Skønhed og mode

9 Populære Jack Daniels T-Shirt Designs til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Jack Daniel Tennessee Distillery er kendt for sin høje kvalitet af Whisky. Den bedste kvalitet whisky er lavet gennem skov af ahornsukker brændt i trækul. Deres mærke blev populært, ikke kun af deres whisky-flaske som et frimærke, men også som et t-shirt-print, der kan bruges som bedste gave til hvem der er vanvittigt om Jack Daniel-mærket, for de elskere her er top 9 Jack Daniel T shirt design egnet til både mænd og kvinder.

Seneste og berømte Jack Daniels T-shirts til herrer og damer i trend:

Lad os se på den øverste Jack Daniels t-shirt i Indien.

1. Plain Black Jack Daniel Trykt Herre T-Shirt:

Mænd helt sikkert ligesom sort farve tøj være det t-shirt eller bukser, dette er kærlig til den farve der bruges til at skabe denne jack Daniel navn trykt t-shirt på en almindelig sort t-shirt. For at gøre navnet fremtrædende hvidt blæk bruges til at lave udskriften.

2. Plain White Jack Daniel Trykt T-shirt til kvinder:

Almindelig hvid t-shirt går godt sammen med alle slags jean eller slank farve. Denne ideologi bruges til at gøre en almindelig hvid t-shirt til et øjenfangende tryk kun ved at bruge kalligrafi skrevet Jack Daniel navn, som pigerne også gerne vil have.

3. Ærmeløs Mænds Jack Daniel T-Shirt:

Sommer, strand fest, så gutter vælger denne cool udseende ærmerøs mænds Jack Daniel t-shirt trykt design, størrelsen af ​​mærkenavnet print kan afvige fra mellemstore til store. Den ærmerøse arm kan laves i løs pasform, hvilket gør t-shirten til at se lang.

4. Ærmeløs Dame Jack Daniel T-Shirt:

Det samme ærmeløse mønster kan skabes til kvinder, med en øjenfangende farve. Piger er absolut forelsket i lyserød farve, farven lyserød kan gøres til at se ædru eller lyse. Til en skinnende ærmerøs tanktop bruges sort blæk til at udskrive varemærket.

5. Beskær Jack Daniel T-Shirt:

Crop toppe er de trendy designer tøj til kvinder i den nuværende mode trend. For at give et andet udseende til den trykte t-shirt mærket, udformes afgrøde mønster, hvor længden af ​​toppen er reduceret og ærmerne kommer som en ærmet eller som et halv ærme mønster.

6. Vintage Jack Daniel Unisex T-Shirt:

80-årige berømte stjerner kan genkendes ved at købe en sådan trykt jack Daniel t-shirt, hvor der i den berømte personlighed er trykt, hvilket ikke kun giver et andet udseende til t-shirten, men hjælper også med at huske minder.

7. Baseball designet Jack Daniel mænds T-Shirt:

Baseball design er et enkelt design designet ved hjælp af to farver, der danner kroppen og armen på t-shirt. Kroppen er almindelig hvid eller fløde med en lystfarvet arm. I stedet for at have et baseball team print på t-shirt, for whisky elskere, kan Jack Daniel printet stemples.

8. Oversize Men Jack Daniel T-Shirt:

En oversize t-shirt er det mest behagelige materiale at bære på i løbet af en solskinsdag eller som strandbeklædning. Armaturen er ret løs, og t-shirtens længde falder til det øvre lårområde.

9. Off Shoulder Jack Daniel Kvinder T-shirt:

Off skulder toppen også kaldet som afgrøde ærmet top er det mest anvendte klud mønster bruges af kvinder. T-shirt ærmet er forskellig fra den sædvanlige top. Den ene side af ærmet falder under skulderen og den anden side af ærmet er normalt.

At have en sådan ovenfor nævnt Jack Daniel t-shirt betragtes som cool og det er også nemt at vælge som et fritidstøj med enhver form for bukser eller jean. Unisex Jack Daniel t-shirt er bedst, når det kommer til at have den samme type trykt t-shirt design.

Pin
Send
Share
Send