Skønhed og mode

Spise pølse i graviditet - Sikker eller risikabel?

Pin
Send
Share
Send


Graviditet i sig selv er en kamp. Kæmp med kroppshormoner, der driver amok, kamp for at holde trit med de daglige opgaver, kamp om at holde sig sammen. Spørg enhver gravid kvinde om de ni måneder, hvor hun bærer et andet liv i hende, vil du altid få det samme svar: Graviditet er som en rutsjebane. Jeg mener, at du får den smukke glød sammen med glæden ved at bære din lille engel inde i dig, men du får også forfærdelige humørsvingninger, smerter og glem ikke sulten!

Du finder dig selv trang til enhver form for mad.

Selvom kvinder normalt ønsker efter noget sødt eller surt, er pølser også rapporteret at være en af ​​de mest 'krævelige' som det siger. Siden gravid kvinder bekymrer sig om alt, der går ind i dem, som de burde, bringer vi effekten af ​​at spise pølser under graviditeten.

Virkninger af at spise pølse under graviditet:

  • Forskere mener, at spisning af pølser, mens gravid kan være skadelig, fordi pølser er kød og kød, skal undgås så vidt de kan. Under slagtning af dyr kan der være dårlige hormoner, der akkumuleres i dem på grund af pludselig død, og dette kan føre til dannelsen af ​​et ikke så godt naturligt barn som pr. Forskning.

Se mere: turmeric mælk under graviditet

  • Sausasges er fedtinducerende og kan over tid være krydret, hvilket skader den gravide mor på forskellige måder. Det kan ikke betegnes som meget sundt. En ounce pølse indeholder omkring 85% af mættet fedt, hvilket kan føre til fedme og komplikationer.
  • Fedt og kolesterol er nødvendige for den rigtige vækst af babyen, men som det siges for meget af alt, der fører til problemer. Så overdreven indtagelse af fedt ved at indtage for mange pølser under graviditeten kan skabe problemer.
  • Der er også meget natriumforbindelse i varm pølse. Således kan spise pølser under graviditet føre til urinveje og koronar sygdomme og funktionsfejl for både moren og barnet.
    Selvom pølser indeholder zink, jern og andre mineraler i det, der er ret vigtige for udviklingen og væksten af ​​en baby.

Se mere: milk i graviditet

  • Toxoplasmose er en sygdom, der er forårsaget af bakterierne i en underkokt pølse. Kød tiltrækker bakterier af mange slags, og disse forårsager forskellige sygdomme som kvalme, mavesmerter og andre akutte lidelser, men for gravide er disse meget effektive på deres foster og kan endda forårsage unaturlige dødsfald, for tidlig fødsel og andre dysfunktionelle defekter, som også omfatter mentale syndromer.
  • Videnskabelig forskning viser også, at pølser forårsager, at syren i maven bliver absurd og reflux gennem glottis forårsager angina pectoris, som også er kendt som halsbrand og er vist med symptomer som svær smerte i brystet. Dette kan udløse kroniske lidelser i barnet og også risikere livet for mor og barnet forårsager tryk i blod til dysfunktion.

Hvad skal man gøre ved Cravings?

Cravings bør aldrig bare ignoreres, da det kan føre til nogle alvorlige mangler i den ufødte ernæring. Der er mangler ved nogle mineraler eller vitaminer, og derfor har moderen behov for særlig mad.

Hvis trangen til pølser ikke falmer væk snart, skal moren være opvarmet og spise varme pølser i stedet for at spise det pakkede og konserverede kød. Opvarmning af kødet er gavnligt, da det dræber bakterierne. En gang er bakterierne døde, pølserne er ikke længere forurenede og derfor sikre at spise.

Se mere: is æblecider eddike sikkert under graviditeten

Gravide kvinder kan også være til gavn ved at spise pølser i graviditeten, da de giver nogle vigtige næringsstoffer, men mere end nyttige, disse er skadelige og bør undgås så længe som muligt.

Pin
Send
Share
Send