Skønhed og mode

15 bedste natkrem i Indien

Pin
Send
Share
Send


Nat er den bedste tid til at forkæle vores hud med nogle gode hudplejeprodukter. Lad os tage et kig på de 15 bedste cremer i Indien.

Populære natkrem i Indien:

1. L'Oreal Paris RevitaLift Deep-Set Wrinkle Reparation Night Lotion:

L'Oreal Paris, et af de førende skønhedsmærker introducerede denne RevitaLift Deep-set Wrinkle Repair Night Lotion til perfekt behandling af huden under sengetid. Dens intensive genoprettelsesbehandling formuleret med pro retinol A og fiberopbyggende kompleks reducerer rynkets størrelse og dybde. Den er kendt for sine anti-aging egenskaber og er ideel til at stramme huden.

2. Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream:

Denne vitamin E nærende natkrem ved Body Shop er rig på hvedekimolie, som genopfrisker og revitaliserer din hud, mens du sover om natten. Denne natcreme er mest velegnet til normal hudtype. Det hjælper også med at genopbygge antioxidanter og fugtighedsniveauer natten over, når huden er i ro og er mest modtagelig. Det forbedrer hudens tekstur, forhindrer brud og tørre pletter.

3. Skov Essential Night Treatment Jasmine Og Patchouli Creme:

Dette er en ayurvedisk naturlig nighttime anti-aging creme infunderet og forbedret med essensen af ​​jasmin og patchouli. Det toner, beroliger, strammer og firmaer huden, mens den forlader den med en rig eksotisk duft. Det er sammensat med naturlige urteekstrakter og plantolier for at forbedre hudens talg. Det giver dyb revitaliserende fugt til huden. Det er beriget med gulerodsolie, der er højt på vitamin A og C, hvilket tilskynder til cellegenerering. Det er sikkert for alle hudtyper.

4. Kaya Nourishing Night Cream:

En nærende natcreme fra Kaya indeholder enestående lysende aktiv lumiskin, som hjælper med at reducere produktionen af ​​melanin. Det gør også huden tonet og strålende. Denne natkrem hjælper med at skabe en ensartethed i hudtonen. Da det ikke er fedtet og har en mat effekt, kan folk med olieagtig hudtype bruge den uden bekymringer.

5. Olay Natural White Sund Fairness Night Cream:

Denne natkrem ved Olay er også et naturligt hvidt retfærdighedsprodukt. Det har kombineret effekt af en retfærdig hud eller lette hudtonen sammen med fjernelse af mørke pletter. Det giver også stærk fugtgivende og sund og strålende hud. Den indeholder niacinamid, som lyser huden uden at give en naturlig glød.

6. VLCC Skin Tightening Wheat Night Cream:

Det er en VLCC natcreme med naturlige anti-aging og anti-rynke egenskaber. Det nærer huden og kontrollerer forældet aldring af huden bortset fra at reducere udseendet af rynker og bevare hudens elasticitet. Det gør også huden frisk, klar, lys og ungdommelig. Det er ideelt til kombination til tør hudtype.

7. Oriflame Optimals Matt Touch Night Gel-Cream:

Fra Oriflams hus er denne natcreme i gelform perfekt til perfekt mat, frisk udseende uden skinnende områder. Dens optimalt matte berøringsformel med kompenserende kompleks neutraliserer ufuldkommenheder på huden, hvilket gør det renset og afbalanceret. Det fugtiger også de tørre områder og glatter dem. Dette er et must pick gel creme til normale til tørre hudtyper.

8. Lakme Frugt Fugt Jordbær Kiwi Og Passion Natkrem:

Denne ultra-nærende blanding af juice af jordbær formuleret med nærende fugtteknologi sammen med kiwi og passionfrugt koncentrerer sig om fornyelsesprocessen af ​​huden, mens du sover om natten og også beskytter huden mod pletter og forøger hudtonen. Det er velegnet til alle hudtyper og giver strålende glød til huden.

9. Lotus Herbals Nutranite Skin Renewal Nutritive Night Cream:

Det er en nærende natkrem af Lotus Herbals med nærende ginseng, som hjælper med regenerering af hudvæv. Dens alfa hydroxy frugtsyre fra druer er en naturlig antioxidant, antiseptisk og astringent. Det hjælper med at udrydde skaderne på huden ved udtørring og udsættelse for hårde miljøforhold i løbet af dagen. Det skaber også huden sammen med glatte ufuldkommenheder. Det passer til alle hudtyper.

10. Himalaya Herbals Revitalizing Night Cream:

Det er en helt naturlig urte natkrem, der løser hudproblemer og fornyer den tabte glans i huden. Denne natcreme har naturlige elementer som krabbe æble, citron, hvid lilje, hvede og tomat, som hjælper med at tilføje sundhed til kedelig hud. Det gør huden retfærdigere, slipper af pimples, reducerer betændelse og reducerer skader, der er forårsaget af solskoldning, rynke og tørre pletter. Det gør også huden lys og strålende sammen med forbedring af hudens hud og hudtekstur.

11. Clarins White Plus Whitening Reparation Night Cream:

Fra huset af Clarins, nærer denne hudplejeprodukt til huden huden og omdanner kedelig, livløs og ujævn hud, mens du sover. Det har lysende kompleks af hindbær og alkymillaekstrakter med C-vitamin, som hjælper med at bekæmpe dagtimerne som mørke pletter, fregner og misfarvning. Det giver strålende og endda kig hud om morgenen. Det letter og lyser også huden.

Se mere: Bedste natkrem til tørt ansigt i Indien

12. Jovees Avocado Revitalizing Night Cream:

Natkrem fra Jovees med beriget kraftig celleaktiverende formulering fremkalder sundhed og smidighed til huden. For større oxygenation til hudens ekstremiteter øger det cirkulationen og genopliver huden sammen med øget modstandsdygtighed. Det er lavet med naturlige ingredienser som avocado, rosmarin, jojoba og solsikkeekstrakter, der gør huden til at være frisk og strålende.

13. Damme Fejlfri Hvid Re-Lysende Natkrem:

Denne natkrem ved Damme hjælper med at genoprette huden, som har udsat for hårde miljøforhold i løbet af dagen. Det fugter huden og giver den blød og blød. Det beskytter også mod solens skadelige UVA- og UVB-stråling. Det er beriget med VAO-B3-kompleks, som hjælper med at falme de mørke pletter og pletter. Det lette synligt hudtonen og giver strålende glød til huden.

Se mere: Bedste natkrem til fed hud i Indien

14. Body Shop Seaweed Clarifying Night Treatment:

Dette er en natbehandling creme fra Body Shop. Det er en let absorberende, ikke-tilstoppende, oliefri fugtighedscreme med vilde høstede tangekstrakter kendt for dets konditionering og hydratiserende fordele. Den leveres med en oliebalanceringsteknologi, der styrer olieagtige dele af huden for at give skinnfri, matt hud. Det genopretter og reparerer også huden, mens du sover.

15. Naturens Co White Tea Natkrem:

Nature's Co hvid te natcreme er velegnet til alle hudtyper og har anti-aging effekter og anti-oxidant egenskaber fra den gode hvide te, som øger hudcellernes immunfunktion. Det supplerer og hydraterer også huden, hvilket efterlader det forfrisket og glat, når du vågner op.

Se mere: Night Creams For Combination Skin

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: MIN HUDPLEJE RUTINE (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send