Skønhed og mode

Effekter af grøn te under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Er det godt at drikke grøn te i graviditeten? Under graviditeten er de fleste kvinder meget forvirrede med at drikke grøn te. Men det rigtige svar er ja, det er ikke sikkert for gravide at drikke grøn te under graviditeten. Kvinder vil måske undgå grøn te, mens de forsøger at visualisere og gennem hele graviditetens første trimester, mens fostrets neurale rør vokser.

På den anden side kan du drikke en enormt stor mængde grøn te for at stoppe dig fra fedtfuld folinsyre korrekt. Folinsyre er et vigtigt næringsstof, hovedsageligt i de første 12 uger af din graviditet. En lille undersøgelse anbefaler, at babyer kan øge neurale rørdefekter, for eksempel spina bifida årsag ved mangel på folsyre, plus i deres mødre drikker meget grøn te om forekomsten af ​​befrugtning. Det er ikke muligt, at du ønsker at drikke så meget grøn te hver dag, så tag et krus eller andet, hvis du vil.

Det er sikkert at drikke lig med 200 mg koffein under graviditeten, der svarer til en 8-12 ounce kop kaffe (afhængigt af sorten) eller fire 8 ounce kopper grøn eller sort te hver dag.

Amazing effekt af grøn te under graviditet:

1. Det forhindrer folinsyreabsorption. Forbrug af folsyre er af akut betydning gennem graviditet, da det hjælper med at undgå neuralrørsdefekter hos barnet. Mangler det kan føre til spina bifida i barnet, en medfødt defekt i rygmarven.

2. Over brug af grøn te gennem hele denne tid kan bremse proceduren for absorption af dette nødvendige vitamin.

3. Grøn te indeholder koffein, der skal begrænses under graviditeten. Koffein er et diuretikum, der påvirker mængden af ​​vand i din krop. Hydrering er særlig signifikant under graviditeten.

4. Det kemiske ekstrakt fra teen forsinker også ekspansionen af ​​kræftceller og kan udgøre udgangspunktet for et nyt folk af kræftformer.

Se mere: Hvilke frugter at spise under graviditeten

5. Det hæver din stofskifte sats. Gennem graviditeten er dit stofskifte hidtil højt, kendt for forskellige hormonelle ændringer. Anvendelse af overdreven grøn te i hele graviditeten kan øge stofskiftet yderligere, hvilket ikke vil være en overordnet fysiologisk ændring for moderen plus kan producere anden straf.

6. Polyphenol EGCG forener til enzymet dihydrofolatreduktase (DHFR), der tidligere er et anerkendt mål for kemoterapeutiske lægemidler. DHFR er også bekymret over fosterskader.

7. Koffein har også ansvaret for abort plus samt den lavere fødselsvægt hos babyer. Forbrug af 6 kopper kaffe hver dag kan helt sikkert påvirke din barns vægt ved fødslen.

8. Koffeinsubstansen i grønt er lavere end for kaffe, og derfor kan du drikke mere end 1 kop efter anbefaling fra din læge.

Se mere: Fordele ved honning under graviditet

9. Den grønte tekomposit stopper DHFR-fremme DNA-blanding i tumorceller. Det ser ud til at arbejde på den tilsvarende måde som kræftmedikamentet methotrexat.

10. Det gør jernkombinationen vanskelig. Ikke kun har grøn te, forbrug af ekstrem mængde regelmæssig ellers selv urtete hæmmer jern sammenblanding af dine blodlegemer, der er nødvendigt for fremstilling af hæmoglobin. Dette kunne lede til svangerskabsangreb i moderen plus kunne binde ilt og næringsindtag af fosteret i hele moderkagen.

11. Læsninger har også forbundet høje niveauer af grøn te brug cirka tidspunktet for befrugtning plus under graviditet med bedre hændelser af spina bifida sammen med anencephaly, en fødselsdefekt hvilke konsekvenser i manglen på en del af hjernen plus kraniet.

Se mere: Hvilke grøntsager skal undgås under graviditeten

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send