Skønhed og mode

4 bedste og behagelige ammerpositioner

Pin
Send
Share
Send


Den smukkeste form for naturen er menneskets oprindelse, der er 'En mor'. Det er en vidunderlig proces, hvordan en baby er født og bragt til denne verden. Forholdet mellem en mor og et barn er lige så ren som følelserne. Amning er et sådant gudsmirakel, der er bedst i sin reneste form. Amningspositioner for kvinder er en vigtig ting, som man bør huske på, så alle næringsstoffer og calcium er korrekt overført til barnet. Nogle ting skal huskes, så babyen bliver sund og stærk.

Her er nogle forskellige ammestillinger, der hjælper med at få det korrekte flow af næringsstoffer fra moderen til baby-

Komfortable amningspositioner:

1. Vuggen:

Sid dig ned med foldede ben med din baby hviler på din mave og din albue støtter hovedet og din hånd støtter hans ben. Din anden hånd skal understøtte dit bryst. Dette er den ideelle ammestilling for nyfødte, da den er meget behagelig både for moderen og for babyen. Barnet passer helt og indpas i hans mors omgange. Det betragtes som en meget behagelig position for barnet og også for moderen.

Se mere: Mad, der skal undgås under amning

2. Korsvuggen:

Sid med foldede ben med din baby liggende på en pude, så han holder kontakten med dig og er tæt på brystet. Hvis du fodrer på dit venstre bryst, skal du støtte barnet ved at bruge højre hånd. Denne stilling til amning er meget behagelig for babyen, da han ligger på en pude og også for moderen, da hun skal hvile begge hendes hænder og kan fodre uden smerte. Moderen skal altid være komfortabel, mens pleje, fordi kun hun vil være i stand til at fodre korrekt og i overensstemmelse med barnets behov.

3. Sidestilling Position:

Ligge ned på sengen skal du placere barnet i en sådan stilling, at han står overfor dig, og hans bryst ligger tæt på brystet. "Hvis du ligger på din venstre side, så brug dit venstre bryst og giv din ryg en støtte ved hjælp af en pude eller bagsiden af ​​en seng. De fleste mødre foretrækker at holde barnet i deres hænder, mens de ligger ned. Du kan dog gøre det måske du behøver. At have en støtte er en dag, der betragtes som bedre, for på den måde vil moderen være komfortabel, og så ville hun kunne fodre barnet perfekt.

Se mere: Stop amning

4. Fodboldspositionen:

I denne ammestilling skal du holde din baby i dit skød i længderetningen. Du kan holde din baby og give ham støtte ved hjælp af en pude. Hvis du ammer på din højre side, så brug din højre hånd til at støtte din baby og guide hans hoved til brystet med din venstre hånd. Det anses for at være en af ​​de bedste ammestillinger for kvinder, da det er bekvemt for både babyen og moderen at fodre i denne stilling. På denne måde kan du også holde øje med babyens ansigt og den mængde mælk, han har brug for på et bestemt tidspunkt. Det er den bedste måde at kontrollere dit barns appetit.

Flere sygepleje tips:

1. Skift sider, når du fodrer barnet mens du ligger på sengen. På denne måde får babyen lige så mange næringsstoffer, og det er også meget gavnligt, hvis brystet mangler mælk. Du kan skifte til et andet bryst i sådanne tilfælde for at tilfredsstille dit barn.

2. Hvis barnet ikke kan låses ordentligt, og han ikke kan passe i dine arme eller omgange korrekt, så er det ideelt at holde barnet i hånden med hovedet støttet af albuen og hans krop ved din hånd og fodre ham ved at bruge din anden hånd til at støtte det nødvendige bryst. På denne måde kan babyen hurtigt fodre ved hjælp af dine hænder, og han vil ikke kræve nogen støtte.

3. Amning er en proces, der udvikler sig med tiden. Det kan ikke være meget behageligt i begyndelsen, men gradvist og langsomt, vil du være i stand til at håndtere det når som helst og hvor som helst. Du vil blive en pro på det ved løbende praksis. Din baby må muligvis pleje i de oddeste timer, og du bliver nødt til at være klar til enhver tid, så du kan tilfredsstille dine barns behov.

4. Vælg den rigtige kombination. Mange mødre har valgt at både amme og flaske fodre deres babyer efter situationerne. Det er bedre at være forberedt til enhver tid, så du bør altid have en flaske mælk med dig hele tiden. Din baby kan få brug for det når som helst og hvor som helst.

5. Du bør også bestemme den rigtige formel. Uanset om du vil bruge klar til at fodre væske, koncentrere eller pulvermælk. Så skal du vælge din base, om du vil bruge kødmælk, sojamelk eller specialmælk (medicinske formål).

6. Hvis du har flaskefoder, skal du holde alle redskaber rene og klare. Bare sørg for, at alle brystvorter, flasker og beholdere er rene. Kog dem om nødvendigt bare for at være sikker på rengøringen og renheden. Det er meget vigtigt at bruge rene og rene redskaber, fordi babyer er så følsomme og meget tilbøjelige til sygdomme og bakterier.

Se mere: Frugter, der skal undgås under amning

Det er trods alt din baby, og du vil have alt til at være perfekt og passende. Disse bedste ammestillinger og plejehjælp vil hjælpe dig med at forstå amning bedre og også din baby bedre. I første omgang kan du finde det lidt svært og irriterende, men så snart du bliver vant til det, vil du vide dens betydning i din såvel som din babys liv. Vi har medført forskellige ammestillinger, så du let kan forstå dem og træffe egnede foranstaltninger til at gøre det korrekt. På denne måde vil du og din baby forblive fit og sund og din baby vil få alle næringsstoffer fra moderen pænt.

Se videoen: Study Music Alpha Waves: Relaxing Studying Music, Brain Power, Focus Concentration Music, 161 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send