Skønhed og mode

Pyramid Meditation Techniques

Pin
Send
Share
Send


En pyramide er en tredimensionel polyhedron, hvor alle andre sider end bunden er trekantede. Formen af ​​en pyramide er kendt for en overnaturlig kilde til magt eller energi. Nyligt pyramide meditation er blevet meget berømt, fordi det hjælper os med at forblive i harmoni med mennesker og miljø omkring. Det rejser følelserne af ro, velvære og giver os en positiv holdning til at møde liv og situationer med mod.

Se mere: Christian Meditation Øvelser

Konceptet Pyramid Meditation:

Du får de bedste resultater fra denne meditation, hvis du sidder mod nord. Du får et sundere sind og krop, hvis du sidder mod øst. Og for rigdom i den nærmeste fremtid skal du sidde i den nordøstlige retning. Pyramiden er en geometrisk forstærker, som hjælper dig med at modtage mere af bønnenes kraft. Det gør en hengivne stærkere i hans religiøse overbevisning. Ved brug af denne meditationsteknik har mange meditatorer givet udtryk for, at deres resultater er meget frugtbare. De har oplevet hukommelse tilbagekaldelse, visioner af den tidligere inkarnation, telepatiske kommunikation og en stigning i bevidstheden.

Konceptet om, at en simpel geometrisk form kunne generere energi gennem meditation, synes svært at tro. Men sandheden er, at det virker og det også uden nogen bivirkninger. Der er et par vigtige punkter, som folk ikke bør forsømme, når de begynder at praktisere pyramid meditation. Vi har været meget velsignede for at have fået disse tips, vi diskuterer nedenfor.

en. Når du begynder at meditere under en pyramide, skal du altid huske på, at du har en form, som er 4 gange højere og større end dig.

b. Du skal vide, hvilket materiale du skal bruge. Du bør undgå plastik, gips af Paris og mursten af ​​billig kvalitet. Disse kan være ansvarlige for at skade dit nervesystem. Brug naturlige materialer som træ, hellige klipper og marmor, krystaller osv. Meditation i Savasana skal bruges af krystalpyramider.

c. Kontakt din terapeut om de farverige pyramider. Hvis du ikke ved, hvad du skal bruge, skal du ikke vælge en tilfældig.

Se mere: Meditation af Brahma Kumaris

d. Brug altid løst tøj og tøj, der er af lyse farver som hvid eller kedelig som grå.

e. Meditere i et afsondret sted, hvor du er væk fra elektroniske enheder og gadgets. Du kan bare have en cd-afspiller, som ville afspille lydene til meditation eller mantraerne.

f. Der er tilgængelige Pyramid caps, som kan bruges under læsning, læring, madlavning, hvile osv.

g. Pyramider overfører kosmisk energi til menneskekroppen og derfor skal alle typer metal- eller lædermaterialer fjernes fra dine omgivelser, da de kan have en omvendt effekt.

h. Sæt billeder eller idoler af guddommen du tror på. Det vil få dig til at føle dig mere positiv, og du vil have en følelse af åndelighed levende, mens du mediterer.

jeg. Hold rummet rent og rent, du vil ikke bare nyde øjeblikket, men også være tilfreds med hjertet.

Se mere: Samarpan Meditation

j. Hold pyramiden og området inde i det rene også.

k. Hold dine sko og sandaler væk fra meditationslokalet.

l. Det anbefales at holde gravide damer og børn under 3 år væk fra pyramidmeditation, eller de bør ikke blive der i mere end 20 minutter. Dette sker som værelserne som overførsel Kosmisk energi, som kan være skadelig for dem.

m. Husk altid at sidde mod øst, nord eller nordøst som ovenfor angivet.

n. Sid på et tæppe af en mat af safran farve.

o. Altid bede, at du er taknemmelig for dine forældre, natur, Gud og kosmiske energi i pyramiden, før du begynder med meditation.

Billedkilde: 1

Se videoen: Pyramid Meditation.Dhyanam Telugu (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send