Skønhed og mode

Top 9 Bang Fringe Frisurer

Pin
Send
Share
Send


Tag et bang udseende med en frynse frisure. Bang frynse frisurer er i mode i øjeblikket og se mange bollywood og Hollywood stjerner iført den frisure med stil og nåde. De kan bringe et sexet legende udseende og samtidig medbringe charme og raffinement. Der er en ny stil erklæring forbundet med en ny frynse. Det giver forskellige ansigter med forskellige holdninger som frynser type er forskellig fra den ene person til den anden.

Der er forskellige slags bang fringer, der spænder fra stumpede kniplinger til sidebevægede låse til kigge-a-boo frynser. Bangs er meget i mode. Så næste gang få en god frynse frisyre, når du leder mod enhver salon. I dag skal vi vise dig top 9 bangs i mode lige nu. Så her er listen over, hvad der er i trend.

1. Voluminous Bangs:

Denne stil ser meget trendy og elegant ud. Det ville passe tyndere og slankere ansigt, da det er voluminøst. Man kan bruge en gel eller spray for at give det voluminøse udseende til håret.

2. Short Hair Bangs:

Disse fire billeder viser forskellige bang frynser til kort hår. Fringe adskiller sig fra ansigt til ansigt. De giver forskellige udseende til ansigter.

Se mere: Frisurer til hårdt hår

3. Sideskiftede frynser:

Formen af ​​en frynse afhænger af hårvækst på hovedbunden. Mennesker med mindre hår i den fremre midterste del af hovedbunden kan gå til sidefejet frynser, da dette ville passe dem mest. At forsøge at skære en anden frynse ville resultere i et konkret katastrofesyn.

Du kan lade denne frynse som de er eller sandsynligvis bruge et trendy klip til at binde dem sidelæns. Det giver et meget sødt udseende.

4. Long Layered Bangs:

Denne frisure er meget velegnet til medium længde hår med mindre tykkelse. Denne frisyre giver et voluminøst udseende til håret, selvom de er tynde. Dette er en evergreen frisure, der kan bæres af alle med mindre tykt hår.

Se mere: Simple Elegant Frisurer

5. Wispie Fringe Bangs:

Sidebevægte pandehår med et par smæk på den anden side. Længere bangs er også holdt på begge sider for et trendy udseende. Håret bagved kan være bundet i en høj hestehale eller kan også stå åben.

6. Rengør tykke lige frynser:

Dette er populært kendt som kinesisk frisure. Fringerne er tykke, lige og dækker hele panden. Denne frisure passer meget få mennesker, og man bør bede om en ekspertrådgivning, inden man går på en sådan frisyre.

Se mere: Super frisurer til piger

7. Lange krøllede, snoet Bangs:

Dette er den mest dejlige og stilfulde. Håret er bølget i enden med lange knæ krøllet mod enden. Så du er nødt til at behandle dit hår rigtig godt, for at det kan forblive i længere tid.

Se mere: Blondt Farvehår

8. Mellemparted Bangs:

Denne bælte passer til ovale ansigter. Bangs af lige længde er opdelt på begge sider af panden. Det er en meget anderledes, og ikke alle kan bære dette bang med et bang.

9. Rystede Bangs:

Det er en meget college gå og trendy frisure. Her ser vi, at alle poser er af forskellig længde og to lag er formet med pande. Dette er et rodet bang, der kan gå sammen med daglige casuals.

Så vi håber, at vores læsere nyder denne tutorial og finde ud af en bang fringe frisure, der passer til deres ansigt og stil.

Billeder Kilde: M1, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 9.

Se videoen: 9 HELPFUL HAIR TOOLS FOR SHORT HAIRSTYES. Milabu (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send