Skønhed og mode

Kultur og festivaler af Kerala

Pin
Send
Share
Send


Kultur og festivaler af Kerala:

Indiens stolthed, himlen på jorden, som en personlig mening, er der ikke noget bedre sted for en god vinterferie end kerala, og i dag vil vi dykke ind i de gyldne kulturer i denne meget stat og sprænge os selv på deres festivaler. Begrænset mellem de vestlige ghats og det arabiske hav er kerala et land med ærefrygt med sine søde og sure krydderier og dets naturlige grønne områder. At være en religiøs etnicitetstolerant stat absorberer kerala i sig selv en bred vifte af personligheder og mennesker, og med dem kommer størstedelen af ​​festivalerne.

Se mere: Dadra og Nagar Haveli Festivaler

En skønhed med hjerner, denne tilstand er derfor et knudepunkt for alle turistattraktioner, og hvad er mere overbevisende end at opleve en af ​​deres native festivaler?

Hvis din planlægning på et halvt års besøg i kerala er sikker på at fange den mest berømte festival, der hersker omkring disse årstider, en sjov pakket - en uge og tre dage - af spænding og sprudlende. Onam festivalen af ​​kerala indfødte. At være i eksil, var kun kong Mahabali tilladt én gang at vende tilbage til sit kongerige for at kontrollere sine emner, og denne gang om året er besøget kendt, når det er på. Selvom det forlænger til 10 dage, er alle disse dage sjovt pakket og glædeligt. Sammen med kulturelle programmer som dans eller sang eller måske messer, bruger folk sig til lækre retter og boligindretninger.

Se mere: Hovedfestivalen i Himachal Pradesh

Men det er ikke alt siden den efterfølgende måned, det vil sige, december redder sig selv til en anden festival. Thiruvathira festivalen. Fejret af kvindernes folkemusik vedrører denne festival omkring Lord Shiva's fødsel og sandsynligvis dødens guds kærlighed Kamadeva. Hele morgenen er afsat til tilbedelser og bønner, mens resten går i glædelig fremstilling. Thiruvathirkkali en dansform dedikeret specielt til denne begivenhed er også en integreret del.

I januar samles folk i Sabarimala for at fejre Makaravillakku festivalen, som er tilbedelse af Herren Ayyappa. Et stort antal hengivne fra hele verden, især de sydlige regioner, flokkes til Sabarimala for at bevidne og deltage i denne lykkelige begivenhed. «Den næste måned fejres Aluva Sivarathri Festival på bredden af ​​floden Periyar. Mytologi siger, at Lord Shiva engang indtog en tønde fyldt med gift for at redde verden fra fuldstændig ødelæggelse og for at fejre denne dag folk folkemængder rundt om flodbredderne, opholder sig natten for at læse hellige bøger og når vågen slutter, bali ritualet udføres ved daggry.

Se mere: Main Festival Of Mizoram

Også i januar vidner kerala Kerala landsbyfestivalen på sandet på den berygtede Kovalam-strand. Denne beach side fair er en fantastisk platform for at fremvise det lokale talent som håndværk og håndklæder og kunst og arkitekturer, der skildrer kulturer af kerala, kommer til live. Alle folkemængderne, lokalbefolkningen og turisterne samles for at fejre denne 10-dages messe på strandstranden.

I marts eller april finder Thrissur Pooram festivalen sted i Thrissur. De bedste elefanter fra hele Kerala er samlet og dekoreret og prydet og så ledes alle disse elefanter i en procession til Thissur. Storslagenheden eller det sjældne scenario af alle disse elefanter hale i halen, bagagerum i bagagerum, der rejser til deres destination er et syn værd at udforske. Vishnu festivalen er også afholdt omkring denne måned.

Da kerala henvender sig til en bred vifte af etnicitet og religion, er påsken en fremherskende kristen traditionel festival også bredt fejret. Ligesom dusshera for hinduserne, fejrer dette genopstandelsen af ​​Jesus, der skildrer godt over ondskabet.

Så er der festivaler som - Navaratri eller den islamiske Chandanakudam Mahotsavam eller Pongal-festivalen, som også fejres højt. En farve fuld festlig tilstand, hvor onecan farve sig i de indfødte farver.

Billeder kilde: 1, 2, 3, 4, 5.

Se videoen: Kerala - Sanskriti @ Stockholms Kulturfestival 2017 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send