Skønhed og mode

Hvordan man bærer en Saree i forskellige stilarter

Pin
Send
Share
Send


Saree er en traditionel indisk outfit, der endnu ikke er ophørt i betydning, selv i nutiden. En kvinde ser stadig sin bedste ud i en saree, og det er grunden til, at det er den mest foretrukne outfit, der skal bæres under særlige arrangementer og lejligheder. En saree kan få dig til at se klassisk og sexet på samme tid. Vil du vide, hvordan du bærer en saree i forskellig stil? Hvis ja, det er lige det rette sted for dig.

Saree er aldrig gået ud af mode og vil aldrig. Kan du lide at bære saree? Kender du de forskellige stilarter til at bære en saree? Hvis du deltager i mange fester, festligheder og middage, så er denne artikel til dig. Dette er tid til at ventilere alle dine flotte sarees plus udnytte dem til din fordel ved din stil erklæring. Der er så mange saree draping stilarter, adskilt fra den normale metode. Denne metode kan skabe stadig et enkelt saree look anderledes overalt. Så i denne artikel fortæller jeg dig nogle unikke måder at bære en saree på.

Forskellige stilarter at bære en Saree:

Denne vejledning giver dig en forklaring på, hvordan du bærer en saree i forskellige stilarter sammen med billeder, der gør dig opmærksom på forskellige sareestilarter.

1. Bollywood stilen bærer:

Som almindelig Bollywood har stor indflydelse på saree draping som fint. Denne tilgang er godt ret for den ekstra kraft. Sari har meget små pletter plus grænsen forklarer tydeligt, da det drejer sig om taljen. The pallu er ekstremt tynd sammen med dækning kun en brøkdel af torso, der går væk sammen forbinder brysterne plus forlader hovedparten af ​​midriff bare. Det fungerer bedst, hvis man har en tonet timeglas krop.

2. Mumtaz Style Saree Draping:

Mumtaz stil Saree drapering har været en raseri, stadig siden sangen 'Aaj kal tere mere pyaar ke charche ' gik imod at blive et hit. Denne tilgang definerer elegance, der viser skønheden i en svunget periode. Så for retro look var så dramatisk, at det fortsætter med at lave en draperingsstil alene. Stilen indebærer at drage sareen i stort set nedre krop adskillige gange; Derfor fremhæver det din figur på størst mulige måde. Selv om det måske ikke ser ud til at være meget afslappet for mange, giver det i roen stilarter og sensuousness til et nygifts udseende.

3. bengali stil

Det er en af ​​de nemmeste måder at klæde en saree på, mens det endelige udseende kan synes at være imod! Det er en metode, der involverer to brede pletter plus en stor nøglering ved hjælp af nøgler til at gribe ind i den dobbeltindpakede pallu. Denne metode bruges bedst af håndflader sarees ellers lys bomuld dem, selv om du kan prøve med en brocade saree som fint. Dette er en af ​​de fineste og enkleste stilarter ved at bære en saree pænt.

4. Rajrani Style Saree Wear:

Ønsker du at vide, hvordan man bærer en saree i rajrani Uddrag dine silke plus rige net sarees til de festlige lejligheder samt klæde sig som royalty ved denne drapering stil. Rajrani er en ulighed af Gujarati saree drapering stil. Den simpelt forskel i denne stil er, at forskellige andre, pletterne er helt foran til højre. Pallu er ligeledes kjole i form af en lille V i ansigtet.

5. Butterfly Mønster Stil:

Ydermere anerkendt som Bollywood måde at trætte en saree, Butterfly -metoden er et lille twist til den regelmæssige Nivi-stil at bære saree. Den simpelt forskel her er at lette pallu er forberedt meget tynd, sådan at midriff ellers navlen er synlig. Dette er en af ​​de mest populære saree stilarter i Indien.

6. Lehanga Style Saree:

Hvem vil ikke have Lehanga styles saree. Leder du efter, hvordan du bærer en saree i lehangastil. her er processen for dig. Ved hjælp af en række pletter tuck omkring taljen for at tilbyde illusion af en lehenga, kan du simpelthen tilpasse den normale saree til lidt mere festlig. De fleste kvinder og unge piger kan lide at bære denne type stil sarees til enhver funktion. Du kan se denne type lehanga stil sarees i nordlige indiske festivaler for det meste.

Se mere: Forskellige typer Saree Styles

7. Mermaid Approach:

Dette er en af ​​de smukke stilarter til at bære en saree. Imidlertid er det hensigtsmæssigt, at næsten alle kropstyper, buede er tilbøjelige til at opnå en fordel her. Den nedre del af sareen er indpakning for at virke ekstra som en nederdel plus giver et slank udseende til brugeren. Denne stil er primært god, hvis pallu er tung, ellers er grænsen overdrevet.

Se mere: Sådan bærer du en bomuldssaree perfekt

8. Maharashtrian Style:

Denne metode er ulig fra de fleste andre begunstiget af indiske kvinder. Sareen er desuden længere (9 meter, som et alternativ til de sædvanlige 6 værfter) plus ingen petticoat er nødvendig for at drape det. Det er hoppe for at få dig til at se unik ud fra folkemængderne, hvis du deltager i denne saree ved en næse ring sammen med nogle jasmine blomster til dine tresses! Denne type har en saree speciel i Mellem Indien.

