Skønhed og mode

15 Top mest brandede tegnebøger navne i Indien

Pin
Send
Share
Send


Tegnene på en moderne person er behagelige i sin egen livsstil været sit tøj, tilbehør og endda fodtøj til forlængelsen, at det afspejler din personlighed og stil. Blandt det kommer Wallets, der ikke siger så meget, men har et vigtigt sted og en ting, der ikke kan ignoreres.

Mange levende mærker laver tegnebøger til både mænd og kvinder, der får dig til at se stilfuldt ud, når du bærer dem, og mens du betaler dine regninger, kan du endda blinke din mærket tegnebog og oprette en erklæring om din.

Populære tegnebogmærker til mænd og kvinder:

Lad os se på top 15 designs af mærkevarer.

1. MONT BLANC Læder Tegnebog til Mænd:

Mont Blanc er kendt gennem kloden for deres traditionelle stilarter af tegnebøger og mulighederne i den. Denne brune tegnebog har firmaets navn og logo med den fremragende velformede tegnebog i hjørnerne. Den er lavet af slidstærkt læder i læder og det er et godt valg for mænd at bruge det på daglig basis

2. Slim Fit HIDESIGN Wallets:

Med betalingsbølge-teknologi er tegnebøger også designet som en slank pasform, da der ikke er behov for at foretage meget penge. Kort har taget plads og tegnebøgerne bliver slankere og klogere. Tegnebogen har et godt antal lommer til at holde dine kort og en klap for at holde tegnebogen intakt. Da det er en slank fit pung, er det meget nemt at bære og håndtere. Som på grund af dens make gør dine lommer ikke bult ud og giver et pænt og stilfuldt udseende.

3. Bi Fold HERMES Tegnebog:

Den smukke og attraktive bi-foldede tegnebog er meget efterspurgt af en kvinde, da det er meget nemt at bære. Disse mærkede tegnebøger fås i levende farver og pastellfarver, og du kan matche det efter din outfit og markere din egen stil. Forsiden af ​​tegnebogen ser imponerende ud på grund af den lagede funktion, og kontraststing på kanterne gør det til enestående. Det har god plads til at gemme værdigenstande. Denne branded wallet kan være til fester, der giver dig et prangende og elegant udseende.

4. Flap Over GUCCI Wallet for Women:

Gucci tegnebøger er en af ​​de mest ønskede en af ​​både mænd og kvinder på grund af dets unikke design og mønster. Disse tegnebøger kan bruges overalt fra boardroom til fester og endda til shopping. Den minimalistiske design, grafisk print og den unikke designer flap af Gucci er perfekte til at vise din unikke stil. Denne tegnebog ser imponerende på grund af det unikke print og klappen med kombinationen af ​​mørkegrøn og rød gør tegnebogen fantastisk. På bunden af ​​klappen Gucci er præget på en stilfuld måde.

5. Multi Compartment CALVIN KLEIN Tegnebøger:

Denne type Calvin Klein multi-lommebog er perfekt til mænd, der har brug for mere plads til deres plastkort og valuta. Tegnebogen har en glat finish indefra og et stilfuldt udvendigt med mange kortspor og med fuld længde rum til valuta. Tegnebogen lavet af dem har et godt opbevaringsområde og har en pæn finish og har et glat udseende.

Se mere: Designer Tegnebøger

6. Luksus ARTIUS Tegnebøger:

Som navnet antyder Artius tegnebøger ser kongelige ud, og det er lavet af ægte glat nubuck læder. Designet af tegnebogen er simpel men moderne at se på, med en smule kontrast med grå og brunt læder. Tegnebogen har en glat finish, der gør det til at se ekstraordinært ud og giver et elegant udseende. Det har rigelige indehavere, hvor i du kan gemme dine kort og fuld længde rum område for at holde din hårdt tjente valuta.

7. Farverige TOM FORD Money Wallet:

Her kommer de sofistikerede og sejelige tegnebøger af Tom Ford. Disse tegnebøger fås i forskellige farver med smart glansende lynlås, der holder tegnebogen intakt. Det ser meget stilfuldt ud og kan bruges overalt og kan bære med nogen form for tøj, der giver dig et glamour udseende. Det er en tegnebog, hvor du kun kan bære din nødvendige vare og små frysere til at holde valuta og kort.

8. COACH Slim Wallet for Girls:

Den berømte mærkecoach havde designet tegnebøger lavet i læder og ser stilfuldt ud og hjælper dig med at bære dine essentials på ét sted. Det har mange slots, hvor du kan holde dine plastikkort og rigelig plads til andre nødvendige ting at gemme. De er meget lette i vægt og smerter ikke dine hænder på grund af dens vægt mindre funktion. Det gør dig til at se attraktiv og stilfuld, når den bæres med rigtigt outfit.

