Skønhed og mode

Top 9 Jessica Alba frisurer

Pin
Send
Share
Send


Jessica Alba har sportet nogle af de bedste klassiske frisurer blandt berømtheder. Tjek denne fantastiske liste, der indeholder de bedste 9 håndplukkede frisurer af hende for at skildre de ændringer i frisurer, som hun gik igennem for at holde op med hendes klassiske frisurer 'omdømme!

1. Flettet mess:

Flettet hårfjerning har altid været en af ​​favoritterne fra mange berømtheder, men kun få kan dyrke dem med sådan skønhed og delikatesse som Jessica Alba. Denne frisure har en delikat sidefletning, der løber fra forsiden af ​​hovedet til ryggen og ender med at være en del af en hårophopning bagved. Håret på den bageste side, men ser utæmmet, men er elegant og smukt på sin egen rodet måde!

2. Medium Classic Waves:

Denne hårlængde ses mest på Alba. I denne har hun stylet hendes hår ved at begynde med en sidedel. Afskillelsen i denne sag definerer flowmønsteret for hendes hår. Håret flyder lige til hendes skuldre og besidder strålende mellemstærke krøller, som synes at være opnået ved hjælp af en krølle tønde. Den volumiserende lotion har tilføjet volumen til hendes hår, der fremhæver hendes smukke kindben.

3. Perfect Messy Bun:

Selvom denne frisure giver en rodet vibe rundt omkring, er den overordnede effekt af denne frisure stadig utroligt strålende. Den messiness, som håret er trukket tilbage til de rotte twirls, der karakteriserer den bageste af hovedet, alt om dette hår gør er bare ren elegance; Når det er sagt, slutter alt håret endelig til en uvurderlig bolle, der definerer klassen af ​​dette hår.

Se mere: Jennifer Lopez Frisurer

4. Classic Short Hairdo:

Er denne frisyre ikke kendt? Til de der er bekendt med det, giver denne frisure bare en agent Carter-vibe, ikke? Selvom det ikke ligner den ene Carter dons, men denne frisure blot trækker klassicismen ud som den. De strålende blonde bølger baner vejen til udsøgthed, der er toppet med den twirling side sweeping bangs.

5. Krøllet hestehale:

Enkelt børstet hår tilbage bundet i en hestehale, så hvad er forskelligt, du spørger? Bemærk håret som udgør hestehale? Håret snurres ved hjælp af en curler, indtil den får en sådan form, at hele hestehale ligner en sammenføjet cylinder. Denne hestehale udseende er sød og let at trække, hvad mere kan du muligvis have fra en celeb frisyre?

6. Bangs And Buns:

Panden i fronten rammer øjet perfekt, mens bunken ved siden af ​​nakken hjælper med at fremhæve ansigtsstrukturen. Hvis du har et ovalt ansigt som Jessica Alba, så skal du uden videre gå til denne frisure, da du vil smitte din smukke ansigtssymmetri sammen med dine smukke øjne.

Se mere: Easy Bohemian Frisurer

7. Mellemhøjt:

Denne ene er en simpel bob cut. Det har Jessicas mellemrette lige hår, der strømmer til hendes skuldre. Håret er skilt i midten, og boben rammer hendes ansigt, mens de fremhæver hendes smukke ansigtsfunktioner som hendes kindben.

8. Slicked Back:

Ekstremt slicket tilbage hår ser ikke så godt ud på hende, men hun sportede det alligevel! Hendes smukke blonde hår er næppe synligt fra forsiden i dette hår. Alt er slicket tæt tilbage og er bundet op.

Se mere: Hilary Duff Frisurer Med Bangs

9. Klassiske polerede krøller:

En anden af ​​hendes klassiske udseende og i denne bliver det endnu mere klassisk! Smukt og kongeligt midtpartet hår med elegante krøller over ørerne og på bagsiden toppet med et poleret look, hvad mere er nødvendigt? Intet!

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Hair Transformations: Jessica Alba (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send