Skønhed og mode

9 Captivating Equirrel Tattoo Designs, Idéer og Betydning

Pin
Send
Share
Send


Tatoveringer baseret på dyr og symbolik, de står for, er meget populære i disse dage. En af sådanne populære dyretatoer er den for en egern. Ja, det er på grund af deres egenskaber som energiske, ubekymrede, opmærksomme, ressourcefulde osv. Der er så mange ting man kan lære af en egern og at få en egern tatovering inked på huden giver en stærk ide om bæreren af ​​tatoveringen.

Sød egern Tatoveringer til mænd og kvinder:

Lad os se 9 sådanne egern tatoveringer du kan gå til.

1. Realistisk egerntattoo:

Denne tatoveringsekorn ser så rigtig ud, at man ikke kan tage øjnene af det. Realismen gør det til et glimrende valg af tatovering blandt tatoveringselskere. Det giver også en ide om, at bæreren er energisk og ressourcefuld.

2. Illustrative egerntattoo:

Kunstnerisk designet og farverig, er denne søde egern tatovering en af ​​en slags tatovering. Det bringer egernes egenskaber rigtig godt ud, og har nogle virkelig interessante farver, der bruges til at give et levende billede.

3. Cartoon Style Tattoo:

Denne enkle endnu smukke egern tatovering er for dem, der ønsker et subtilt design inked på deres kroppe. Grenerne tilføjer et komplet scenario, hvor et egern lever og dermed er en behandler for øjnene. Disse giver en blødhedstilstand efter at have blækket dette design.

4. 3D mønster tatovering:

3D-tatoveringer har altid evnen til at forlade tilskuerne i ærefrygt. Denne fantastiske sorte egern tatovering giver kunstnerisk en ide om et egern vi ser i hverdagen. En hvilken som helst af en egerns kvaliteter kan skildres af tatoveringer, som i denne kan ekorn ses som opmærksom eller forberede sig på noget.

5. Klatringstil Tatovering:

Er det ikke denne egerns tatovering, der giver udtryk for en egern, der klatrer en gren? Der er også den leknemand og energi, som man vil forbinde med tatoveringsbæreren efter at have set denne tatovering. Samlet set et godt design at vælge.

6. Flygtilstands Tatovering:

Denne flyvende egerntatovering, der viser et egern i aktion, ætses smukt på huden og viser udtryk og vitalitet i en egern på en ret komisk måde. Den, der ser sådan en tatovering, får en ide om, at bæreren er meget lidenskabelig over sit arbejde og liv.

Se mere: Bat Tattoo Designs til mænd

7. Sort og grå tatovering:

Denne søde egern tatovering er enkel at alligevel provosere troede. Det er præcis, hvad en tatovering baseret på dyrem symbolik skal se ud. Den sorte farve frembringer dybden, der giver et ægte strejf til tatoveringen, der ikke gøres mere mærkbar.

8. Blank Ink Equirrel Tattoo:

Taler om egern, alle ved egern er sosialt, og denne egerntatuering præciserer det præcist. Denne tatovering kan også være en fremragende tatovering for elskere. Så det kan anses for at være inked på huden, hvis du ønsker at udtrykke din kærlighed på ikke så højt måde. Hvis du vil overraske din elskede, så prøv dette design for at føle din kærlighed.

Se mere: Cute Starfish Tatoveringer

9. Mønstret stil egern tatovering:

Du kan også gå til omridset af en egern i stedet for en faktisk tatovering som denne egern tatovering. Hvad der er mærkbart i denne tatovering er, at det gør det tilskuer at se to gange for at dechifrere betydningen af ​​tatoveringen, og den fanger øjeblikkeligt opmærksomheden.

At se sådanne fantastiske tatoveringer af egern ville helt sikkert få nogen til at få en, de er meget sympatiske dyr med stærke kvaliteter til at lære og indarbejde i vores liv. De lærer os at være en hårdtarbejdende natur, tænk på fremtiden, være opfindsomme og tage livet på en sportslig og mindre alvorlig måde.

Se mere: Jordbær Tatoveringer For Mænd Og Kvinder

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send