9. Zip Style CHRISTIAN DIOR Wallet:

Disse tegnebøger er meget attraktive at se på og meget kompakte at bruge. Som ydersiden har lynlåsen det sikkert at bruge og behageligt at bære. Det er lavet af kornet læder og det har masser af plads til at gemme kort og endda har fuld længde område for at holde valutaen. Disse tegnebøger er kompakte i naturen og giver et godt greb, når de bæres, og det er tilgængeligt i forskellige farver og stilarter, og du kan vælge den efter din stil og komfort.

10. Stilfulde GOYARD Tegnebøger:

De er velkendte for at producere luksuriøse imponerende lædervarer. Tegnebogen af ​​dem har et personlig touch med tusindvis af forskellige kombinationer. Det unikke zig-zag mønster på den blå læder tegnebog gør det helt anderledes og unikt fra andre. Kontraktssømmen på kanterne af tegnebogen gør det til at se ekstra almindeligt ud, og tegnebogen har et godt rum til at holde dine kort, Ids og valuta. Du kan vælge enhver farve af tegnebog og flaunt din egen stil.

Se mere: Cute tegnebøger til kvinder

11. Kompakte HERSCHEL Tegnebøger:

Her kommer en lyseblå, attraktiv, stilfuld tegnebog af Herschel. Tegnebogen har rigelig kortplads med fuld længde for at holde valutaen og et lille lukket område for at gemme mønter. De røde og ferskenstrimler imellem markerer et særpræg indtryk og gør tegnebogen mere attraktiv. Tegnebogen har en glat finish, og den attraktive kombination af farver gør tegnebogen til at skelne fra andre mærker. Disse lyse farvepungoer er adored af unge, da de elsker prangende og lyse farver.

12. JACK SPADE Anker Tegnebøger:

Hvis du vil have noget anderledes og stilfuldt, så skal du overveje Jack Spade tegnebøger. På væggenes udside er formen af ​​anker udskrevet, så den ser cool og stilfuld ud. Kombinationen af ​​mørkeblå og sort er fantastisk, og den har en glat finish med diskret attraktive kontraktsømninger. Det har rigeligt mange beslag til at holde kortene og hele længden området, hvor i du kan holde din valuta sikkert.

13. Autentiske BALLY Wallets:

Modernitet er navnet Bally. Håndværk på tegnebøgerne viser luksus og er den bedste tegnebog mærker foretrukket af nogen. Tegnebogen er lavet af fint og rent læder i sort og har rigelige rum indenfor til at bære dine fornødenheder. Hvis du foretrækker lettere baglomme, er det et glimrende valg for dig, da design og størrelse er perfekt til at passe til dine baglommer. Tegnebogen har en glat og blank finish, så den ser attraktiv og prangende ud.

14. PERRY ELLIS Flip Clip Frontlomme:

Disse tegnebøger synes at være stilfulde og meget lette at håndtere. De kommer i fantastiske farvekombinationer, hvor udvendige af tegnebogen er sort eller brun, hvor interiøret er af røde eller blå farver, hvilket gør det til at se på mode. Det er ideelt til at holde kort, regninger med arkitektoniske slots bygget til at holde mange. Kontraststing forbedrer udseendet af tegnebogen

Se mere: Mænd Wallet Brands

15. Rød med klapper TOMMY HILFIGER Tegnebøger:

Tegnebogen producerer af Tommy Hilfiger ser ud til at være smuk og iøjnefaldende. Denne røde tegnebog har frontflap og mærket og logoet gør det til at se meget imponerende ud. Den sorte rem i bunden af ​​tegnebogen forbedrer udseendet af tegnebogen. Det har rigelig plads til at gemme kort og fuld længde rum holde kontanter. Tegnebogen giver et godt greb til dine hænder, og du kan også nemt bære til nogen fester eller i kølige hangouts også.

Det er et must for hver enkelt af os at bære en afstamning og behagelig tegnebog, da den rummer alle pengene. Det er grunden til, at folk foretrækker mærkevarer i stedet for borrelås eller nylonbetræk, da de mærkede tegnebøger er lavet af god kvalitet læder, det har gode plissede hjørner og jævnt foldet. Vælg nu den tegnebog, der passer til din persona og vise din unikke stil. Den mærkede tegnebog ser elegant ud, når den bæres, og de er usandsynlige de normale tegnebøger. Ved at bruge enhver mærket tegnebog kan du skabe et godt indtryk foran andre, da det afspejler din personlighed og stil.

Images Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Gemme

Gemme

Pin
Send
Share
Send