Se mere: Designer indiske kjoler

9. Gujarati Style Saree:

Dette er en meget traditionelle saree iført stilarter. Også kendt som 'siddha pallu saree drape' er denne stil oftest set i bryllupper eller andre funktioner. I gujarati stil saree kommer pallu foran og fremhæves. At bære denne stil begynder med den grundlæggende måde at bære en saree på, indtil du smutter puckerne i midten. Nu laver pletterne af enden draperen omkring 5-6 inches og bringe det til forsiden på din højre skulder ved at vride rundt om din ryg. Lad pladerne nu falde foran, omkring en meter, da det meste af arbejdet i din saree er fremhævet. Nu fastgør puckerne på din skulder, tag den første kant ud og træk den til venstre. Sæt enden på bagsiden af ​​din talje på venstre side.

10. Åbn Pallu Style Saree:

Dette er en meget behagelig og dressy stil med at bære en saree til en fest eller andre lejligheder. I denne stil er pallu åben og ser meget præsentabel ud. En af de foretrukne saree iført stilarter for sin elegance og enkelhed. Hvis du vil bære den åbne pallu saree stil, skal du starte med den grundlæggende måde at bære sareen på, indtil du begynder at lave pallu-pletterne. I denne stil gør du ikke pletter og lad sareen løst dække dit forkrop. Du behøver kun at fastsætte den øverste kant på din venstre skulder og tillade den anden side at hænge frit. Mere over dig kan se denne type stilarter til at bære en saree i det sydlige Indien.

11. Dhoti Saree:

Dhoti er et andet århundrede gammelt kostume, der hovedsageligt bæres af mænd. Men i de nuværende tider har kvinder også gjort det til deres foretrukne valg ved at bære det over kurtis eller drage sareen i dhoti-stil. At bære denne dhoti saree, draper din saree i taljen og pin enderne. Bring den længere del af sareen fra bagsiden til forsiden og lav 2-3 tommer pletter. Fastgør pallu på skulderen. Hold nu pallu fra din taljehøjde og tag den frem, mens du dækker dine hofter. Tag det i centrum. Lav kugler fra den forreste del af din saree, så den ligner en dhoti. Pass denne ende imellem dine ben og tuck på bagsiden med en pin. Pletter den hængende del af sareen og hænger pænt i midten af ​​livet.

12. Bæltet Saree:

Den belte saree stil er inspireret af 'kamarbandh', et ornament bæret i taljen. En lille tilpasning fra den grundlæggende stil at bære en saree. Brug dig saree som du normalt gør. Nu pryder du bare din indviklede kamarbandh lidt under eller over din talje. Hvis du ikke har en kamarbandh, kan du bruge et smykket metalbælte, eller du kan endda bruge dit tørklæde som et bælte.

13. Inverted Border Drape:

Denne dragestil er inspireret af Deepika Padukone i filmen 'Yeh Jawani Hai Diwani'. Denne stil gør endda et simpelt saree look sensuelt og stilfuldt. En meget innovativ saree iført stil. Start med at bære sareen på den grundlæggende måde, indtil du smutter puckerne i midten, lidt mod venstre side. Hold nu kanten af ​​din saree og drej den øverste kant indad på en måde, der vender nedad. Nu samles ujævnt bredden af ​​din saree, og mens du klæber den fra bagsiden, kommer du til forsiden efter at have passeret din højre underarm. Kast det nu på bagsiden af ​​din venstre skulder. Træk delen nedad og strække den til din venstre hofte. Arranger pletterne på din skulder, der blev ujævnt smidt før. Juster grænserne på forsiden, så de ser ud til at være i to parallelle linjer og endelig lave det på et sted.

14. Half Saree Style:

Ønsker du at vide, hvordan du bruger en saree perfekt i halv saree stil. Det er en af ​​de mest stilfulde saree iført stilarter. Denne halve sareestil giver også et slankere talje look. Brug din saree som du gør på den grundlæggende måde. Lav pallu pletterne og fiks det over dine venstre skuldre, mens du justerer grænserne. Hold nu den ene ende af pallu'en og bring den fremad, mens du pakker rundt om taljen fra bagsiden, tag den så pænt. Denne stil giver en V-form foran; bare sørg for at dine forreste pletter er gemt i midten af ​​denne V.

15. Pant Style Saree:

Dette er en meget indo western stil med iført din saree. Denne stil gør ikke kun dig til at se moderne ud, men også en nem og hurtig måde at drape en saree på. Du behøver ikke en petticoat, men du skal bære ankel længde leggings eller bukser. En veludstyret bluse er et must. Tag din saree pallu ende og lav pletter og smæk den over din venstre skulder. Hold den anden ende af din saree, og vend den tilbage fra højre side og tag den til venstre midtside. Lav pletter af alle de resterende løse hængende saree og tag det i midten af ​​dine leggings eller bukser. Juster dine pallu pletter så de dækker dit forkrop og fixer ved skulderen.

Med disse forskellige saree draping stilarter, kan du præsentere din single saree på forskellige måder. Så i denne artikel har du lært at bære saree perfekt i forskellige stilarter. Det er på tide at tage dine sarees ud og drage dem i disse nye stilarter til dine lejligheder. De unikke saree draping stilarter tilføjer en glam faktor til din saree og få dig til at se stilfuld selv i dette traditionelle indiske outfit. Med disse innovative stilarter vil du helt sikkert få hovedet til at henvende dig, hvor end du går!

Pin
Send
Share
Send