Skønhed og mode

Navasana (Boat Pose) - Sådan gør du og fordele

Pin
Send
Share
Send


I dagens verden er stress en fælles faktor, selv blandt børn. Denne stigende vækst i stress er årsagen til mange mentale og fysiske problemer, der ikke let kan helbredes. Yoga er en måde at en person kan lære at håndtere stress på en mere effektiv måde. Yoga er beregnet til alle og har ingen aldersfaktor, der begrænser det. Det bedste ved yoga er, at det kan praktiseres inden for rammerne af dit hjem, hvilket gør det til en meget personlig proces.

Det har været kendt at hjælpe med fedme, diabetes, højt blodtryk og mange andre problemer, som en person står overfor i dag. Yoga består hovedsagelig af en proces med halvindviklede holdninger efterfulgt af en gradvis og vedvarende dyb vejrtrækning for den perfekte udførelse af enhver holdning.

Fordele og anvendelser af Navasana (Boat Pose):

I dagens artikel vil vi tale om Navasana arbejdsstilling sammen med trinene og fordelene.

Hvordan gør man det?

Navasana er også kendt som bådpose, afledt af yoga-holdets endelige holdning, hvor du ligner en lille træbåd, der flyder ved flodkanterne. Så meget som en lille båd på en solnedgangshylde minder dig om fred og ro. Denne valgte yoga virker også for at give dit sind den nødvendige træk, især efter den trættende rejse fra hjem til kontor og tilbage.

Endnu en gang i denne yoga vil din muskelkraft blive sat til test, hvorigennem vi forsøger at styrke de skeletomuskulære dele af din krop. For at få træningen i gang skal du først lægge yogamattan. Du kan endda vælge små handy puder, hvis du er en første timer til yogic verden. Når du sidder ned på din mat, skal dine ben strækkes ud foran dig og dine hænder ved din side, håndfladerne ned mod din bens retning.

Se mere: Nataraja Pose

Holde ryggen stiv og lige justere din hals med den. Tag nu en dyb indånding, og når du lader det gå, bøj ​​dine lemmer, så dine knæ nu danner en omvendt V. Læn dig tilbage i det mindste og begynd at løfte dine fødder fra jorden, indtil du danner en V-form selv. Du kan bruge dine hænder som en rygstøtte, da du nu strækker dine lemmer ud, vipper dem op, så tæerne ligger lidt over dit blik på øjet.

Fjern nu din håndstøtte og tag dine hænder helt til knæene. For begyndere ville en pude på bagsiden eller højre under hofterne være en god ide. Du kan endda vælge et separat par hænder til din hjælp. Mens du danner V-formen, skal du sørge for, at din hals og marv er justeret, men ikke stresset, da stresset kan forvandle sig til smerter senere på dagen.

Se mere: Kurmasana Fordele

Hvordan hjælper det os?

  • Enhver form for smertestillende muskler kan være en smerte i din daglige planlægning, og for at eliminere det hurtigst muligt er det bedre, at du vælger denne yoga, der lægger en tryksituation ind i rygsøjlen og baglænsområdet og derved åbner spændingsnødderne i din muskel, lindre dig af smerten.
  • Dette er også en god måde at opnå fleksibilitet i din krop, især de stive led og belte.
  • Pressen og crunchen under øvelsen hjælper dig definitivt med at komme over de dårlige fordøjelsesdage.
  • Denne yogastilling er kendt for at stimulere skjoldbruskkirtlen, så hvis du har et problem med overproduktionen eller under udskillelse af skjoldbruskkirtelhormon, kan du nu regulere det med denne yoga.
  • Dette er også en solid stressbuster. Når du får de tidlige råd om en stressende dag, skal du bare bruge denne yoga som en kirsebær på kagepladen.

Se mere: Garbhasana

Billeder Kilde: 1.

Pin
Send
Share
Send