Skønhed og mode

Top 8 hårfarve shampoo til rådighed i Indien

Pin
Send
Share
Send


Den nyeste teknologi i nutidens kommercielle verden giver dig mulighed for midlertidigt at binde din hårfarve gået galt eller bedre forbedre dine fem måneders gamle fading højdepunkter bare ved at shampe dit hår med disse specielle shampooer. Disse shampooer er i det væsentlige en gren af ​​farvebeskyttelses shampoo, men denne gang integrerer shampooen en subtil nuance i shampooet, som lyser op og viser sig hver gang du shampoo genoplader dine højdepunkter, samtidig med at du kan overlade dit normale hårfarvningspanel uden nogen bivirkninger til følge efter. Våd, skyl og vask din shampoo ligesom enhver anden travl mandag morgen og få et pulserende hoved af dit ønskede hårfarveområde.

8 bedste hårfarve shampoo til rådighed i Indien:

1. Vcare Shampoo Hårfarve Sort:

Vcare sorte shampoo er fri for ammoniak, og er en perfekt løsning til graying, for tidlig hår aldring, som er uhyre lige efter din sene 40s. Hår har tendens til at blive kedelig over tid, og selv med de eksternt tilsatte hår nuancer er det helt muligt, at du mister skyggen hver gang du shampoo. Med denne shampoo kan du nu genoplive sværheden i dit hår med en naturlig glans og en meget sundere hårstruktur.

2. Richenna Shampoo Baseret Hårfarve:

Richenna-shampoo er beriget i Henna-ekstrakter og sojabønneproteiner. Det er en farveforbedrende shampoo, der føjer til din eksternt inducerede farve, mens du sørger for, at dit hår ser helt naturligt ud og repareres ved at arbejde på selve folliklerne og arbejde på dem indefra.

3. Ted Gibson Individual Color Shampoo, Captivating Copper:

Ted Gibson fængslende kobber bruger kobber undertoner som en midlertidig farve depositum for rød eller jordbær hued hårfarve. Beriger og lyser op de røde højdepunkter, denne shampoo indeholder silkeproteiner indkapslet i jojobaolie, mango, granatæble og vilde orkidéekstrakter til at nære og blødgøre farvet behandlet hår.

4. Color Revive Color Depositing Shampoo:

Farven Revive deponerende shampoo kommer i et utal af forskellige hårfarvnings shampoo spænder fra, kobberflamme og chili pepper til blonde og blå højdepunkter. Denne shampoo er en redningsaflastning for alle de falmede eller spredte hårfarvestoffer, der har tendens til at beskadige håret. Hænger håret sammen i ét stykke, giver denne shampoo ekspertvibrering til den eksisterende farve ved at berige tonens undertoner.

Se mere: Shampoo til tørt hår

5. Ted Gibson Glimrende Guld Shampoo:

Ted Gibson skinnende glødende guldschampo gør det muligt for dit blonde eller honningfarvet hår at overlade hårets længdeevne af dine gyldne gløder. Denne shampoo beriget i de naturlige og botaniske ekstrakter giver lyse blonde undertoner, der oplyser dine højdepunkter med hver ny vask.

6. Osmo Colour Revive Varm Kastanje Hår:

Osmos farvede hår shampoo rækkevidde tillader en variant af forskellige hår nuancer, den ene er den varme kastanje farvetone. Shampoo infunderer vitamin A og E med avocadoolie, at forholdene ad genopliver dit beskadigede hårde hår og opvarmer hårfarverne til en rig nuance.

Se mere: Bedste shampoo til farvet hår

7. Pure Blends Citron Color Depositing Shampoo:

Hydrering og fugtgivende dit hår Pure Blends citronfarvehår bruger bløde blonde undertoner, der både er sulfat og kloridfrie, som går let på håret, mens de nærer hårets ender for at genoplive de livlige blonde eller honningfarvede hårfarver.

8. Pure Blends Marigold Deponering Shampoo:

Den guldfisk deponerings base fra Pure Blends bruger en blød orange gul base for at holde dine undertoner levende og lyse, mens shampoen fugt og blødgør dit hår.

Se mere: Shampoo til sort hår

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pin
Send
Share
Send