er ikke-toksisk og normal olie til en tilstødende klippe, bortset fra et konditioneringselement i efter barberingskrem eller salver. Den efterberørne creme til tør hud er klar ved at kombinere 2-3 spsk. af appelsinsaft, 2 spsk. af olivenolie og 5-10 dråber glycerin.

Brug olivenolien og få et flot ansigt!

Se videoen: Ansigts cupping - anti-aging (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send