Skønhed og mode

Top 4 Garnier Eye Creams

Pin
Send
Share
Send


Garnier er et kosmetikmærke fra L'Oreal-koncernens hus, der producerer hudpleje og hårplejeprodukter. Det er det næststørste mærke af L'Oreal-gruppen. Virksomheden blev påbegyndt i år 1904. Gradvist med tiden begyndte mærket at fremstille forskellige produkter som shampoo, balsam, olier, ansigtscremer, håndcremer, øjencremer og meget mere.

Alle disse hudpleje, hårpleje og kosmetiske produkter er fremstillet af Garnier med naturlige ingredienser, som de hævder. Brandet udvidede sit navn i mange lande i verden og er et primært luksusmærke, der anvendes i asiatiske lande som Japan, Kina og Indien. Den nuværende indiske mærkeambassadør for Garnier er ingen anden end den unge sensation, Alia Bhatt. Her optages de øjne cremer skabt af Garnier. Lad os tage et kort kig på dem.

Bedste Garnier Eye Creams:

1. Garnier Ultra-Lift Anti-Wrinkle Firming Eye Cream:

Det anti-rynke-forstærkende øjencremeprodukt fra Ultra-Lift-serien af ​​Garnier kombineres med Pro-retinol fra naturen bortset fra andre gavnlige næringsstoffer til huden. Med alderen mister vores hud sine væsentlige næringsstoffer, hvilket resulterer i rynker og tab af fasthed. Derfor er denne perfekte bløde øjencreme løberkrås fødder og andre rynker dannet rundt om øjnene. Dette øjenplejeprodukt fra Garnier er let at bruge og kommer i cremeform, som når den påføres på huden, bliver let absorberet.

2. Garnier Ulta-Lift Miracle Sleeping Eye Cream:

Den mirakel sovende øjencreme fra Garnier er den perfekte løsning for dem, der ser ældre og trætte ud på grund af manglende søvn, stress og travl livsstil. Cremen kommer i en gelstruktur og kombineres med næringsstoffer som æteriske olier, koffein, sjældne planteekstrakter, adenosin og hyaluronsyre. Det hjælper med at hydrere øjnene og reducerer tegn på aldring og rynker. Denne øjencreme kan påføres før du går i seng, og når du vågner om morgenen, vil dine øjne føle sig og se frisk ud. Da dette øjenprodukt kommer i gelform, har det problemfri anvendelse på huden.

Se mere: Neutrogena Eye Creams

3. Garnier Light Brightening Eye Roll-On:

Den lysende øjenruller fra Garniers Light-sortiment er den nødvendige løsning til baggy øjne med mørke cirkler. Produktet kommer i en praktisk masserende roll-on, som kombineres med ingredienser som koffein og stimulerende egenskaber ved mikrocirkulation med dræningseffekten af ​​en massage reducerer mørke cirkler og forynder øjets kontur. Det får øjnene til at se friskere og lysere med regelmæssig brug, mens du synligt aften udtoner huden under øjnene. Da det er et roll-on øjenprodukt, kan det bruges alene eller under make up også. Det virker som en concealer under øjnene, hvilket reducerer puffiness.

Se mere: Under Eye Cream India

4. Garnier Anti-Dark Circles Tinted Eye Roll-On:

De anti-mørke cirkler med tonet øjenruller fra Garniers hus er til dem med mørke cirkler og mørkere øjenkontur. Produktet kommer i forskellige nuancer som lys med gule undertoner og medium med rosa undertoner, der fungerer som concealer. Det kombineres med næringsstoffer som koffein og citronfrugtekstrakter, som hjælper med at reducere poser og mørke cirkler. Det lyser øjeblikkeligt øjnene og afslører et frisk, strålende udseende. Dette øjenplejeprodukt fra Garnier er også en roll-on øjencreme, hvilket betyder, at den kan bruges omkring øjenområdet lige så eller kan blive skjult over make up også.

Se mere: Olay Eye Cream For Dark Circles

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4.

Se videoen: Skincare 101: Dark Circles, Puffiness and Fine Lines. Tips & Tricks (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send