Skønhed og mode

9 bedste og nyeste træstoler

Pin
Send
Share
Send


Træstole bruges af mennesker siden aldre. Tidligere var det meget enkelt stol til rådighed i træ. Men i øjeblikket er der innovationer der laves i den. Det nuværende design i træstole forbedrer udseendet af dit hjem.

De, der foretrækker kun træstole, kan nu også dekorere deres hjem med ny stil. Når man ser dette nye design, vil man helt sikkert blive stavet. Du kan finde to nuancer af farve i træstole. Men farven vil stort set forblive den samme, dvs. brun. Der vil være forskellige former for træstole. Mens du køber, kan man blive forvirret med hensyn til hvilken en skal købe.

Enkle og moderne træstole:

Lad os vælge mellem en bred vifte af træstole til kontor- eller hjemmebehov.

1. Wooden Dining Stole:

Denne træ spisestue er simpelthen fantastisk. Den har fem vandrette stifter på bagsiden, og den resterende del er tom. På bunden sættes en blød pude til den komfortable sidde. Stolen er ligetil. Det har ikke håndtag til at holde hånden.

2. Amazing Wooden Chair:

Dette træ stol design er simpelthen fantastisk. Det ligner i stedet for træ, isstokke bruges til at gøre denne stol. Dette design ser nyt og unikt ud. Det beskriver din sjældne smag af stole. Holde denne stol i stuen vil tilføje glamour til dit hjem.

3. Back Leaf Wooden Chair:

Denne træstol er sjælden. Den har tre blade på bagsiden af ​​stolen. Dette design er virkelig fantastisk. Stolen er i rund form. Det ser ud til, at dette bladmønster er fastgjort over træstole. Ved at se, ser denne stol delikat ud.

4. Wood Office Chair:


Denne træ kontorstol er lille i størrelse. For dette skal din skrivebordsstørrelse være lille. Stolen har hjul og en tynd læderpude på sædet. Du kan endda justere størrelsen på denne stol. Denne stol vil se godt ud på dit kontor. Det ser sød ud.

Se mere: Metal Stole

5. Træ Folding Chair:

Dette er en foldet træstol og ser ud som om den er lige. Når det ikke er i brug, kan du folde det og holde til side. Dette vil ikke bruge meget plads i dit hjem. Plus, det vil endda tilføje charme i dit værelse. Bagsiden er høj og bøjet. Du kan give din ryg lidt hvile i dette.

6. Wooden Arm Chair:


Disse træ lænestole er bare smukke. Stolen har en tykk pude på ryggen og sidder på området. Håndtaget for at holde hånden er givet moderne design. Den meget flotte V-form er blevet udført på håndtaget. Du vil føle dig så behagelig at sidde, at din søskende altid vil kæmpe for at sidde på dette.

Se mere: Plast stole til hjemmet

7. Moderne Teak Træstol:

Disse træfoldestole er lavet af specielt teakræ. Hver stok af træ er poleret lysere. Siddeområde er lille som om det er for børn. Men det har high-back ligesom King Chair. Overdelen af ​​ryggen og sædet er sammen. Du kan tage denne stol, hvor du vil.

8. Antik træstol:


Disse spisestue stole træ har traditionel design. Du vil for det meste finde denne type design i restaurants. Dette antikke design har et blomstermønster på midten af ​​bagsiden. Begge hjørner af ryggen er åbne. Bøjet form er givet på håndtagene.

Se mere: Bambus hængende stol

9. Wooden Rocking Chair:

Denne træ lænestol er rocking, dvs. du kan rulle ned i denne stol. Hele stolen har en pude til det bløde tryk på ryggen og sædet. Håndtagets form er som brillestok. Dette træ har mørk skygge, og det skinner.

Ser dette smukke design, vil jeg helt sikkert gå for at tage den ene. Denne stol kan du bruge hvor som helst i dit hjem som i stue, have og soveværelse. Elskere af antikke designs vil helt sikkert lide denne slags træstole. Selv moderne design er tilgængelige i en træstol, som de unge generationer vil kunne lide.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send