Skønhed og mode

9 nyeste mønstre af Saree Painting Designs - 2018

Pin
Send
Share
Send


Sarees har været her siden den tidligste civilisation, da der ville være en verden, hvor kvindernes folk måtte bære saree som deres daglige prøvelse. De vesterlændinge, der bor i vores land, valgte deres egen kulturelle stil, de flydende kjoler og de smukke solhatte og Indien, der var berømt for deres rige silkestof, og deres autentiske vævningsteknikker forlod os med nogle af de største kunst udarbejdet på de stoffer, vi valgte at bære .

Saris er et stykke beklædningsgenstande som et stykke ark, som vi wrap strategisk rundt om vores krop for at danne et stykke. For nylig er der tilføjet to stykker tøj, men farven og malerierne, der er dygtigt trukket på stoffet, forbliver de samme.

Bedøvelse Saree Painting Designs Galleri:

Lad os se nærmere på 9 vidunderlige Saree Painting designs til kvinder i Indien.

1. Farvefladerne:

Den nye gen tror ikke mere på de daglige solbriller eller nuancer, men nu indeholder de nyere farver nogle af de bedste farver, der sprøjtes skødesløst over stoffet i en ny stil. Den nye stil her implementerer farvestråler af mintgrøn og safran med lidt babyrosa og lidt mere dybere nuancer af grønt. Sareen her er fyldt med det bedste af farverne, der sprøjter rundt.

2. Lord Shiva Saree Maleri:

Sareen i sig selv er ret ydmyg med den blødeste af orange nuance parret i godt med en midnat sort kantlinje. Men i slutningen af ​​sareen, i virkeligheden mod slutningen af ​​pallu er der et omfattende malet design af den mægtige Lord Shiva, der pryder palluenden. Tegningen malet geler godt i farven med sarahens farvetone og giver det et naturligt udseende.

3. Den indviklede stamme maling:

Tribal har altid været en høj inspiration til traditionelle beklædningsgenstande, og her har farverne fyldt pladsen på den smukkeste måde nogensinde, og den ekstra brug af indviklet tribal ansigtsarbejde forbedrede sarees udseende. Sareen inkorporerer høje satinfarver i regnbuen, hvor de fleste farver set var de livlige greens, røde, blå og gule.

4. The Flower Saree Maleri:

Normalt når du ønsker at beskæftige sig med nærvær, men i den stilfulde måde, er der altid en tur til design, som du kan falde tilbage til. Hvid definerer renhed, hvid er en af ​​de bedste feminine farver, der går godt sammen med næsten alting og derfor når man er i en fix altid ty til hvide. Tilføj nu nogle farver til din ellers monotone hvide med disse dejlige blomstermønstre.

5. The Pink Maters:

Pink bringer feministen ud i dig, men er en ydmyg pink, stærk nok til at definere din personlighed? Svaret herpå er nej, og derfor er din feminisme nødt til at blive udtalt på de bedste måder. Til det første krav er en gane fuld af de forskellige nuancer af din yndlingsfarve. Hvis du elsker pink, vil denne saree i Aztec udskrifter helt sikkert flyde din båd.

Se mere: Kanchi Pattu Sarees Billeder

6. Rushing Flames Saree Maleri Design:

Alle disse tider har flammerne kun prydet dine underarme eller din cykel, og tiden din kæreste får en smag af disse flammer. Dette er helt sikkert et nyt skærende trendsættende look, hvor de bedste mønstre ikke kun kan konkurrere med denne smukke håndmalede flamssari. Dette er faktisk en slags.

7. Chiffon Chic:

Den chiffon chic fik sit navn fra den smukke chiffon pallu af saree, der er lavet af de smukkeste miniature blomstermønstre. Sareen er i en cremehvid skygge med smukke babyrosa striber, der danner grænsen. De vigtigste detaljer og skønhed ligger i skønheden af ​​vandtryk blomstermærker i sort.

Se mere: Seneste Designer Sarees til bryllup

8. Den spirale udsigt:

Spiraler er også et nyt mønster, der har oplevet en nylig opstand, hvor der skabes en illusion inden for stoffet, som kan bruges til at gøre dig selv tyndere eller mindre sund. Dette er praktisk talt et velsignet stof til at skjule disse babyfedtstoffer.

9. Det udsmykkede udseende:

Hver saree har den ene elegante faktor om sig selv, der gør det skiller sig ud i en skare. Under en gala er bryllupsdækket på denne pynte sten i nøgne beige og blå og få hovedet til at dreje.

Se mere: Designerbluser til Pattu Sarees

Pin
Send
Share
Send