Skønhed og mode

9 Bedøvelse og stilfulde stripede gardiner til hjemmet

Pin
Send
Share
Send


Stribede gardiner er mere berømte og ønskede. Der kan være vandrette og lodrette striber i en farve med forskellige farvekombinationer. Nogle farvekombinationer kan være almindelige, og nogle vil være sjældne. Stripede gardiner er godt lide af alle og beundrede også. Det er velegnet til alles smag og forståelse. De stribede gardiner er ikke-professionelle. Det er velegnet hjemme snarere end i corporate.

Moderne & Glamourøse Striped Curtain Designs For Home:

Prøv disse top 9 stripede gardiner, som du sikkert kan bruge til indretning.

1. Regular Striped Curtain:

Dette sort-hvide stripede gardin er regelmæssigt i design. Gardinet har lodrette stil striber af sort og hvid farve. Randene er af mellemstørrelse med fængslende mønster. Gardinet er ultra-blødt og glat. Du kan få disse typer gardiner i henhold til vægfarverne i dit opholdsrums mønster.

2. Top Striped Curtain Paneler:

Det er gråstribet gardin med tykke striber af hvid og grå farvekombination. Denne farvekombination i gardin er sjælden og stilfuld. Den stribede soveværelse gardin er syet i boks stil og hvert gardin indeholder fire boks mønstre.

3. Zigzag Striped Curtain:

Denne blå stripede gardin er simpelthen smuk med blåfarvede striber i zigzagforing. Randene er i lys og mørk skygge af blå farve plus hvid farve også. Den midterste gardin er hængt i ryggen stil, så ryggen af ​​gardin er synlig foran. Denne ene vil være en unik ide om gardin, som du kan prøve for dit soveværelse eller stue også.

4. Tiltalende Stribet Gardin:

Dette er vandret marineblå og hvidt stripet gardin med brede striber. Gardinet skinner med sit silke stof. Det blændende stribede gardin ser dejligt ud. Den lange stripede gardin på lille vindue virker forunderligt. Du vil få smart udseende for dit hjem ved disse gardiner.

5. tovejs gardiner stribet:

Det er populært blåt og hvidt stripet gardin af tynde striber. Bag balkon er der også samme mønster gardin hænger. Nogle øverste dele af gardin er helt blå uden design og print. Resten af ​​gardinet er udsmykket med striber.

6. Bruser Striped Gardin:

Dette marineblå stripede gardin hænges i badeværelset for at skjule badekarret. Gardinet har tykt stof med marineblå farvebånd. Selv badehåndklædet opbevares på karbad og kurv har også samme print som gardin. Dette er det bedste valg af kvinder.

7. Faux Silk Striped Curtain:

Det er grå og hvid stripet gardin i tre portioner. Gardinet starter med hvidt og efterfølges derefter med mørk og lys skygge af grå farve. Denne tri-stripe gardin ser storslået ud med mørkegrå væg og hvid sofa.

8. Linned Stripet Gardin:

Dette er vandret stribet gardin i linned stof. Både indenfor og udenfor gardin har striber design. Denne tovejs gardin stil er fantastisk og fantastisk. Denne lys skygge gardin passer godt med hjem interiør.

9. Moderne Stribet Gardin:

Det er moderne stil rødstribet gardin med hvid kombination. Denne gardin er iøjnefaldende og attraktiv. Det vil få fremhævning med det samme. Gardinet hænges på en krog, som er glat bevægelig på en stålstang.

Du vil ikke finde meget designforskel mellem alle stribede gardiner. Kun farvekombinationen bliver forskellig. Men du kan tydeliggøre dit stribede gardin ved at blande det med blonder eller ren gardin eller ved at tilføje teksturer på den. Du kan endda bruge de nyeste gardin tilbehør med det.

Pin
Send
Share
Send