Skønhed og mode

9 Seneste og Bedste Denim Blazers til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Denim er overalt i øjeblikket, og især med udviklingen af ​​70'ernes tilbagevendende individer ses i stigende grad denim båret på toppen i modsætning til blot på basen. Denim Blazers er ageless, men på den anden side bliver virkelig interessant. Opdag en for dig fra de valg, der er sagt under.

Nye og stilfulde design af Denim Blazers til Gents og Ladies i Trend:

Her er nogle top 9 denim blazers designs.

1. Loose Denim Blazer For Women:

En løs Denim Blazer for Women sætter et letgående udtryk i sløret, letvægts denim. Scorede lapels strømmer ind i fangstnøglen, og nysgerrigt ligger store fikserede stashes i hofterne. Denne gratis jakke har lange ærmer. Match det med denim eller leggings at se populære ud.

2. mænd blå campus sport denim blazer:

Denne Denim Blazers til mænd er det ideelle stykke til at gøre et preppy look. De skarpe snit og smagfuld nuancer gør det til en meget ønsket ting for form fremadrettede unge. Eksperter foreslår at du grupperer den med tynde pasformbukser og cowhide brogues. Blå vævet dunjakke, indrammet, har en scoret lapel hals, single-breasted med en fangst konklusion på forsiden, lange ærmer med fangst detaljer på ærmerne.

3. Navy Single-Breasted Casual Denim Blazer:

Denne allround lavede Denim Blazer Jackets er sikker på at få adgang til alle med sin ligefremt svimlende skitse. Grupper det med en trykt tee og slip-on for at afslutte samlingen. Naval force blue denim easy going jakke har en indrykket lapel, single-breasted med dobbelte fangst opsigelser, lange ærmer med albue patches, tre tager, en sammenføjet fastgørelse med to welt lommer, ventileret sy på bagsiden.

4. Blue Denim Blazer:

Se trendy og forblive behagelig i denne klare overcoat. Bær det med en stærk skjorte, monterede bukser og blødgjort køhidsløvere til at lave tøj, der bringer ud misundelse. Blå vævet frakke, har en indrykket lapel, lange ærmer, fangstafslutninger, tre lommer, udluftet, og har en forbundet fastgørelse med en iboende lomme.

5. Boys Blue Washed Denim Blazer:

Denne rige blazer er ubestridelige krav i din lille ens skabet. Giv ham en chance for at gruppere den sammen med en stærk skjorte eller en top og et par bukser til et vogue udseende. Blå denimjakke, blødt vasket, har en indrykket lapel med en tofoldet fangstkonklusion på forsiden, lange ærmer, en lommepose og to lommer, og en udluftet ryggfiksering ledsager en klud.

6. Blue Denim Single-Breasted Casual Blazer:

Kvinder denim blazer har en scoret lapel, single-breasted med fangst opsigelser på forsiden, lange ærmer, to stashes, en åbning på bagsiden. Denne jakke fra Mast og Harbour er snappy og skør. Fashion bloggere foreslår at du grupperer det med et par bukser og pumper til et smukt udseende.

7. Blå Trykt Denim Single-Breasted Casual Blazer:

Denne mørkeblå trykte denimjakke har en scoret lapel, single-breasted med fangsterminaler på forsiden. Den har lange ærmer med to stashes to lommer og en åbning på bagsiden.

8. Mast og Harbor Black Single-Breasted Casual Denim Blazer:

Denne damer denim blazer er sikker på at indse alle med sin grundlæggende endnu chokerende omrids. Grupper det med en trykt tee og slip-ons for at afslutte samlingen. Mørke denimjakke har lange ærmer med albuepletter og tre lommer.

9. Navy Single-Breasted Structured Fit Denim Casual Blazer:

Designere formidler dig en moderne overcoat med perfekt pasform og kvalitet. Få et koldt blik ved at slutte sig til denne herres jeansbluse med en skjorte, bukser og nemmere sko.

Denim blazer kan ikke få alle tilbedelse og esteem nu. Personer var lidt forbløffet over at være så energiske over en denim overcoat, men de forventer at blande ting op med dette lagdelingsstykke, som vil gøre et behageligt træk ind i det kommende forår og sommer.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send