Skønhed og mode

8 nemmere måder at forbedre din baby kompleksion og glød

Pin
Send
Share
Send


Vil du ændre din baby's hud? Du vil muligvis gerne tone det lidt op uden at skade deres bløde hud. Eller måske nogle baby fairness tips? En ny mor er altid klar til at prøve ting for hendes baby. Selvom dette kan være spændende, kan det sikkert også være sikkert. Vi har omhyggeligt sammensat en sikker og mild toning for din babyens hud uden at forårsage dem nogen form for irritation. En babys hud er meget følsom og tilbøjelig til infektion. Men vi har indsnævret nogle bedste måder at få tingene gjort rigtigt på, som sikkert vil hjælpe med at få den retfærdige hud til babyen.

Bedste tips til at gøre dit barns hudglød:

Her er vores 8 bedste tips og hjemmehjælpemidler for at få en god hud til babyer som følger.

1. Husholdningspastaer eller Ubtan:

Mælk, grammel og gurkemeje er kendt for at fungere som toningmidler. Gurkemeje er en naturlig ingrediens for retfærdighed og rå mælk er en naturlig rensning. Dette vil naturligvis forbedre hans / hendes hud.

Hvordan man laver pakken

  1. Tag lunken mælk, grammel (besan), gurkemeje (haldi), 1 tsk.
  2. Bland for at danne en fin pasta.
  3. Påfør og forsigtigt massere gennem hele kroppen.

Lad det tørre i 10 minutter og vask med koldt vand.

2. Frugtsaft:

Dette er mad til fair skin baby, der gør overnaturlige mantra til babyer over 3 måneder.

Her er hvad der hjælper

Foder dit barn godhed af druesaft, der vil øge hudens tekstur. Frugter som æbler plus appelsiner er også overlegne for at civilisere barnets hud sundhed indefra.

Husk at dette er til babyer, der er over tre måneder. Der er ingen bedre mad end modermælken oprindeligt.

Se mere: Sådan får du retfærdigt hud i 2 dage derhjemme

3. Hot Oil Massage:

Hot massage olie er ikke kun beroligende men er genoplivende. Denne anbefales stærkt i enhver periode af din babys vækst. Din baby vil elske den forkælelse!

Hvordan man gør?

  1. Massage den varme olie (mildt varmt) på babyens krop.
  2. Tryk let og hold massagen af ​​hænder, knæ og ankler.

En varm oliemassage vil føje til fugtigheden af ​​barnets lydhårede hud og sikrer korrekt opbevaring og tilbageholdelse af æteriske olier i huden. En regelmæssig varm oliemassage sikrer en glødende og frisk hud. Mens du gør dette, glem ikke at observere din baby. Se det grundigt nyd processen.

4. Ingen sæbe venligst:

Sæbe er kendt for at skrælle og tørre barnets følsomme hud. En kombination af mælk plus rosevand er ideel til din baby. Du kan også prøve glycerin baby barer og mælken creme-rige toddler vaske som et alternativ til sæbe.

Se mere: Sådan får du glødende hud om vinteren

5. Kropspakker:

Så du ved, hvor følsomt huden på en baby er. Forkæle sin hud ved hjælp af en mild kropspakke en gang om ugen, der effektivt vil berige babyen med en rig glans og roligt god hudton evigt.

Hvordan tilbereder man ansigtspakken?

  1. Lav en pasta med sandeltræ, gurkemeje, safran plus mælk
  2. Anvend det på barnets krop grundigt.
  3. Lad det tørre i 10 minutter.

Du vil se, hvordan din babys hudton ændres, og hvordan han / hun aktivt bekæmper hudinfektioner.

6. En mild solbad:

En god mængde sollys er vigtigt for dit barn i at opbygge vitamin D. Husk ikke at udsætte ham / hende for for store solstråler, eller dit barn vil blive solbrændt. Engagere i en solbad efterfulgt af en lunken kropsvask. Det er sat til en god hud!

7. Bedste badetemperatur:

Husk aldrig at udsætte en babys hud til ekstremt varmt eller koldt vand. De har en virkning på deres hud. Aridity kan overtale sløvhed og mørke i din babyens hud. Så det er vigtigt at behandle dem med en afslappende lunken vandvask. Unfettered vand varme spruces livet ud fra barnets skrøbelige hud. Husk at bruge kun lunkent vand til deres ansigt.

Se mere: Sådan får du retfærdig og glødende hud i en uge

8. Sap fugtighed til at gøre Baby Skin Fair Naturligvis:

  • Fugt er nødvendig i huden for os alle. En ekstremt tør hud er irriterende og kan forårsage kløe og efterlader din baby meget irriteret.
  • Sørg for at investere i fugtighedscreme af god kvalitet, der er bedst til baby hud, hvis milde ingredienser vil bringe de tabte næringsstoffer tilbage, så deres hud ser frisk ud.

Barnets følsomme hud fortjener meget opmærksomhed og omhu. Disse baby fair skin tips nu altid sikker, derfor vælger kun det bedste og pas på symptomer på irritation eller røde pletter på deres hud ved brug af produkterne.

Pin
Send
Share
Send