Skønhed og mode

Top 8 EOS Lip Balms

Pin
Send
Share
Send


1. Eos Smooth Lip Balm Summer Fruit:

Masser af mærker er tilgængelige i lip balms. Forskellige typer af produkter ses også som herbals og non herbals. EOS læbepomade er 99% naturlig og 100% autentisk. De giver åben udfordring, da pengene vil være tilbage. Forsendelsen leveres frit globalt. Den indeholder Sheasmør og jojobaolie, der nærer læberne til et godt smil. Det fugter læberne og supplerer dem og hydraterer.

2. Eos Glat Lip Balm Jordbær Sorbet:

Eos glat læbepomade er lavet af jordbærsmag. Den var pakket med anti-oxidant rige vitamin-E og indeholder jojobaolie med shea smør for at give langvarig fugtighed. Det er 95% USDA certificeret økologisk med 100% naturlig beriget med unik blanding af naturlige olier til næring og lindring. Det er en revolutionerende læbepomade med overlegen anvendelse.

3. Eos Glat Lip Balm Sød Mint:

Alle Eos glatte læbepalmer er ens og samme, men kun nogle ingredienser vil være forskellige i dem. Sød mynte beskytter også huden mod hydreret. Det er 100% naturligt og 95% organisk. Det er en smag af eos produkt. Det glatte er og opfrisker essensen af ​​sød mynte og fugt læberne. Den indeholder som olivenolie, solsikkeolier osv.

4. Eos Honey Suckle Balm:

Eos honning suckle balsam fryd læber med uimodståelig smag af frisk honningdug og fugt læber føler sig blød og glat hele dagen lang. Aroma er lavet af naturlig smag. Det indeholder alle olier, der beriger i krævede vitaminer. Det er kendt som glat kugle læbebalsam.

Se mere: Tonede Lip Balms i Indien

5. Eos Citron Drop Balm:

Eos citron dråbe, som er kugle læbe balm forkæle læber, mens de beskytter dem mod sol med uimodståeligt forfriskende bredspektret SPF 15 læbepomade, som brister med naturlig smag. Det har 80 minutter vandtæt. Det er fri for gluten, phthalat, paraben og petroleum. Det er 100% naturlig smag med havsmør og vitamin E. Det beskytter mod bredspektret UVA og UVB. Det glider lige på læberne.

6. Eos Passion Frugt:

Passionsfrugt af Eos er begrænset udgave. Den har frisk vandmelon glat kugle læbepomade og fyldt med nærende Shea smør. Det gør læberne super bløde og glatte læber. Det gør en perfekt forårstidsgave. Selv passionfrugt ingredienser er også de samme som andre lip balm s af EOS. Det giver langvarig fugt. Det er glutenfri og parabenfri osv. Det har twist off top. Det glatter læberne på klart. Det er phthalatfrit og også fri for benzin. Det har ikke kun jojobaolie, men også kokos, oliven og nogle ekstrakter af blade og stamme af planter.

Se mere: Nivea Lip Balm Swatches

7. Eos Granatæble Lip Balm:

Denne læbebalsam holder læberne fugtige, bløde og ultra glatte. Det blev infunderet med Shea smør, jojoba olie og vitamin E. Det glatter på klart med langvarig fugt, Det er fri for phthalat, petrolatum og parabener. Det har snoet-off hætte. Og selv også glutenfri.

8. Eos Medicated Glat Tangerine:

Medikeret mandarin holder læberne lykkelige og sunde med den daglige brug af læbepomade. Det giver en medicinsk relief. Den indeholder masser af olier som oliven, te og jojoba frøolie til fugtige læber altid. Det har aromaer og nogle ekstrakter af planter.

Se mere: Lotus Lip Balms

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: 8 DIY Lip Balm, Scrub And Lip Gloss Recipes (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send