Skønhed og mode

9 Stilfuld og behagelig kort tuner til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Tunikaer er slags tøj, der stammer fra det gamle Rom. Tunikaer er almindelig kurtype tøj beregnet til at give et mere løs pasform og behageligt udseende. De kan parres med næsten alle bundter som jeans, lige bukser, bukser, leggings eller jaggings. De er meget nemme at vedligeholde og fås i næsten alle former for stof. De har høj komfort, men giver et stilfuldt udseende.

Seneste Short Sleeve Tunika Dress Designs for Gents og Ladies:

Vi vil tjekke de top 9 korte tunika kjole designs til mænd og kvinder her i denne artikel.

1. Hvid Kort tunika til mænd:

Dette er et must i en mands skabet. Denne korte hvide tunika i bomuld ligner en kurtskjorte, der giver en god traditionel følelse og kig, når den bæres. Den fulde ærme og broderi i halsen markerer tunikken.

2. Himmelblå Pullover Kort Tunika til Mænd:

Dette er en flot udseende kort tunika til mænd med mandarin krave. Tunikken er i en lys himmelblå farve lavet i pullover stil mode. Denne korte tunika går godt med bukser eller linnedbukser.

3. Collarless Black Short Sleeve Tunika til mænd:

Dette er en klassisk sort tunika til mænd. Lavet af meget let at vedligeholde stoffer som polyester og spandex, dette er en collarless knap kort tunic. Dette kommer med en kort ærme til at være sammen med bukser, chinos eller cargos.

4. Trykt Super Short Tunika til mænd:

Dette er en fabelagtig super kort tunika til mænd i bomuldsstof i en skygge af blå og indigo. Med Bana print, leveres denne helt ærmerede korte tunika med en cool kinesisk krave til den. Denne tunika er bare fantastisk og er en visuel godbid for at se en mand iført dette med stil.

Se mere: Vomens Denim Tunika

5. Blomsterapplique Short Sleeve Bomuld Tunika:

Dette er en charmerende kort tunika til kvinder i korte ærmer. Tunikken er lavet af bomuld og har pyntede blomsterapplikationer på trikotagehalsen på tunikaen, som bare ser smuk ud i farven sort. Enkel, men meget stilfuld er denne sort korte tunika til kvinder.

Se mere: Summer Tunics

6. Wavy One Shoulder Short Tunika til kvinder:

Dette er et absolut forbløffende. Dette er en en skulder farverig tunika med blå, hvid, sort og gul. De kolde farver er i et bølget mønster i denne tunika. Dette ser meget stilfuldt ud og er perfekt til et aftenpartyslid. Par med denims og en dejlig kobling for at færdiggøre udseendet.

7. Kvinder trykt kort tunika til kvinder:

Ved at holde bundfarven sort, er denne korte tunika i silke til det boheme udseende, når det er parret med bukser eller nederdele. Tunikken har flerfarvede tryk med lang ærmet og en løs pasform. Den udskrevne V-hals skiller sig også ud i denne korte tunika. Dette er et must have tunika i en kvindes skabet.

8. Brun kort tunic shirt til kvinder:

Dette er en cool kort tunika skjorte i brun kastanje farve til kvinder. Dette er bedst parret med ubehagelige jeans. Tunikken er kortærmet men har en høj lavmønstermønster til yderligere appel til tøjet.

Se mere: Long Tunika Toppe

9. Silke Kaftan Hvid Kort Tunic Kjole:

Dette er en skal have tunika til kvinder. Denne tunika er i silke med store blomster i hvid base lavet i kaftan stil. Med en scoop neck har dette en selvlænkestreng for yderligere appel til tunikken. Kaftan tunikken på det hele ser meget feminin og fantastisk ud.

Kort tunikor er så meget i mode i disse dage på grund af den charme og stil, de tilføjer til bæreren. Både mænd og kvinder kan ligefrem flaunt disse korte tunikor til et nyere look hver dag. Normalt tunika er lange og har et anderledes udseende, men disse korte tunikker er et øjeblikkeligt køb til nogen og kan gå med bundbunden til et hændende udseende dagligt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send