Skønhed og mode

9 nyeste og elegante konge og dronning t-shirt designs

Pin
Send
Share
Send


Konge og dronning T-shirts er en berømt og kreativ måde at udstyre kærlighed mellem et par. Ideologien bag denne t-shirt er at parret bærer denne trykte t-shirt i løbet af bryllupsfest og fremviser deres kærlighed gennem denne trykte t-shirt. For folk, der er forelskede eller par, der planlægger deres forlovelsesdag, kan denne artikel med top 9 King & Queen t-shirt type være til stor hjælp!

Stilfuld og smuk konge og dronning T-shirts til mænd og kvinder:

Lad os se på de øverste 9 konge & dronning t shirts.

1. Plain Black King og Queen T-Shirt:

Sort, som vi alle ved, er den mest slidte beklædning, hvis det er et afslappet møde med ven eller under et officielt møde. Denne fordel bruges til at skabe denne konge og dronning trykte t-shirt, som har skrevet set på forsiden.

2. Hvid konge og dronning T-shirt:

Den hvide farve er en lys og munter farve, der gør enhver fest mere livlig. Dette koncept bruges under en forlovelsesfest af parret i at designe deres konge og dronning fest kostume. Denne t-shirt har dronning og konge, der skriver på bagsiden med deres favoritnummer eller sportshold nummer, hvis parret er involveret i enhver sports klub.

3. Army Print Kong og Dronning T-Shirt:

Denne camo print t-shirt er blevet populær blandt yngre generation på grund af dets særpræg og design. Den forreste del af den grønne hær print t-shirt har ordlyden King og Queen i hvid.

4. Baseball King og Queen T-Shirt:

Baseball elskere, der vil gifte sig med coupe eller par, der er i forhold, kan tænke på at bære baseball t-shirt type med konge og dronning print skrevet enten på forkroppen eller på den bageste krop del af t-shirt.

5. K & Q Hjerte og Spade Print T-Shirt:

Som vi alle ved, er kongen altid henvist til spaden, og dronningen er altid hjertet under et kortspil. Dette design Spade og hjerte bruges nu til at lave denne t-shirt-design, som giver et simpelt perspektiv og alligevel iøjnefaldende.

6. T-shirt med fuld ærme, konge og dronning:

Når forlovelsespartiet eller parpartiet planlægges i løbet af en blæsende dag, er ideen om at designe t-shirt med helt ærme en ret praktisk måde at bestemme et kostume til arrangementet. Materialet, der bruges til at lave denne t-shirt, kan være tynd til tykt, hvilket er et individuelt valg.

7. Sort / hvidt par K & Q T-Shirt:

For at skabe forskel og kontrast i løbet af den store forlovelsesdag eller et par fest, kan kvinder beslutte hvide t-shirt med dronningnavnetryk og et krone design på den og sort farve er til mændene med kongens navn trykt på almindelig t-shirt .

8. Skull Print K & Q T-Shirt:

For et ungt par, der kan lide at have et skræmmende tema for deres fest, kan du vælge denne kranietudskrivning Queen og King t-shirt type. Kongens t-shirt har kranietryk med kort hår og dronningst-shirt har kranietryk med langt hår.

9. Hold rolige kong og dronning T-Shirt:

Bliv rolig Han er min konge og bliv rolig Hun er min dronning kan være den bedste linje trykt på deres T-shirt. Denne konge og dronning T-shirt med rolige ordlyd er en trendy måde at formidle en gang imod

At prøve dette nye koncept med kong og dronning t-shirt som en pre-wedding kostume er absolut en enkleste og økonomisk effektiv måde at gøre en fest grand og attraktiv. Med ingen yderligere tankegang vælger du en af ​​ovennævnte T-shirt-type og skaber udviklingen af ​​et simpelt bryllupsfest.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send