Skønhed og mode

9 Zombie Tattoo Designs og ideer, der er bedst at skræmme

Pin
Send
Share
Send


Mange mennesker kan lide horror og skræmmende tatoveringer design, og dermed zombie tatoveringer står perfekt til dem. Zombien siges at være skabninger, der er døde, og de har kun ét ønske om at inficere andre levende personer ved at bide dem. Zombie tatoveringen er også populær blandt folk, der er inspireret af gotisk kunst, litteratur og horror kategori også. Zombie tatoveringer blev designet af mennesker fra mange årtier, men filmene om zombier og den særlige effekt og eventyr gjorde zombie tatovering mere populær blandt tatovering elskere.

Bedste Zombie Tattoo Ideer og Designs til mænd og kvinder:

Lad os få et hurtigt blik på top 9 forskellige slags Zombie tatoveringsdesign til dig.

1. Green Zombie Tattoo Design:

Denne zombie face tatovering er blevet afbildet i grønt for at gøre det virke mere skræmmende og skræmmende ved første øjekast. Tatueringszombens hule øjne skildrer som om han er sur og de knuste tænder giver et mere komplekst billede af billedet og kan let skræmme andre mennesker ved et syn.

2. Zombie Bunny Tattoo Design:

Selvom zombie tatoveringer er rædselsvækkende, men når de er afbildet på en korrekt måde, vises de sensationelle med tegn på frygt i det. Her forestiller en zombie elsker et uddybet design, der dækker siderne af ribbenene, og elementerne og farverne giver et skræmmende udseende.

3. Pretty Zombie Tattoo Design:

Den lys nuancer af farve grøn sammen med blod drypper fra øjne, læber og på nogle negle tilføje mere frygtindgydende se til denne zombie pige tatovering billede. En lille spejl, der flyver og kysser hende med næb, giver et mere spektakulært udseende til hele konceptet.

4. Marvelous Zombie Kid Tattoo Design:

Dette kunne være mest skræmmende tatoveringsdesign, hvor i en lille dreng er designet på ærmerne på den person, der skildrer udseendet af skræmmende zombie. Plasterne på hovedet sammen med blod udhældning fra munden giver et realistisk udseende til billedet.

5. Spændende Zombie Tatoveringsdesign:

Denne zombie tatovering flash design er blevet betegnet som mennesker, der er døde og blev reanimated tilbage i andre skræmmende og rygsøjle chilling ser. Her i dette design skitser zombieskallen, hvor i stedet for næsen og det ene øje er en hul struktur og det andet øje afbildet i hvide og skarpe, hårde tænder, der tilføjer mere uhyggeligt kig på billedet.

6. Tiltalende Zombie Tattoo Design:

Her i dette billede bliver den skræmmende zombie skildret på en sød morsom måde, der giver et sejt og sjovt udseende til seeren. De store buede øjne, de knuste tænder og blodet, der udhælder munden og de nærliggende annoncer, ser mere ud til denne søde lille zombie.

Se mere: Witch Tattoo Designs

7. Fantastisk Zombie Hand Tattoo Design:

Brugeren har designet skræmmende zombiehænder på skuldrene, der låne et realistisk og livligt kig på et blik. Det ser ud som om zombien skubber hårdt på sine negle på personens bryst og blod springer ud.

8. Zombie Par Tattoo Design:

Denne type af zombier tatovering mand og kvinde design er perfekt til dem, der er opmærksom asylansøgere og denne type tatovering kan give forbedrer se til deres persona også. Her er den mandlige og kvindelige zombie skildret på tatoveringsløverens fødder, og de levende farver gør det mere skræmmende.

Se mere: Skræmmende Tatoveringer For Mænd Og Kvinder

9. Spectacular Zombie Tattoo Sleeve Design:

De forskellige elementer som flagermus, lyshus og kirkegård gør denne zombie tatoveringsdesign mere mousserende og rædselsvækkende fra hvert hjørne. Zombiens hvide hule øjne, de uhyggelige træer og mange farver giver et fantastisk udseende af bærerens ærmer.

Zombie tatoveringer kan styles på mange måder, stilarter og mønster, hvis de er klubbet med forskellige miniaturer som vampyrer, spøgelse, blod drikker fra deres mund det ser mere skræmmende ud. Zombie tatoveringen kan afbildes på enhver del af kroppen såvel af både mænd og kvinder efter eget valg og ønske.

Se mere: Bedste Devil Tatoveringer

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send