Skønhed og mode

9 behagelige silke gardin design til hjemmet med billeder

Pin
Send
Share
Send


Silke gardiner er glødende og udstrålende stof. Det har glitrende kvalitet. Silke gardiner er for det meste almindelig og ligetil. Silketæppet har også kunstneriske udskrifter og mønstre, som ser skarpt ud. Det er uden meget dekoration eller udsmykning, der repræsenterer let udseende. Disse luksuriøse silke gardiner, når de hænges hjemme, viser din høje status og rigdom. Det efterlader et evigt indtryk på gæsternes sind.

Nyeste og fantastiske silke gardiner til dit hjem:

Få disse top 9 silke gardiner, som du sikkert vil have til din boligindretning.

1. Broderede Silke Gardiner:

Det er smukt faux silke gardin garneret med fantastisk broderi arbejde. Hele gardinet indeholder stort broderiarbejde med et vist interval. Det skinner med lysstyrke. Gardinet er hængt på ringkrog og det er længe nok. Hvis du vil have broderi stil gardin så prøv dette mønster i silke materiale for at få et luksus udseende til din stue.

2. Trykt silketæppe:

Denne dupioni silke gardin har lagdelt udskrifter, der danner forskellige former for kasser. Der er sort farve boks design på grå silke gardin. Alle kasser er tomme uden design inde i den. Dette silketæppe har strålende kvalitet. Mørk farve trykt gardin vil helt sikkert fange opmærksomhed fra gæsterne.

3. Sparkle Silk Curtain:

Det er rent hvidt silkegardin, som er mousserende som noget. Gardinet består af zigzag linjekonstruktion oven på det i samme hvide farve. Den lyse og mørke skygge af hvidt gardin ser smuk og intens ud.

4. Zigzag Check Silk Gardiner til Stue:

Det er zigzag designet rå silketæppe i hvid farve med sort print. Disse linjer udgør kontrolprinter, hvor nogle er skyggefulde og nogle er tomme. Det er gulvlængde draperet gardin på gulvet. Gardinet hænges med kassepanel. Det giver køligt kig efter blå farvevæg af vindue.

5. Creative Silk Curtain Paneler:

Det er kreativt skabt grå silketæppe med ballon som design på toppen. Hele gardinet er simpelt og almindeligt, men lever stadig høj kvalitet på grund af dets unikke mønster. Toppen af ​​gardinet er lidt presset for at gøre ballonform. I henhold til din kreativitet kan du prøve denne type gardin sikkert.

6. Vinduesvinduer i vintage silke:

Denne blå silke gardin afbilder vintage stil på grund af dets dør design. Selvom gardinet er almindeligt, indeholder det øjehente kvalitet. Denne blå silke gardin er meget blød i kontakt med glat stof. Gardinet er simpelthen uovertruffen.

7. Silke Gardinpaneler:

Det er faux silke blackout gardin har panel arbejde på det. Gardinet har også lagdelt mønster over gardin. Denne dekoreret panel stil på gardin ser attraktiv og dejlig ud. Paneldesign på gardin er meget flot.

8. Orange Lily Silk Curtain:

Det er klargjort silkegardin af hvid farve. Gardinet er udsmykket med orange liljeblomst print på toppen efterfulgt af bred orange kant. Hele resten gardin er almindelig. Hele dette gardin er så tiltalende og uimodståelig. Denne gardin kan give dig køligt kig efter dit hjem.

9. Grommet Long Silk Curtains Indien:

Det er hjemlig guld silke gardin med boks mønster. Gardinet er langt i længden i forhold til vinduet. Denne silke gardin har tykt og skinnende stof. Gardinet har arresterende og slående kvalitet.

Trykt silke gardin og prydet med arbejde leverer evig effekt og får dig til at blive forelsket i gardin hver gang du ser. Dens tidløse design og teksturer er uendelige. Disse silke gardiner er behagelige og forlængende i se så Vælg din elskede fra ovenstående smukke silke gardiner.

Se videoen: Bad Boys 1995 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send