Skønhed og mode

9 Smukke Tulle Dress Designs til kvinder i mode

Pin
Send
Share
Send


Tulle kjoler er det lette vævede stof, der generelt består af et nylon eller polyester materiale. Det kan bruges som et enkelt lag eller som flere lag af blusser for at give et brude udseende og at konstruere nederdele, der er stive og slør. Andet materiale til fremstilling af disse er bomuld og silke. Det ville gøre det perfekte tøj til en brudens pige selv, der er tilgængelig i både knæhøj og fuld længde. Dette stof bruges til at lave et brudekjole, stemmekjole, tutu nederdele og forskellige andre kvinder tøj.

Nyeste og behagelige Tulle kjole til damer i ukrudt:

Her kan du se nogle af de 9 bedste modeller af tule kjoler.

1. Langt fra skulder tulle kjole:

Slog modetrends med denne nye serie af brudepiger af himmelgrå tule kjole. Det har ret ud af skuldrene bodice funktioner og halsen på denne Bridal Tulle Dress er af kæreste type. Den har fine pletter i sin nederdel for at afslutte brudekjoleet.

2. Sort Sequin Tulle Kjole:

Intet gør en pige smukkere end denne sorte tule kjole, som kan vælges til en festbegivenhed eller et stort festtid. Dette har sequins af sort tule og med en stemmeseddel vedhæftet med den. Den har en skatesilhouette med en dyb V front og er med trimmet tyl tilbage i satin. Den indeholder skinnende sølv og guld applikationer på sin ærmerøse top. Den er lavet af polyesterstof.

3. Hvid Lace Tulle Kjole:

Udforsk denne 100% polyester høj kvalitet blonde hvide tyll kjoler med justeret på nederdel model. Toppen af ​​denne kjole er knust med broderier. Det er fuldt ærmeret og collared med en øjenvipper blonder type. Den har skjult type tilbage lynlåsning.

4. Blomst udsmykket piger Tulle kjole:

Lav dine små små tots udsmykket med denne blomst udsmykket type piger tule kjole med blonde bodice. Denne lange og blomst tulle kjole vil se meget smuk ud på din lille engel. De samme materiale blonder stropper er trimmet langs denne fersken skygget tulle nederdel. Dette har lynlås i ryggen.

5. Kugle Type Aften Tøj Tulle Kjole:

Gør din aften speciel ved at bære en så lang type pink tule kjole som festklædning. Dette har unikke blonderapplikationer på toppen, som delvis slutter ned nederdelen. Den rosa lange nederdel består af chiffon materiale er solidt slidt. Toppen hjælper dig perfekt med at vise din elegance med en kugleformet kjole i bunden.

6. Kort Tulle Nederdel Kjole:

Denne er den poetiske blonder detaljer på skulderen og er af knælængde tulle model. Denne aften kort tule kjole har et nøglehul bagtil og har en skaterskørtstil. Dette kan opfylde din garderobe med en ny og designer type samling af tule kjole.

7. Designer mønster tulle kjole:

Denne designer type lang tule kjole er en smuk og beundringsværdig slid blandt dine mode godbidder. Dette er hensigtsmæssigt beregnet til en smuk fest, hvor du vil se ikke mindre end en boligblomst. Det er på en mørk og lyseblå skygge med en beaded bodice toppe. Den lange nederdel lavet med chiffon stof er almindelig i kontrast.

8. Mermaid Type Tulle Kjole:

Nu kan du få et blast i dit modeområde ved at sætte dit blik på denne smukke hvide tule kjole. Denne kollektion af kvinder tulle kjole er ærmerøs og arbejdet med god kvalitet af netted type klud. Den har specielle åbninger i fronten med et bådtype nakke mønster, og du har satin materiale som det indre lag af hele kjole, hvilket giver det et skinnende udseende.

9. Lang Prom Tulle Kjole:

Bliv inspireret af dette helt nye udvalg af tule kjole til teenagere med denne lange prom mørk blå tule kjole. Det passer perfekt til pigerne, der gerne vil være pigen til bruderne i et bryllupsmøde. Den er ærmerøs med et Bardot-halsdesign og består af simple A-line mørkeblå nettede materialer.

Mange af os ville undre sig for at vælge den passende kjole til sæsonen, som skulle tilfredsstille både modetrends og også den særlige lejlighed, som vi ønsker at se ud. Derfor kan du vælge disse typer tule kjoler fås i variant af farver og materialer. Fra de forskellige mønstre af nakke design til bodice funktioner, der er masser at vælge fra. Disse foretrækkes let af teenagernes kvinder til de modnede. Tulle Kjoler vælges for det meste af fest eller bryllup modtagelse ceremonier.

Se videoen: DIY 4 IDEIAS DE CUSTOMIZAÇÃO DE CAMISETA COM TULE COMO CUSTOMIZAR CAMISETAS (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send