Skønhed og mode

9 Seneste Cotton Kurta Pajama Designs til mænd

Pin
Send
Share
Send


Indisk tøj er meget interessant og får en mand til at se smart ud. Kurta pyjamaen er et trendy tøj, der kan bruges til formelle lejligheder såvel som tilfældigt. Forsøg at få hænderne på et af disse par, og du er sikker på at gøre hovederne vende. Uanset om det er festival eller bryllup ceremoni, er kurta pajama det afgørende tøj til mænd. Bomuldsmateriale gør tøjet mere åndbart, og det er perfekt til de indiske vejrforhold.

Stilfuld bomuld Kurta Pajama Designs for Gents i Trend:

Tjek disse top 9 bomuld kurta pyjamas.

1. Formel bomuld Kurta Pajama:

Denne formelle bomuld kurta pajama er den perfekte tøj til en funktion eller ceremoni. Den indiske klæde er lavet af ren bomuld, der er hvidfarvet. Hvid anses for stor til somre og til særlige lejligheder. Du kan vælge kurta med lommer i hver ende.

2. Broderet hals Kurta Pajama:

Dette er en kold bomuld kurta pyjama til en mand, der er broderet på halsen. Ved at lægge opmærksomheden på nakken, giver denne kurta et dristigt indtryk. Broderiet er følsomt og unikt for indiske håndværkere.

3. Tynd bomuld Kurta Pajama:

Vælg denne blå ren bomuld kurta pyjama, der er lavet tynd til det varme og fugtige vejr. Pajama og kurta sæt kan også være i kontrastfarver. Den blå og hvide kombination er et perfekt valg. Disse vil gå godt til somrene og kan være både afslappet og formelt.

4. Short Sleeved Kurta Pajama:

Her er en fin hvid bomuld kurta pyjama, der har en kort ærme i stedet for de traditionelle lange ærmer. Disse er gode til fritidstøj. Du kan få kurtaen syet på en struktureret måde, så du kan se chic.

5. Front Open Kurta Pajama:

Prøv denne fashionable forreste åbne hvide kurta pyjama til mænd. Denne kurta har åbne åbne knapper, der er perfekte til et formelt udseende. Ærmerne slutter også i knapper. Dette ser meget trendy og vellykket ud.

6. Frontbroderede Kurta:

Hvis du vil have noget snazzy til din fest, så kan du prøve denne sort bomuld kurta pajama. Kurta er lavet af ren bomuld, og den accentueres med hvid broderi. Designet starter ved halsen og strækker sig op til taljen på forsiden.

7. Traditionel Cotton Kurta Pajama:

Du kan altid holde et sæt traditionel bomuld kurta pajama som formelle påklædning. Det traditionelle sæt vil også have en dupatta sammen med det. Dette bæres over højre skulder og er normalt meget simpelt. Denne særlige er nettet og har kvaster i enderne.

8. Trykt Bomuld Kurta Pajama:

Hold øje med disse dejlige trykte bomulds kurta pyjamas, der kommer i trendy print. Den ene i billedet har udskriften af ​​ordet 'Om', der er et traditionelt ord. Du kan få udskrifter i indisk stil, der gør det meget godt til fritidstøj.

9. Front Pocket Kurta:

Vælg denne fantastiske bomuld hvide kurta pajama til en mand, der er velbygget. Denne kurta har frontlommer, der gør det til at se meget sexet ud. Kurta pyjama lavet af ren bomuld giver udseende af et struktureret og godt syet beklædningsgenstand. Du kan få kurta pajama i forskellige farver som pasteller.

Bomuld kurta pyjamas er vidunderlig indisk antydning, der ser godt ud på alle mænd. Den lange kurta giver længden til personen, og den strukturerede beklædning får dem til at se dapper ud. Du kan vælge mellem hvide og andre farver, der passer til din lejlighed.

Pin
Send
Share
Send